Gissa vad?!

Elina är brunett! De ni! haha
Har tänkt rätt länge på de, kul med förändringar och så och sen så är mitt hår så himla torrt bara för att jag har blekt sönder de.
Men det blev jätte bra faktiskt, va rädd att de skulle bli för mörkt med det blev perfa!:)
Sen så har jag ju länge tänkt på att sätta fast såna där fjäder extensions i håret så det blir förmodligen sen efter jag gjort begravningsgrejerna för jag skulle få det billigare då så det kommer nog bli himla snyggt!
Bild på håret kommer nån gång när jag har fixat de för just nu är det blött och jag orkar inte göra i ordning de eftersom jag ändå bara ska va hemma:)
Så ni får hålla utkik!

Nu ska jag snart äta och kolla på Sol, fest och oroliga föräldrar, missade de i torsdags och sen kl 20 ska jag kolla på idol. Fullspäckad kväll framför teven kan man ju säga men känner att jag måste bli frisk tills skolan börjar igen så ska nog bara chilla hela helgen och plugga..

Ni får ha det så bra mina finfina läsare!


Random bild!

Begravningsdekorationer på g!

Sitter i köket och skissar på massa olika begravningsdekorationer, skit kul faktiskt.
Va ju och pratade med hon som hade pratat med mamma och hon ville gärna att jag gjorde ett hjärta och inte bara de utan även en stående begravninsdekoration och en bukett! Shiit säger jag bara! Men det känns ju skit kul ändå att hon vill att jag ska göra de och att hon litar på mej, stor ära liksom:)
Känner mej ju mest trygg att göra en stående begravnignsdekoration eftersom vi har hållt på med det så mycket, ett hjärta har jag ju aldrig gjort liksom men det ska nog gå bra hoppas ja:)
Sen så ville hon ha en vit stilren bukett för ungefär 200 så där hade jag tänkt gjort nån typ av solitär, enkelt och bra hehe
Så hoppas verkligen det här blir bra nu!


Studiedag..

..Naajs! Finns det något bättre att ha studiedag på en fredag! Nä, tror inte de förutom att ha studiedag på en måndag då hehe
Igår va jag på tjejkvällen i Mitt i city med Fannie, va extremt mycket folk så va lite svårt att hitta de man letade efter. Fick inte med mej några kläder hem men däremot body butter från the body shop, foundation och en ansiktsmask. Inte så mycket onödiga saker, mest nödvändiga men det hade allt vart kul å hittat någon fin tröja men icke. Det får bli en annan gång:)

Nu ska jag börja göra mej i ordning sen dra upp till Kattis och fixa toning och prata lite om begravningshjärta.
Lite kul så för mamma va där och klippte sej så kom dom in på att jag gick florist och så undra hon om jag kunde göra ett hjärta till hennes mammas begravning så får se om det blir nåt av de, ska iallafall gå och höra.
Känns ju faktiskt lite stort att få göra en sån grej isåfall, så jag håller tummarna:)
Hör av mej senare!
Hade bra!:)






Jeansväst


Tycker verkligen den här jeansvästen är ur snygg! har tyckt det jätte länge men inte vågat köpa den för jag inte vet hur jag ska matcha den. Men egentligen, hur svårt kan det va? Ett plagg som jag tycker det är snyggt att ha den till är bara en helt vanlig bastopp, har även sett folk som har det till munkjackor och t- shirtar så man kan väl ha den till i stort sett vad som hellst. Så imorn på tjejkvällen kanske den blir min, vem vet:)

Körkortstillstånd!

Vet ni vad jag hittade i en låda på mitt rum!?MITT KÖRKORTSTILLSTÅND! Trodde faktiskt jag hade vart dum nog att kastat de så som jag har letat efter det och aldrig hittat de men där låg den, längst in i en låda under allt annat wihoo! Så nu ska jag bara leta upp en kurs så kan jag börja övningsköra sen, det är ju rätt najs.
När jag va 15 va jag ju tvungen att ha ett körkortstillstånd eftersom det ändrades med mopedkörkortet så man va tvungen att övningsköra och massa grejs så blev verkligen glad att jag hittade de så jag inte behövde göra ny synundersökning och betala ett helt nytt! Dessutom gäller det till 2014 så har rätt många gånger att faila på, kan ju vänta med att ta de tills jag är 20 hehe men det kanske man inte ska hoppas på;)



Facebook!

ÅÅ vad jag stör mej på skiten! Dom gör ju om den hela tiden, precis när man lärt sej och vant sej vid den nya ändrar dom den igen, stör mej sååå! Förstår faktiskt inte varför dom ändrar allt så ofta för jag verkar ju inte direkt vara den enda som stör mej, hela facebook kryllar ju av massa statusar där det står "Varför ändrar dom facebook hela tiden?!" "Nu skiter jag snart i facebook, varför ändrar dom hela tiden?!" Håller med helt!
Såg även att mina inlägg från bloggen inte kommer upp vilket ledde till att jag knappt har haft några läsare?
Skiiit facebook! Tycker verkligen dom ska sluta ändra den punkt slut!
Haha skönt att klaga av sej lite;)
Men om nån vet om man kan ändra tbx till "gammla" facebook, SÄG TILL!:)


.

Heej snodde pappas dator en sväng, orka inte krångla med min hehe
Va ju skolkort idag och jag måste bara säga, FY FAN VA DÅLIGT DE BLEEV! Fulaste hittills skulle jag tro..
Och inte nog med att det blev fult, kameran gör ju så att man ser minst 10 kg tjockare ut, fick världens dubbelhaka haha fy fasen, så nån enskild bild blir det inte för mej i år.
Trodde ju att jag skulle klara att va i skolan hela dagen men icke, mådde inte bra alls så gick hem vid 12 men tror inte jag missa så mycket så för den delen va det ju lugnt.
Jag, Sofie och Jennifer hann faktiskt klart med dekorationen eller ah det vi skulle göra i skolan sen så har vi ju lite småfix på plats också men den blev faktiskt jättebra måste jag säga, över förväntan! Kommer ta några bilder från tjejkvällen så får ni se hur den ser ut på plats:)

Nej nu ska jag gå och leta kläder tills imorn, c yaa!

Tänkte visa litte mer bilder från kreta, tror inte jag visa alla än så ah, passar på när jag har pappas dator








Skolkort

Tjoo blev som sagt skola för mej idag även fast jag kände att jag mådde gör dåligt imorse när jag stod i duschen, men jag tvinga mej själv att gå iallafall, är ju bara att gå hem annars:) Fast det är lite jobbigt att knappt kunna prata och få hostattacker emellan åt så det är ju bara att va tyst för min del idag, får se hur det går;)

Nu på morgonen har vi skolkort, hoppas på att dom blir någorlunda bra iallafall sen floristik, rätt chill dag med andra ord:)
Det va allt, hade bra!:)

Modelljakten

Har ni kollat på de? Det går på kanal5play.se, nya avsnitt varje måndag och nu kan man se de första 2 avsnitten och jag väntar spänt på när avsnittet där Karlstad är med ifall man skulle se nån man känner:)
Tycker faktiskt att det va rätt bra, hade inte så höga förväntningar på det men det va faktiskt riktigt bra!
Så de tycker jag ni ska kolla in om ni inte har något annat för er!:)




Space girl!

Känner att jag bloggat dåligt som fasen mene har vart alldels för sjuk för att orka gjort fler inlägg än ett om dagen.
Hoppas det är luugnt.
Börjar iallafall känna mej liiite liite bättre så förmodligen blir det skola imorn, skolfoto och så.
Fast jag känner ju fortfarande i kroppen att jag inte mår bra, är helt yr när jag är uppe och går och har äckligt ont i huvudet och halsen, så himla dålig tajming nu när vi har värsta arbetet i skolan och allt, men men, man kan ju inte hjälpa att man blir sjuk:)

Sitter just nu och kolla på Ellen DeGeneres show och ska snart försöka få i mej lite mat, pyttipanna och stekt ägg, mumms!
Och försesten, hahah höll på att dö av skratt igår när Fannie taggade mej i ett foto på fejjan när jag va utklädd till space girl! Haha och det värsta är ju att det va typ förra eller förrförra året! Men det va så himla kul, hade hittat massa gamla kläder från Fannies mamma, platå skor och allt så vi klädde ut oss och filmade när vi stod och mimade till en space girls låt hahah så jädra barnsligt men så jädra kul! haha så om jag hittar dom filmerna lovar jag att ni ska få se dom, dom är gryymt roliga,speciellt när jag går fram till kameran och ska göra nått och typ vrickar foten så jag ramlar mitt framför haha

Ah nu blev det vääldigt långt men skit samma.
Hade bra!


Hahaha så gal1!

Still sick..

Hejsvejs, gick inte så fort som jag hoppades på att bli frisk, har haft 39 graders feber hela helgen och kan knappt prata, supeerkul verkligen.. Så blir ingen skola för mej imorn men tror inte jag kommer missa så mycket, har ju bara studiepass å så imorn:) På tisdag äre skolfoto också så då måste jag iallafall va frisk för det vill jag itne missa, eller bara jag inte har feber så går jag iallafall:)
Har inte gjort ett skit i helgen men de har ni väl redan förstått?haha Jag har bara luggit och kolla på tv, druckit oboy och varmt citron vatten och käka godis haha men men jag hoppas iallafall att jag blir frisk snart, är så jädra tråkigt att va sjuuuk!
Aja de va allt! hade bra!:)


Ungrfär sådär känner jag mej just nu..haha

Sjukling

Har blogga skit dåligt nu men har inte haft tid. Dålig ursäkt men hehe
Vakna imorse och kände att jag hade ont i halsen men gick ju såklart till skolan iallafall för det va ju inte så farligt liksom. Sen under dagen blev det bara värre och värre och i slutet mådde jag så dåligt så jag visste inte vart jag skulle ta vägen! Ont i hela kroppen så jag knappt kunde röra mej när jag kom hem och det kändes som huvudet skulle sprängas! Inte så himla mysigt. Så blev ju ingen film med Fannie idag eller nåt kul:(
Men jag håller tummarna för att det försvinner lika fort som det kom:)
Nu ska jag iallafalll kolla på idol och käkä turkisk peppar, mömms!
Får se hur mycket jag orkar blogga under helgen men jag gör mitt bästa:)
Hade gött!
Och juste! Säger grattis till Sandruuu igen haha sagt det 3 gånger nu men skit samma. GRATTIS SANDRA PÅ 17årsdagen!


Chiiil

Heej på er!
Har inget kul att blogga om just precis nu sitter bara framför teven å chillöör hehe..hmm men imonr äre fredag! Det är gööött! Jag och Fannie ska åka in till stan och fixa en lite grej sen köpa godis för att sen åka hem å ha myskväll! Trevligt tycker jag, blir ju inte så mycket myskvällar nu för tiden och när man inte har nån pojkvän får man ta en grymt bra kompis istället, tycker faktiskt det går lika bra om inte bättre haha så blir väl några filmer och godis:)

Ah det va de de, haha hade braa!

Thaimat!

Hej på er! Kom nästan nyss hem för vet ni vad jag har gjort?! Jo, jag gick och frågade om extra jobb igen och såklart va hon inte där men jag fick hennes mobil nummer och jag va verkligen as taggad för att ringa för dom i affären sa att hon skulle bli jätte glad för lite extra hjälp. Så jag ringde henne på en gång och hon sa att det va jätte bra att jag ringde och att hon gärna tog emot hjälp! Så nu är det bara att hoppas på att hon ringer! För jag behöver verkligen de här, inte bara för pengarnas skull utan även för att få mer erfarenhet:)
Så jag håller tummarna!

Nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma hem så vi kan åka och äta thaimat buffe med farmor och kusinerna, trevligt trevligt:)
Ni får hade bra!


Gästinlägg

Jennifer sitter här bakom Elinas blogg! Och Elina bloggar för mkt om sitt liv, så tycker att hon kan börja skriva lite mer om världens bästa Tjej, som är Jag! Mohahahah självgo!
Nu sitter vi i ett grupprum och väntar på att psykologin ska börja, vi har ätit mat och det var köttbullar med stuvade makaroner, och världens bästa sås! Det är ketchup jag gillar ketchup, det är gott ;D
Bra gäst inlägg tycker jag.
Hejdå
// http://cattiangel.blogg.se/

Dagens outfit



-Mörka jeans
- rosa och vit randig tröja
Och så har jag ju precis lärt mej göra en fiskbensfläta så fick bli en sån oxå :)

Tröött

Sitter i skolan som vanligt fast idag är jag inte själv utan Mikaela är här oxå så vi sitter och pratar lite:)
Tycker så synd om dom som har matte prov idag, uschamejen! Är verkligen gör glad att jag inte har något prov att plugga till än.
Idag tror jag att vi ska planera våra bordsdekorationer så det ska blir kul, har massa ideer!
Ikväll ska vi på nån resturang och käka thimat för farmor fyllde år förra veckan så vi ska fira henne så det ska bli kul:)Tthaimat är ju så gott!
Det va allt, hade bra!:)

"Lika som bär"

Det va ju också ett tag sen jag gjorde!
Hittade två tjejer som jag tycker är galet lika, Sara Montazami och Bianca Wahlgren.

 

Eller vad säger ni? Tycker nästan det är lite svårt att se skillnad på dom ja:D

Hiss & Diss

Det va ju ett tag sen jag hisssa och dissa nu så tänkte att det skulle passa bra:)

Jag börjar med dissen.
Dagens diss blir falskhet.
Falskhet är bland det värsta jag vet, tycker det är så himla onödigt.
Man ser massa falskhet nästan varje dag på kända bloggar, i tidningen och i verkligeten, och jag tycker det börjar bli så tjatigt. Varför inte bara va den man är och säga det man tycker istället för att sprida massa falskhet runt om kring sej. Det är det värsta som finns tycker jag med folk som är på ett sätt tex när dom är hemma mot sina och ett sätt mot sina kompisar. Men visst, man kanske inte blir lika lättirriterad och så på sina kompisar som man kan bli på sina föräldrar men jag tycker ändå det är konstigt med sånna som är världens änglar hemma hos mammsen och hur kaxig som hellst med sina kompisar. Fast då spelar nog kompisgängen stor skillnad, man blir ju som man umgås. 

Eftersom jag stör mej på folk som pekar ut och nervärderar folk på bloggen vill jag bara säga att det här är inte menat till någon eller några speciella utan det här är bara min personliga åsikt om falskhet och jag tyckte det va en bra diss eftersom jag inte gillar falskhet. Hoppas ni förstår hur jag tänker:)


Dagens hiss; blir hösten. Haha ja, faktiskt så blir hissen hösten dels för att man har anöedning till att sitta inne och myusa ifall det skulle va kallt och regnigt, dels för att jag fyller år och dels för alla snygga kläder som kommer på hösten. För hur mysigt är det inte egentligen att få ha tjocka vantar, halsdukar och koftor, bland det bästa som finns tycker jag! Som förut när jag gick från bussen va jag trött och sur bara för det va så kallt och jag bara hade jeansjacka, så då när jag kom in gjorde jag varm oboy och det gjorde mej genast mycket gladare fast inte så mycket piggare eftersom jag sov i 3 timmar sen hehe
Så hissen idag blir vhelt klart hösten!





Sista begravningsdekorationen

Nyss vaknat upp i soffan, va så himla trött när jag kom hem så tänkte att jag skulle sova en snabbis men en snabbis blev det ju inte hehe sov typ 3 timmar(a) Snart blir det tacos också, möömms!
Idag hade vi som sagt floristen hela dagen och gjorde sista begravningsdekorationen, blev faktiskt mest nöjd med den här.
Va tycker ni?:)



Sen imorn ska vi börja med ett litet större arbete. Vi är i grupper och ska göra bordesdekorationer till olika affärer på tjejkvällen, som man sen kan vinna tillsammans med porslinet och mat. Så det ser jag fram emot:)
Temat för våran dekoration är typ naturlig/skog.
Har bloggtorka nu men jag gör mitt bästa för att skriva minste ett inlägg om dagen iallafall:)
Hade gött!


Samma gammla rubrik

Hej! Jag vet, jag har varit dålig på att blogga nu men jag va så himla trött igår när jag kom hem från skolan så ah.
Hade tänkt att fixa en ny header igår oxå men såklart blev min mobil helt cp så det gick inte ta några bilder, så jag stängde av den och väntade, stängde av och vänta men inget hände. Sen nästan precis när jag skulle gå och lägga mej kollade jag om den funka och SJÄLVKLART gjorde den de! så himla typiskt hehe
Så får se om det blir nån header idag annars kommer det senare.
Idag har vi floristtektnink hela dagen och ska göra en platt, låg, liten, äh jag vet inte hur man ska säga, begravningsdekoration så det ska bli kul, får se om jag blir nöjd denna gången:)
Idag lovar jag att jag ska blogga mer iallafall så håll utkik:)
Hade gött!

Skola

Nyss kommit till skolan och sitter nu här med sjöblöta skor och byxor.. och väntar på att alla andra ska komma, lite drygt att komma en timme innan man börjar, men men.  
Nu är det vekrkligen höst, regnar som fasen och kallt, inte så kul, iallafall inte när man behöver gå ut haha
Idag har vi studiepass med fika som vanligt, vet att Jennifer har bakat rulltårta så det ska bli gött:)
Och sen på eftermiddan har vi floristlektion. Tror det va idag som vi skulle gå ut i grupper och fråga folk på stan vad dom tycker är bra service hehe inte för att jag tror det är så mycket folk ute när det regnar såhär.
När jag kommer hem ska jag förmodligen gå och fråga om extra jobb igen, så nu hopaps jag verklilgen att hon är där, och sen kanske jag ska ut och springa om det inte regnar så mycket.

Det va allt från mej så länge, hade gött!:)


Maroon 5 -She will be loved



Springtur

Nyss vart ute och sprungit i det fiina vädret hehe regn regn o regn, heela dagen:( Men kände att jag va tvungen, va så länge sen sist:) Fast som tur va regna det inte så mycket utan började när jag kom hem, men skorna blev iallafall sjöblöta..
Nu ska jag duscha sen kolla på idol och partaj. Såg ni på partaj förra veckan? Skit bra program äre så om ni missa det då tycker jag ni ska se det idag.
Och sen så tro jag att jag har kommit på den bästa texten till tatuering också, Follow your heart, bäst hittils va?
Aja hade gött!


Egoboost magazin

Är jätte sugen på att se vad det är för tidning, tror den kan vara rätt bra faktiskt man jag har ingen aning om vart man kan köpa den? Är det någon som vet om man kan köpa den på typ ica eller om det bara finns att köpa på internet? Skulle bli väldigt tacksam för svar!


Pink energy drink

Haha jag och Fannie va ju ute igår och skulle ta kort till min nya header men blev inte så myckte av det för solen försvann osv, så vi gick ner och kolla på grisarna istället haha och allpackorna. Det va lite kul faktiskt och fick värsta uttlevelsen när grisarna börja fisa, trodde jag skulle skratta ihjäl mej haha.
Sen på kvällen gick vi ner på kil och köpte godis och nån ny tjej energi dryck som va helt okej faktiskt, mer än så blev det inte för jag fick så himla ont i magen så jag trodde jag skulle spy så jag gick hem..
Idag blir det nog mest att ta det lugnt och vila upp mej för skolan imorn:)
Va ska ni göra idag?




Tatoo

Åå jag kan inte släppa tanken från tatueruingar just nu, vill så himla gärna ha en!
Har tänkt jätte länge på de och har vela haft allt  från ett hjärta på handletden till en text i nacken, men det är ändå en text som lockar mest.
Om jag nu ska göra en i nacken tyckte jag att typ Happiness eller forever young skulle va fin, eller vad tycker ni?
Vill ju ha en text som passar hela livet, som happiness och forever young blir man ju inte för gammal för liksom:)

Vad tycker ni, tror ni det skulle passa mej?:)



 

Rostade mackor + oboy

Muuumms säger jag bara, riktig lördags frukost de;) Gick upp gör tidigt idag, redan kl 8 men jag va så pigg då så varför ligga kvar och sova bort dagen?:) Men nu ska jag iallafall äta mina goa rostade mackor sen hoppa in i duschen. Kommer förmodligen bli klar väldigt tidigt idag så får hoppas att Fannie är lika snabb hon hihi
Vid 5, 6 någon gång ska jag till mina kusiner och äta så får se ifall det blir något mer bloggande innan de annars hör jag av mej ikväll:)
Ni får ha en toppen lördag iallafall, pöss på er!


Gonatt..

Lite tidigt kanske men va fasen, behöver min skönhetssöm:))
Tjing tjing på er mina underbara läsare, c ya imorn! haha

Mys fredag

Blev inte att jag gjorde något kul idag utan låg och sov i soffan istället haha, det behövde jag:)
Nu tänkte jag att jag skulle klippa mej, peela huden, göra ansiktsmask och måla naglarna.
Sen kl 20 är det ju idol så då ska jag kolla på de och göra dipp å dippa grönsaker, det va jädrigt länge sen de!
Har inte så mycket mer att skriva nu men slänger in en gammal låt med Jennifer Lopez, rätt bra faktiskt:)
Men ni får ha en bra fredagkväll, puss på er!


Letar extra jobb

Satt i soffan säkert en halvtimme och taggade för att gå och fråga om extra jobb, känner att jag verkligen skulle behöva jobba lite extra på helger och så för att få in lite extra pengar + erfarenhet.
Sen när jag väl tar mod till mej att gå och fråga är den jag ska prata med inte ens där-.-
Känndes ju sådär när jag va så taggad för det och allt! Men men, hon skulle vara där nån gång nästa vecka så får väl gå dit då istället:)
Nu sitter jag istället och funderar på vad jag ska göra, har ju liksom hela dagen på mej att hitta på något kul men jag vet inte vaaad! Kanska ska rita!?näää..STÄDA!?näää... jag vette fan vad jag ska göra men jag hoppas jag kommer på något snart:)

Här får ni lite bilder på dagens frill oxå, visat i tidigare inlägg hur man gör:)



Äntligen fredag!

Tjohoo äntligen fredag! Sitter och väntar på att lektionen ska börja, typ 30 minuter kvar..men men då har man ju tid att blogga och kollar facebook iallafall:))
Slutar som sagt 12 idag, bästa fredan på länge, så får se vad jag hittar på idag, kasnke ska gå och fråga om praktikplats? Ah jag får se vad det blir.
Ni år ha en bra fredag så hör jag av mej lite senare:) pöööss

Gonatt!

Har suttit och kollat på sol, fest och oroliga föräldrar nu, galet program men rätt kul faktiskt och nu tänkte jag göra mej i ordning och gå och lägga mej tidigt. Ser fram emot imorn, naturkunsakp och fika eller ah, naturkunskapen ser jag inte fram emot så mycket men däremot fika haha och att vi slutar 12! Rå najs!
Nej nu ska jag borsta tänderna, sov gott allihop!


Egoboost

Måste bara tipsa om en sjukt bra bok! Egoboost heter den och är skriven av Isabella Lövengrip som är mer känd som Blondinbella. Boken handlar just om att egoboosta sej själv, massa tips på hur man ska få bättre självförtroende, våga följa sina drömmar och inte ta åt sej all skit man hör från folk. Tycker verkligen att den här boken är super bra! Det är verkligen en sånhär bok som inte går att sluta läsa, läste ut boken på lite mer än en vecka. Tycker verkligen ni ska läsa den här för man känner sej verkligen egoboostad efteråt, så tummen upp från min sida. Ni som redan läst den, vad tyckte ni om den? Lite kul att höra vad andra tycker om den oxå:)


Han hade grön kostym

Hej svejs, sitter i soffan och pluggar lite svenska, vi är lediga imorn på eftermiddan så vi har fått en hemuppgift istället. Rätt gött det oxå så man får sluta tidigt på en fredag:) Ska bara läsa egenom en text och svara på några frågor så inte så speciellt svårt. 
I helgen ska jag va med Fannie, va ett tag sen nu och då ska vi förmodligen ta lite bilder till min nya header:)) Super najs! Känner att bloggen behöver lite ny design så ah:)
Nu ska jag plugga vidare, hade gött!


Nu är kransen klar

Såhär blev kransen när jag vart klar med den. Inte den finaste kanske, skulle ha valt andra färger på blommorna så det hade passat bättre till själva kransen:) När jag räkna ut vad den kosta blev det 1343kr så det är inte direkt billigt med begravningskransar eller blommor överhuvudtaget.




Maroon 5- Moves like jagger


Riktigt skön låt, allt jag har att säga

Få nagellacket torka snabbare

Tror inte det bara är jag som hatar när man målat naglarna och det blev verkligen perfekt, ingenting utanför och inget kladd. Meen sen när man suttit och blåst på fingrarna och tror att det är torrt och börjar göra massa grejer och då upptäcker att nagellacket är helt utkletat, då är det ju bara att börja om igen.
Och förmodligen orkar man inte göra det igen eftersom man redan suttit med det gör länge för att få det bra så istället skiter i det och går med utkletat nagellack.
Men då har jag ett superbra tips! När du målat naglarna låter du dom torka lite halvt, sen så stoppar du fingrarna i en skål med kallt vatten och håller så ett tag. Kylan gör så att det torkar mycket snabbare mot om du skulle få för dej att blåsa med en hårtork haha vilket jag inte ens tror funkar så bra. Värmen gör bara att det blir ändå mer segt och kletigt så skippa värmen och kör på kallvatten istället:)


Svar på E-cigaretter

Tänkte bara ge lite svar på tal här. Fick en anonym kommentar där det stod såhär;

Anonym
om E-cigaretter:
det är inte nikotinet som är farligt , de är ju tjäran och röken som gör att lungorna blir dåliga


Mitt svar; Jo det vet jag men det är ju själva niokotinet som gör att man blir beroende och som gör det farligt i längden. Sen så är ju tjäran och alla andra farliga ämnen i röken..därför passiv rökning är värre.

Eftersom det va en anonym som kommentera tänkte jag att det var lika bra att svara här eftersom jag ändå inte kan svara direkt till personen så nu fick ni också se svaret hehe

Världens största bröst

När jag såg det här visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta.
Läste en skvallertidning och så kom jag till en sida där den här tjejen va med, blev verkligen helt förskräckt!
Hur är det ens möjligt att göra så stora bröst!? Hon slår ju iallafall Kissie med hästlängder haha
Och jag blev ändå mer chockad när jag läste att det va Z kupa hon skulle göra! Z liksom! Och det sjuka är ju att hon tjänar flera miljoner på att ha gigantiska bröst, skulle det inte vara bättre om man tjänade massa pengar för att man gjorde något bra och inte för att man har stora bröst? Galen tjej det är de enda jag kan säga..


FÖRE:


EFTER:



Sååå sjukt! Eller vad säger ni?

Adele- Set fire to the rain


Kan inte sluta lyssna, så underbart bra låt!

Alexander Bard

Vad tycker ni om honom egentligen?
Är det bara jag som stör mej så fruktansvärt mycket på honom och tycker att han borde lämna idoljuryn?

Visst, han kan komma med bra grejer ibland men oftast tycker jag att han är så nervärderande mot dom som söker. Om man inte kan sjunga vilket är vääldigt många, kan man ju bara säga de, man måste ju inte slänga in en taskig kommentar. Och han tycker jag inte ska säga något för han ser ju inte direkt bra ut själv. Kan verkligen förstå hur det måste kännas, inte nog med att dom tycker att man inte sjunger tillräckligt bra utan även blir kallad ful eller vad det nu kan va. Tycker det är rätt dålig stil när man tagit mod till sej att söka och har byggt upp ett starkt självförtroende och sen får såna komentarer, det måste ju sänka det till 0! 
Det är iallafall min åsikt, att Alexander Bard ska lämna idoljuryn punkt slut!

 

Kransen

Nu är jag hemma från skolan eller ah jag kom hem 5 och då hoppade jag in i duschen på en gång, va riktitgt skönt faktiskt. Ska ju komma en orkan hit ikväll också, faast jag vet inte jag, visst det blåser men tror nog inte det kommer blåsa så mycket mer än så här men vi får väl se.
Känner att jag är riktigt sugen på en förändring med mitt hår ( jag vet, jag håller på för mycket med det) men den här gången tänkte jag inte gör håret ljusare för det kommer jag inte göra på ett braaa tag eftersom det sliter så otroligt mycket, utan jag tänkte göra det mörkare. Vad tror ni? Sitter med en hårinpackning i håret nu som ska ge lite färg så får se vad resultatet blir, kanske räcker med att jag gör det nån gång i veckan.
Men ni får gärna säga vad ni tycker om jag ska göra det eller inte eller om ni har förslag på någon annan färg:)

Här kommer bild på kransen också, rätt nöjd men den kunde blivit finare.
Ska sätta fast blommor imorn också så då kommer en till bild på det färdiga resultatet:)





Tisdag

Kom precis till skolan så sitter här nu och kollar fejjan lite och väntar på att alla andra ska komma. Jag är först nästan vaje morgon även fast jag bor typ bara 2mil ifrån, hmm kanske ska ta och kolla om det går något tåg istället så jag slipper sitta här och vänta i en timme på morgonen?:)
Idag ska vi göra kransar så får se om mina löv räcker som jag plockade igår annars är det väl bara att gå ut och plocka fler i regnet..hehe
Mjaa har inte så mycket mer att skriva utan jag hoppas alla får en bra dag!:)
Glömde usb sladden idag igen så kan inte ladda upp några bilder men jag ska bli bättre på att komma ihåg den, lovar! haha 

Plockat löv i regnet..

..ja ni läste rätt, jag har vart ute och plockat löv i regnet haha ni tror säkert att jag är helt störd men faktiskt är det till en begravningskrans som jag ska göra imorgon. Kan ju säga att det finns roligare saker att göra när det regnar, typ sitta inne och mysa i soffan och kolla på någon bra film. Men jag tror nog att kransen kommer bli väldigt fin med lönnlöv och så, bild kommer när den är klar.

Jag tänkte på en sak igår, jag har ju inget riktigt intresse så om ni förstår vad jag menar, typ som vissa spelar fotboll eller dansar eller scrapbooking eller va det nu kan va men jag har inget sånt intresse vilket kan vara lite tråkigt ibland. Men däremot när jag va lite satt jag alltid och rita och tyckte det var så himla kul men sen när jag blev större växte jag ifrån de. Men sen för någon dag sen såg jag några bilder som en tjej hade ritat och fick tanken att så skulle jag oxå vilja kunna rita,sååå varför inte?! Jag tänker helt enkelt börja rita igen haha, tror det kan vara väldigt kul när man väl kan göra det riktigt bra vilket jag hoppas jag kan en vacker dag, så vi får se hur det går men jag vill iallafall ge det en chans:) Blev ett väldigt långt inlägg detta men skitsamma haha

I skolan

Tjoo sitter och väntar på att lektionen ska börja, eller lektion och lektion studiepass och fika, det gillas på en måndag!:) och i eftemiddag blir det marknad och service så en rätt chill dag:)
Skriver mer när jag kommer hem, hade gött!:) 


André Zuniga


Så jääävla bra är han, så gryyym!

E-cigaretter

Har ni hört talas om de? Har sett massa bloggare som röker och använder såna istället vilket jag tycker är skit bra!
E-cigaretter är alltså en el cigaretter som bara är smak och ånga typ som används av såna som vill sluta eller trappa ner på rökningen
TRODDE jag, men jag läste nyss att dom tydligen inte är så bra som alla säger.
 Dom innehåller tydligen massa nikotin som finns i ett munstycke och det är det som förångas och det är det man får i sej plus massa andra farliga ämnen.
Låter inte så bra tycker jag och inte heller att dom lurat rätt många på att dom ska vara bra när dom tydligen är motsatsen till bra.
Dom är inte direkt billiga heller, en cigarett kostar 149 och uppåt fast då måtsvarar dom 2-3 paket men med tanke på att dom inte är så mycket bättre kan man ju lika gärna köpa vanliga, ellerhur?
Fast jag vill ändå säga till er som röker, fimpa röker behåll glöden som dom säger på reklamen för det är verkligen inte bra, fast det vet ni väl redan;)
Va bara det jag ville säga, hade gött!


Godmöööra

Usch och fy för min hals säger jag bara, har knappt kunna sova inatt för det gjort så ont..
Och hostar som fasen gör jag oxå..INTE kul!
Ska nog käka frulle snart innan jag har äte upp hela godisskålen som står bredvid mej oxå hehe
Idag består min dag av att endast plugga och vila så jag orkar gå till skolan imorn passar rätt bra ändå eftersom det regnar ute:( Riktigt höst väder fast då har man ju iallafall en andledning till att stanna inne och mysa:)och plugga..

En lite random bild på en begravnings dekoration som jag gjorde förra veckan.
Blev rätt nöjd faktiskt:)


Myskväll

Har nyss kolla klart på Hur många lingon finns det i världen och herreguud vilken bra film! Jag vet att jag kanske är lite efter att både se den och att säga att den va bra, men bättre sent än aldrig!
Så den filmen rekomenderar jag verkligen till dom som inte redan sett den! Kanon film verkligen!



Tidigare idag va jag i stan och jag skulle ju kolla på vantar och halsduk men hittade inga bra så det får bli en annan gång. Men hittade istället en ny bh eftersom den jag nyss köpte gick sönder i tvättmaskinen..höhö

Funderar på att göra en ny header snart också, börjar tröttna på den jag har nu så ska kanske be Fannie lite snällt någon dag ifall hon vill hjälpa mej så jag får en riktigt bra för en gång skull:)

Nu ska jag kolla lite på bröllopsduellen och sen ska jag gå och sova så jag kasnke blir lite friskare till måndan och så att jag orkar göra lite psykologi imorn.

Men ni får ha det så bra! Pöss


Lördag

Har precis vaknat och sitter nu och kolla på lilla jönsson ligan, rätt bra faktiskt.
Igår va jag ju som sagt på fest..kanske inte det bästa man kan göra när man är sjuk för det märkte jag idag men va fan man lever ju bara en gång och visst det va en helt okej fest förutom musiken, lite lågt och sådär.
Åkte in vi sju till stan och åkte hem med ett bussen och under den tiden hann jag och Emelie både gå på fest och efterfest haha kul som fasen vare!

Idag ska jag nog in till stan med mamma och syr min och kolla på vantar och en till halsduk, börjar ju bli jätte kallt ute nu så man känner ju verkligen att hösten är på g!
Sen ska jag nog göra lite psykologi om jag orkar och sen ikväll blire lite film mys med familjen:)


Haha har ni sett vilken snygg bild jag hitta i min mobil sen igår! haha herrregud


Fredag!

Äntligen fredag, så jädra gött!
Just nu sitter jag i skolan och väntar på att vi ska börja göra prov, känner mej inte så jätte taggad för det men men.
I eftermidag har vi svenska också, kuul att dom sätter alla tråkiga lektioner på en och samma dag..men till våren slipper jag iallafall naturkunskap:)
Tänkte slänga in dagens outfit oxå, sprang in på toan och tog en snabb bild men hoppas den duger;D


T-shirt: H&M
Svarta byxor: Vero Moda


2 timmar

2 jädra timmar har jag nu suttit och plugga naturkunskap och fy faseen vad jag hatar det! Uschamejen!
Nu behöver både datorn, mobilen och jag ladda batterierna så nu går jag och kollar på idol, hoppas det är lika bra som va med igår, André Zuniga Asplund in my <3! hehe
Hade gött!


Naturkunskap och korvstroganof

Tjoo sitter i soffan och käkar ris och krovstroganof, gööött!
Ska även börja plugga naturkunskap, har prov på fredag eller man fick välja på prov och uppsats men jag valde att göra ett prov.
Har läxa i psykologi också men det är inte riktigt lika svårt iallafall, ska bara fundera på vad lycka är;)
Lovade att det skulle komma bild på mina skor också så dom kommer häär innan dom blir för loritiga hehe






Kärlek vid första ögonkastet, hade kostat 500 och nu 99 jag kunde inte låta bli!:))

Men nu måste jag plugga, hade gött!


Sleeten..

..men jäädrar vilken rolig helg det vart! Helt klart värt de!
Har inte suttit stilla en minut skulle man kunna säga
När vi kom till Stockholm gick vi på färjan direkt och jag och Fannie letade upp våran hytt.
Vi skulle egentligen fått en c hytt tror jag det hette? Som låg under vattnet men vi fick en någon våning högre upp men det gick lika bra det. Sen gick vi runt och kollade lite hur det såg ut på båten och så, sen gick vi tillbaka till hytten och gjorde oss i ordning för kvällen.
Mat och paaaty va vad våran kväll/natt bestod av.
Det fanns två klubbar där som vi va på, ena va lite mindre andra lite större.
Men det va ju såklart 18 års gräns på båda efter kl 24 men det hindrade inte mej och Fannie! haha
Va på den större nattklubben ända till 4 på morgonen alltså tills dom stängde och det va verkligen hur kul som hellst!
Vi blev bjudna på drinkar och träffa massa trevligt folk och så, och vi hade ju verkligen tur att det inte kom någon vakt och fråga hur gamla vi va för då hade vi nog inte blivit kvar där så länge hehe

Igår när vi kom tillbaka till stockhol åkte vi till Fannies kusiner och sov där tills idag och sen blev det shopping största delen av dagen. Hittade  ett par uuursnygga skor på Vagabond som ni kan få se lite senare:)
Det va min helg de, en av de bästa ska tilläggas!
Nu ska jag göra mej i ordnong och kolla på Idol:)
HAde gött!


Mot stockholm och Åland

Har precsi packat ner det sista och sitter nu och äter frukost.
Är så sjuuukt taggad för den här helgen! Ska bli så himla roligt!
Kl 10 ungefär åker vi mot stockholm och kl 18 går färjan mot Åland!
Vi skulle ju egentligen komma hem imorn ikäll men så blir det itne utan vi ska sova hos Fannies kusiner i stockholm till söndan och shoppa lite och så, så jag gissar på att jag kommer va gaaanska slut på måndag men men sånt man får ta;)
Så jag hoppas ni förstår att det inte kommer bli nåt mer bloggande idag eller under helgen eftersom jag inte tar med datorn.
Men ni får ha en toppen helg iallafall så hör jag av mej på måndan förmodligen:)



RSS 2.0