Chiiiill

Riktikgt chill dag idag.Ingen skola och MASSA sol! Det gillas rikitg mycket av mej!:)
Blev en sväng in till stan oxå på eftermiddan. köpte en magtröja typ och så hitta jag äntligen en jeansjacka men såklart så va ju ena axeln större än den andra så den får jag nog lämna tbx imorn:( typiskt asså men men. Hitta oxå en dreet snygg t-shirt som jag nog ska köpa imorn om jag hinner. Ska ju in till skolan och göra ett nationellt prov i engelskan som jag har missat imorn och sen ska jag förmodligen dra ner till fryken med Fannie och sola. Rätt chill de med:)
Funderar på att ta en litten promenix och träna upp knät lite ja:)
Ha en bra kväll mina fina läsare

Magtröjan ellr kan man säga maglinne?ah ja vet inte men här äre iaf. Fast jag skulle nog säga att den är snyggare i verkligenheten. blev inte så bra bild med min mobilkamera;)
Va tkr ni?HIss eller Diss?


Tisdag

ÅÅ underbara väder! så otroligt gött äre! har solat i stort sett hela dagen och har allt fått mej en rand;)
Har inte så mycket mer att säga förutom att jag ska dra ut och sola igen och sen kanske ta mej en sväng in till stna och shoppa lite:)
Ha en bra dag!:)


Måndag

Sorry för dåligt bloggande men jag har inte haft min egen dator under helgen så då blir det tuvär inte så mycket av de. Men nuu,nu har jag äntligen min dator. Man skulle ju kunna säga att de här va den sista riktiga dagen i skolan innan skolavslutningen. Ledig imorn, ska till skolan på onsdag och göra prov men skulle annars vart ledig, ledig torsdag,fredag och sen måndag och på tisdag blir det väl inte någon riktig dag så och på onsdag äre skolavslutning!! Hur underbart är inte de!? men rätt sorgligt ändå för då kommer jag inte träffa mina kompisar som jag umgås med i skolan lika ofta:( rätt tråkigt ändå men jag har bestämt att jag ska försöka träffa dom så mycket som möjligt iallafall!:)
Nu ska jag äta sen ska jag gå ut igen och njuta av det underbara vädret!:)
Ha en bra kväll allihop!

Hit drar jag den 28:juli och 2 veckor framåt. Uuunderbart!!


Nakenchock!?

Har tänkt på de där med att lägga ut lättklädda bilder på sej själv,asså om man har köpt tex en ny bikini klart man vill visa upp hur den är på i bloggen! Men de är ju sånt tjat om att man inte ska göra de och dom som gör de hör man bara folk säga "tror hon att hon är snygg eller?" "Äh hon vill ju bara ha bekräftelse" " Hur kan hon lägga upp såna bilder,hon är ju inte ens smal!" asså jag tycker de är lite fel egentligen, för okej de är väl kanske inte så kul om man läser en blogg och så plopp kommer de upp en bild på en med världens mage men so what, de är ju förmodligen inte de hon vill visa upp utan kanske då bikinin eller vare nu kan vara.
För jag kom och tänka på de nu när jag fick hem min bikini, jag vill ju visa hur den är på men får nästan dåligt samvete över vad folk kommer tycka om jag gör de?!Visst man ska väl inte bry sej så vad andra tycker men det är ju svårt att låta bli när världen är som den är idag.
Så jag frågar er mina kära bloggläsare, tycker ni att det är fel att lägga upp lättklädda bilder på sej själv??


GultGultGult


De här var vad Nellypaketet innehöll, min gula bikini!! Blev super glad för den satt verkligen perfa och gult är ju en sån himla snygg färg när man är litte brunare, så de här va ett riktigt bra köp enligt mej;)
Vad tycker ni, är gult hett i sommar?
snyggt att min fot kom mä oxå..


sönmbrist?

Haha jag måste nog ha sömnbrist ja! gick och la mej typ vi 2 igår och gick upp vi 11 kanske. Sen gick jag och la mej i soffan och sov där i några timmar och jag är fortfarande trött!va äre med mej liksom! samma sak under veckan, jag går och lägger mej tidigt och sover ungefär 8 timmar men ändå är jag trött. skit jobbigt äre men vad ska man göra liksom?

Aja igår va jag iaf med fannie och så va hannha med oxå. vi tog väl ett varv på kil sen så kom pontus å ronny oxå så vi åkte med dom en sväng. haha nu låter jag verkligen som värsta raggarn men nää, inte riktigt min grej de;) så de vart en rätt lugn kväll,kan ju inte göra så mycket med mitt jäävla knä men som tur är börjar de bli bättre(Y)


Bjuder på en gammal bild på meej;)


Torsdag

Sitter i skolan och har datorkunskap med wiggo. Har mat om en timme ungefär och jag är göör hungrig och så äre nasigoräng:( eller hur de nu stavas liiite tölit!
Sen äre paintball på idrotten och jag är såå jädrans lessen att jag inte kan vara med! Sista idrottslektionen och allt! men men jag får sitta och kolla på och skratta när alla andra sprigner runt och får ont mohaha

Hittade en supersnygg ziperall förut oxå vill verkligen ha denna!
När jag sommarjobbat och fått in litte pengar tror jag faktiskt att jag ska köpa en sån här så jädrans snygg!;)


Onsdag

Sitter i skolan och har hantverksorientering. Rätt dryg, har skrivit en novell om ett hantverksyrke på 1800-talet..
Idag kommer jag nog komma hem ganska sent eftersom jag ska göra ett prov om antiken efter skolan men men rätt gött att ha de gjort sen:)
Nu måste jag fortsätta plugga, ska försöka göra nåt mer inlägg sen när jag kommer hem:)
Hade bra!


Tisdag

Tjoo sitter här och pluggar som en galning! Har massa grejer denna veckan som måste bli klara, hantverksorienterings provet,en idrotts grej jag inte gjort,massa svenska grejer å ah massa sakerXD men har plugga nästan ända sen jag kom hem så nu är jag några arbeten mindre iaf.
Tänkte bara göra ett snabbt inlägg så ni vet att jag lever haha

Föresten, fick hem ett paket från nelly igår.
Vad tror ni det kan vara!? 
Ni får veta längre fram i veckan när jag inte har så mycket att göra, så håll utkik:)
 


Måndag

Sitter i skolan nu, typ en hel timme innan jag börjar.får hoppas att någon kommer och håller mej sällskap snart hihi
Slutar 12 idag som vanligt och ska försöka hinna med 1 bussen men de kmr nog ta ett bra tag att gå till busstainonen så får se ifall jag hinner äta:)

ha en bra dag!


Lördag

Hej allihop!
blev inge mer bloggan de igår eftesom jag va ute hela kvällen typ.
va rätt kul,va mä Fannie å julia å så några mer vi slalombacken.
Jag ska bara ge er ett litet tips, KISSA ALDRIG I SKOGEN!för det gjorde jag och de slutade med att knät hoppa hur led men som tur la sej rätt igen och en stukning på ledbandet..fast det konstiga var att jag egentligen ite gjorde något för att orsaka de, reste mej upp bara å då vek sej benet och gjorde ont som bara den,skit konstigt verkligen. Skrek så mycket så ricky trodde jag höll på att dö haha och stackars pontus fick bära mej till bilen haha men bortsett från de var de kul iaf.
Har spenderat 3 timmar på akuten nu och har fått kryckor och bandage som jag måste gå på ett tag.
aja ha en bra lördag!

Kul liv..


Fredag!

Sitter i skolan och har svenska och har precis gjort klart min romanredovisningsuppgift. Känns rätt gött så slipper man göra det sen när man kmr hem. slutar om en kvart så de känns oxå rikitgt gött! längtar verkligen efter helg nu så man får sova ut ordentligt.
När jag kmr hem ska jag och sandra dra och sol sen blir det att vara med Fannie och några till.

Igår så beställde jag den gula bikinin oxå som jag så gärna ville ha, även fast den kanske var litte väl dyr för en bikini men men som tur betala pappa den haha snäll pappa man har!:)
så förmodligen kommer den nästa vecka någon gång.

Jaja nu ska jag snart packa ihop mina grejer och dra hem till underbara kil.. 
ska lägga in dagens outfit sen när jag kommer hem eftersom de va ett tag sen nu;)
Hade bra!


Torsdag

Tjoo har precis duscha och ska nog äta sen blir det att läsa ut en bok som måste vara utläst tills imorn.
Har inget roligt att skriva om just nu känner jag plus att jag är så jädra trött,har gått upp kl 5 hala vecka nu så..ah men de kommer roligare jag lovar!
Har muntligt nationellt prov imorn i engelska så börjar kl 10 så de är gött.
Hoppas verkligen att det går bra men de tror jag nog.

Ah jag skriver mer imorn för jag vet inte vad jag ska skriva men ni får ha det så bra så länge!
 


Vill ha!


Hur jädra snygg är inte denna då!? när man är brun och allt!


Pluggtips?!

Shiit vad klockan går! kändes som jag nyss vakna!
Asså jag har verkligen ingen ork att plugga även fast jag måste.
Har pluggat i stort sett hela dagen men de känns som att inget fastnar hur jag än gör..ganska jobbigt faktiskt.
Fast det kan ju oxå bero på att jag inte är ett dugg intresserad av antiken som jag då har prov på imorn.
Men om någon har nåt bra pluggtips skulle jag bli glad, nånting som gör att man inte behöver plugga i timmar utan att det fastnar snabbare om nui förstår hur jag menar?
För det brukar oftast vara så att de man inte är intresserad av är svårare att lära in å oxå de man måste plugga mest på, jobbigt men som sagt, har ni något tips skulle jag bli jätte glad! de behöver inte va värsta värsta grejen utan de räcker med nåt litet bara som underlättar det hela lite iallafall:)

Juste kan ju påminna er om att ett av mina favoritprogram är idag,
Total blackout! kl 20.00 på kanal 5!


Iphone 4 white



Ni som känner mej vet att jag älskar vitt och nu, va fasen finns ju Iphone 4 i vitt!
Snacka om att jag just nu verkligen vill ha en ny mobil och jag skulle inte tacka nej till den här!
Så jädra snygg!
Mitt abonomang går ju ut nu i sommar så får se om det kanske kan bli en sån här. vem vet liksom;)


Paulina Danielsson?!

Godmorgon!eller ah godmorgon,de va ett tag sen jag vakna men ändå haha
Har hunnit med endel nu på morgonen faktisk mer än vad jag trodde.
Har gjort klart min APU presentation som jag ska ha imorn och så har jag pluggat mer på antiken provet som jag oxå har imorn och så har jag ringt dit som jag ska sommarjobba och anmält mej. Så de är ju rätt gött att ha de gjort nu:)

Hade en väldigt konstig dröm inatt faktiskt. Jag drömmde om att jag träffa Paulina Danielsson,eller Paow som hon är känd som.
Jag stod bara på sidan av vägen så kommer hon och hennes kompis Annie förbi?`gör konstigt haha men jag blir ju helt men shit de är ju hon! så jag försöker smygfota henne men då kommer hon fram och kramar mej? haha och jag får fram en weird kommentar; "Men shit de är ju du!" haha ah sen vakna jag.
Läser nog för mycket bloggar när de går så långt så jag till och med drömmer om dom hahaha

Men nu ska jag plugga vidare!
Ha en bra dag!:)


Söndag

Tjooo
Va ett tag sen jag blogga nu igen men är fortfarande sjuk så har inte orka.
Men eftresom jag mådde litte bättre idag tänkte jag att jag skulle va med Fannie så vi drog till Ica en snabbis och köpte glass men så mycket mer blev de inte efterrsom jag inte mådde så bra så de va liksa bra att gå hem och vila sej:)

Ringde till Jennifer förut och prata litte,va ju et tag sen så de va kul!:)
Vi har ridning på idotten på torsdag så de blev litte prat om vem som skulle se roligast ut hahah galet!

Imorn är jag ledig men hade inte tänkt att ta världens sovmorgon för de.
Har massa grejer jag måste göra,Plugga, ringa dit jag ska sommar jobba och massa andra grejer.
Men sen på eftermiddan hade jag tänkt att åka in till stan och kolla på jeansjacka ifall jag har tid och ork.
Har vela haft de jätte länge men jag har aldrig hittat någon som vart som jag velat så om jag pker in hoppas jag verkligen att jag hittar nån:)

Aja men nu ska jag dega litte framför teven innan jag går och lägger mej,behöver ju min skönhetssömn;)
Men ni får ha de så bra mina fina läsare!:)
//E


Längtar till sommarn!? JAA!


"Elina testar" fortsättning..

De här mina damer och herrar va nog det bästa schampot jag prövat någon gång!
Kan nog inte säga något negativt om de. Det lukta riktigt gott, var lätt att få upp ett skumm och håret blir otroligt mjukt!
Så de här schampot och balsamet rekomenderar jag STARKT!
De var allt från mej. Hade bra!


"Elina testar" Matrix Biolage Strengthening shampoo and conditioner

Eftersom de schampot och balsamet jag brukar använda har tagit slut tänkte jag att jag skulle prova något nytt. Så bad mamma att köpa med de här schampot och balsamet eftersom jag hör att de ska vara väldigt bra.
Schampot är på 500ml och balsamet på 250ml.
Det var paketpris så båda kostade 199 kr tillsammans så det va ju riktigt gött.
Annars kan jag tänka mej att dom kostar cirka 180kr styck fast jag är inte säker.

Just de här hjälper till att reparera håret och förhindra att håret går av när det är kemiskt behandlat, som mitt hår då är eftersom det är blekt så in i bomben. 
Eftersom de innehåller bambu har den även en utslätande  effekt på håret som också passar mej perfa eftersom jag har lockigt hår.
Så nu har jag riktigt höga förväntningar på dom här, så ska hoppa in i duschen nu så uppdaterar jag resultatet senare:)


Största rädsla

Att vara sjuk är fan äckligt deprimerande. Man ligger hemma och mår skit dåligt och vet att man missar massor i skolan men man kan inte göra något åt de. Usch för de säger jag bara! Och så ligger man och tänker , shit tänk om mina kompisar typ glömmer bort mej!? inte saknar mej eller nästan inte märker att jag är borta!? Tänk om man ger sånt litet intryck bland folk så att dom glömmer bort en när man inte ser den på några dagar!? Det är nog min största rädsla, att bli bortglömd och typ utanför.
Jag tycker även själv att det är fel att lämna folk utanför. Har gjort de någon gång och jag ångrar mej så in i bomben! Va fan tänkte jag på då!? eftersom jag själv är rädd för att bli lämnad utanför.
Så jag har lovat mej själv att ALDRIG mer göra så för det är ju egentligen bara barnsligt. Så om jag stör mej på något eller någon så tänker jag inte ta till en sån drastisk grej som att göra så utan tänker säga vad jag tycker istället. 
Jag ångrar mej som bara den verkligen!
Och en sak till, jag saknar verkligen mina brudar!

Rätt så knasigt inlägg dehär men jag kände att jag behövde få ur mej de haha


     


torsdag

Hej allihoppa ligger och glor på tv inte för att det finns något bra att kolla på men de finns inte så mycket annat att göra  så de får duga:)
De här har vart typ de enda jag har äte nu på 3 dagar, isglass och oboy liiite enformigt kanske men de får gå haha


Tatuering

Har länge vela haft en tatuering.Har funderat på en text eller nån liten "bild" eller hur man nu ska säga.
Tänkte först på en text i nacken ungefär men va rädd att jag skulle ångra mej eftersom de inte bara var några ord jag ville ha.
Meen nu har jag kommit på de jag verkligen vill ha! ett litet hjärta på handleden!hur fint är inte de!?
en liten detalj bara liksom som är lätt att dölja ifall man skulle vara tvungen till de.
och de som är bra är att de verkar även som att mina föräldrar går med på de även fast dom tycker att jag ska tänka lite mer men att de lutar mot att jag kommer få göra de! så nu är jag glaad!

va tvungen att måla ett hjärta och kolla hur de kanske skulle se ut och jag tyckte de va dreet snyggt verkligen!
Vad tycker ni? skulle de passa mej?


onsdag

Förlåt för dåligt bloggande meeen jag skyller på att jag är sjuk. har vart sjuk sen i onsdags men kände mej bättre i söndags och på måndan men sen då kom helvetet tillbaka och nu blev de ännu värre än de va förra veckan så just nu hatar jag verkligen mitt liv...
I måndags va jag och tog halsprov oxå men de visade inge så ska nog till doktorn idag igen för jag orkar inte mä att ha såhär ont i halsen för ja kan knappt äta eller dricka så snart svälter jag nog ihjäl..
Grymt deprimerande inlägg de här och inte har jag någon kul bild heller så de får ni klara er utan:)
Ni får ha de så bra!
//E


Är man tjej så är man...

Hade tråkigt så jag slängde på en ansiktsmask så fick jag lillsyrran att göra samma sak haha
Bjur på bilderna!



Summernails


Älskar verkligen de här nagellacket!
Målade nyss på de efterersom de jag hade innan åkte av i duschen..litte weird men ah, man får verkligen riktiga summernails av de!
Baby blue heter färgen och kommer från Isadora


lördag

godmorgon!
känner att de här egentligen är alldeles för tidigt att vara vaken på en lördag men jag kunde inte sova längre har så fruktansvärt ont i halsen så jag vet inte vad!jag får verkligen panik för de känns som om jag snart inte kommer kunna andas..men jag ska skicka iväg nån till apoteket så får dom köpa Zyx   åt mej.
Hoppas verkligen att de hjälper för varken vanliga gör starka halstabletter funkar inte de minsta och inte oboy heller så de här är min sista utväg haha



När jag vakna imorse såg jag att de va sol och jätte fint väder!så typiskt när man är sjuk...men jag ska nog klä på mej ordentligt och sätta mej i solen en stund,känner att jag behöver lite frisk luft:)


onepiece mysdress ziperall jump-in

...kalla de vad du vill men jag är så hinla sugen på att köpa en!
I början när dom nästan nyss hade kommit tänkte jag, hur i helvete kan man ha på sej en sån!? ser ju ut som en sparkdräkt för vuxna liksom och det gör det ju i och för sej men nu ser jag de mer som en positiv grej.
tänk vad skönt det skulle vara att vakna upp på morgonen och slippa den där jävla ångesten för att man inte vet vad man ska ha på sej för ändra så hittar man en perfekt tröja men skit byxor eller tvärs om. Så tääänk va skönt de skulle va att slippa tänka på de och bara sätta på sej en grej!
Så jag ska nog spara litte av mitt studiebidrag som inte bruka räcka allt för länge och köpa en sån.
Fast en sak som jag undrar är om det är nån skillnad på kvaliten om man skulle köpa tex en ziperall istället för en äkta onepiece? 
om de är någon so mvet de skulle jag gärna vilja veta de:)


ny header

Gjorde en ny header idag. Blev så trött på min förra så kände för att göra en ny.
så vad tycker ni?blev den här bättre än den förra?
jag tyckte iallafall att den här blev mycket bättre men kommer väl säkert byta snart igen;)

Tänkte tipsa om ett fruktansvärt roligt program som går på tv nu också, Total blackout heter de.
så för er som inte sett de,SE DE!
Det är på måndagar kl 20.00 på kanal 5 ;)


fredag

godmorgon allihop
har inte bloggat dom senaste dagarna eftersom jag är super förkyld och har massa feber å skit så jag har inte orkat.
Känner mej grymt stressad nu eftersom jag  missar de muntliga NP i engelska idag,men men vad ska man göra? jag tror inte attt jag hade presterat så bra heller eftesom jag knappt orkar prata och jag orkar typ inte tänka heller.. så jag hoppas att man får göra de någon annan dag.

hade väldigt tråkigt igår så jag såg på en film, Piranha. Trodde den skulle vara mycket bättre men fick ändå godkänt. tyckte inte att de va någon direkt handling i den fakiskt de va liksom bara massa folk som blev uppätna av typ 2 miljoner år gamla pirajor..men den va helt OK, duger om man har tråkigt iaf haha






pirajorna va riktigt äckliga iaf!


onsdag

tjenare kom nyss hem och nu hade jag tänkt att äta.
Hade nationella i engelska idag,va super nervös men jag tyckte de gick göra bra! va inte alls så svårt som jag trodde.
Såg att dom hade gjort ny asfalt här oxå så nu blev jag riktigt glad! slipper åka inlines på gammal spröcken asfalt längre haha
Och bästa grejen idag! Jag har fått sommarjobb!trodde inte att jag skulle få nåt eftersom jag va så sent ute men jodå de fick jag allt så de gjorde verkligen min dag!slipper va pank resten av sommarn då haha

  
åå så underbart!ny asfalt


Kvällsmat

Har verkligen äte konstant idag känner jag. Först frukost hemma sen frukost i skolan,sen fika på studiepasset sen fika efter studipasset,lunch och sen subway. Känner mej oerhört tjock nu eftersom inget av de jag äte idag är speciellt nyttigt så känner att en nyttig smothie får avsluta mitt ätande idag hahah

Överfullt glas,JAO haha
-frysta jordgubbar
-yoghurt
-linfrön


Tisdag

kom hem för ett tag sen och nu hade jag tänkt att ta en tur på inlines sen ska jag duscha och gå och lägga mej riktigt tidigt så att jag är utvilad tills imorn eftersom jag har nationella i engelska.
så de här blir ett snabbt inlägg + dagens outfit!


Inge bra kvalite på bilden men den får duga.
Linne- vero moda
svarta byxer- vero moda


söndag

sitter här och kollar fejjanoch dunkar pum pum nani nani så jädrans bra är den!
är gör trött verkligen, kom hem halv 4 igår och sov typ till 12 sen drog ja och hjälpte pontus att städa bilen efter igår. hade riktigt roligt igår måste jag säga , massa roligt folk och så så det va lätt bästa kvällen på länge!

imorn är de skola oxå, har faktikst längtat litte efter att komma tillbaka och träffa alla igen och så är de gött eftersom jag bara går till 12 imorn eftersom de ä måndag.
har sakna jennifer och sofie som bara den men imorn får jag äntligen träffa mina fina flickor.
 ah nu ska ja chilla  bulle framför teven men ni får ha de så bra!
//E



RSS 2.0