Plugg på hög nivå!

Hej på er! sitter här och pluggar som en galning! Både en psykologi och naturkunskaps uppgift ska in till veckan och båda är gansak avgörande för betygen så jag vill verkligen få dom bra! Snart är jag klar med psykologin iallafall så det är gött:)

Vet faktiskt inte vad jag ska hitta på idag, sista dagen på helgen. Tror nästan att jag ska ta och baka något gott!
Har ni något förslag p vad man kan baka??:)

Det var allt, ha en bra söndag!:) 


14 Januari

Fasen vad jag hatar helger egentligen! Eller ah att man kan sova hur länge man vill på morgonen och va uppe hur sent som hellst på kvällarna är ju rätt najs. Men det är just det, när det är helg vill man ju liksom passa på att sova ut med då försvinner ju typ halva dagen vilket jag inte gillar! Och när man sover bort halva dagen känns det ändå som att det inte är någon idé att göra något så då går man runt i myskläder hela dagen istället och kollar på tv och allt vad lathet heter. Sen mot kvällen när man tråkat allt för länge slår det en att det kanske inte är så dumt ändå att hitta på något kul men då brukar det alltid komma något annat ivägen.

Som nu, jag sov hos Pontus inatt och kom hem runt 12. Duschade, åt mat och råkade somna i soffan där jag låg och sov i flera timmar. Känns verkligen superkul att jag slösat bort den här dagen när jag båda har en psykologi och NK uppgift att göra och samtidigt vill hitta på något kul..samma visa varje helg!

Måste ta tag i mitt liv nu känner jag! Men ni får iallafalla ha en super helg så ska jag plugga nu:) 


You are my sweetest downfall



Verkligen världens finaste låt! ååh blir typ tårögd när jag lyssnar på den

10 januari

Godmogon godmorgon!! Gick upp kl 8 idag och är jättepigg faktiskt! Känns ju bra att jag ska gå upp 2 och en halv timme tidigare imorn men men så är de.
Anledningen till att jag är uppe nu och har duschat och allt är att jag ska till Sofie idag! Va extreeemt länge sen jag såg henne, typ 6 veckor sen! Så det ska bli kul att träffa henne lite innan skolan börjar. Börjar ju som sagt imorgon:)
Blir en heldag på stan med shopping och fika:) Mysigt! 

Men nu måste jag äta frukost. Ni får ha en toppendag!:) 

Försvunnen

Såg på filmen försvunnen igår så jag tänkte bara berätta vad jag tyckte om den:)



I början tyckte jag den var riktigt bra, rätt spännande osv men sen ju längre filmen gick ju dåligare tyckte jag att den blev och slutet va rent ut sagt skit dåligt! Man blev typ irriterad när man satt och kollade på filmen för att det va så korkade grejer dom gjorde. Men så var den inte i början utan filmen blev bara dåligar och dåligar juu längre den gick och personerna i filmen blev bara dummare och dummare om man kan säga så haha om ni ser filmen förstår ni nog vad jag menar haha
Skådespelarna i filmen är det inge fel på egentligen, jag gillar dom som var med men inte i den här filmen.
Om jag skulle sätta betyg på filmen mellan 1-5 skulle den få en 2:a. Början är som sagt bra men sen går det utför.


9 januari

Jag vaknar, går upp, känner att det är ovanligt kallt inne, kollar på termometern...10 minus! Shit pommes frites!
Är det nu vintern kommer!? Massa snö är de ute också, eller ah massa och massa men mycket mer mot va det brukar vara ialllafall haha
Visst, det är mysigt med vintern och det blir mycket ljusare ute när det kommer snö men va fasen, jag vill ju ha vår! Längtar obeskrivligt mycket efter att kunna gå i tygskor utan att bli blöt om fötterna, gå i jeans utan att frysa benen av sej och sen bara ha ett linne och kofta. Hur underbart skulle inte de va!? och efter våren, vad kommer då!!? Jo, SOMMAREN! Bästa årstiden enligt mej, behöver nog inte förklara varför:)


Sminktips

Tänkte bara tipsa er om en sak som är väldigt användbart när man tar på ögonskugga, och speciellt mörka ögonskuggor.
När du gjort klart basen i hela ansiktet, foundation, puder och allt vad det kan vara, och du ska börja med ögonskuggan lägger du ett TJOCKT lager puder under ögat och lite ner på kinden. Hellst löspuder så det lätt går att borsta bort sen. Du ska liksom inte lägga det "packat" uutan bara lite löst.
Pudret skyddar sedan mot att du ska få massa ögonskugga som trillar ner och sedan kletar ut sej på kinden och under ögat. För så blir det ju nästan alltid att det är något litet korn som trillar ner och som förstör hela basen.
Så faktiskt är det rätt bra!
Så sen när du är klar med ögonen är det bara att borsta bort pudret med en ren puderborste och vipps slipper du massa ögonskugga på kinden!
Ett litet tips bara som är värt att testa tycker jag!:)




8 Januari

Godmorgon! Är lite stolt över mej själv, klarade av att gå upp 10 idag och inte 12-1 som jag brukar haha måste verkligen försöka vända tillbaka dygnet nu eftersom det bara är tre dagar kvar tills skolan börjar!
Känner mej rätt taggad för skolan faktiskt! Vet ju att det väntar dagar då vi får sluta vid 12 osv eftersom vi blir klara med vissa kurser nu till våren men också; matte b! Är lite små nervös för de faktiskt eftersom jag hört från så många andra att de ska vara supersvårt men jag hade ju inga problem med matte a så förmodligen går det bra:) hoppas jag..

Ska nog snart hoppa in i duschen sen fortsätta lite med den superroliga naturkunskapen... sen får jag se vad som händer:) Hoppas på att någon vill hitta på något senare så man slipper sitta hemma och ruttna haha:)

Det va allt från mej! Ha en bra dag!:)

7 Januari

Godmorgon på er! vaknade för en timme sen ungefär och har precis ätit frukost.
Nu ska jag göra mej i ordning som vanligt och sen kolla igenom sista psykologi uppgiften om jag förstår något av de. Annars får de vänta till skolan börjar:)

Blev inge mer bloggande igår för jag åkte ju som sagt till stan och firade min moster sen till bergvik och shoppade och sen va jag med Pontus en sväng och sen va klockan för mycket.

Fick med mej endel hem från bergvik faktiskt, ovanligt mycket! haha men bara en sak som va från rean
Blev ett par jeans, en bh, en tröja, en kofta och foundation:)



6 januari

Hej på er! Hur mår nii? Jag mår iallafall väldigt bra! Utvilad, nyduschad och fräsch och litte små käär:)

Vid kl 2 idag ska jag och min familj till min moster som fyller 50 så blir att äta litte tårta och annat gott:)
Men just nu sitter jag här med världens beslutsångest för ja vet inte vad jag ska ha för kläder...så onödligt egentligen att man ska ha så svårt att veta vad man ska ta på sej men men jag är ju som jag är hehe
Men nu har jag iallafall fått ordning på min garderob som såg ut som ett bombnedslag igår innan jag ställde mej och vek allt plus att jag strök allt som behövdes. Så nu är min garderob väldigt organiserad vilket är rätt gött!

Men nu ska ja fortsätta göra mej i ordning, ska försöka hinna med ett till inlägg under dagen!
Hade gött!


Längre hår!

De flesta som känner mej på riktigt vet att jag alltid velat haft lååångt hår men aldrig i hela mitt liv haft.
Testat massa olika saker som ska få håret att växa men har aldrig riktigt haft tålamodet man måste ha för att se resultat.
Har också blekt mitt hår extremt många gånger, till och med så mycket så det gick av så jag bara hade cirka 5 cm hår uppe på huvudet, och då blekte jag håret hos en frisör som man tycker borde veta hur mycket ett hår tål.
Men när det hände och jag kände verkligen hur håret knastrade när man tog i det för att det va så sönderblekt, tänkte jag att näää nu klipper jag bort allt mitt slitna hår, låter det vila och sen inte bleka det på några år.
Istället tona jag håret brunt vilket gör mitt hår så att det känns som helt nytt, och att tona håret slitet inte ett dugg på det heller utan för mej blir håret som nytt!
Jag har även slutat med plattång som jag vart lite smått beroende av sen 5:an typ eftersom jag haft så lockigt hår. Nu fönar jag det bara om jag har brottom att få håret torrt.
Jag masserar också in olivolja i hela håret och masserar hårbotten för att öka blodcirkulationen och låter det sedan sitta i minst 30 min före varje gång jag ska duscha håret och håret blir super mjukt!
Och sen har jag ätit hårkontroll i ungefär 3 månader och faktiskt så fungerar de! Men det tog kanske 2 månader innan man såg någon skillnad. Nu har jag märkt att kvalitén på håret blivit bättre och även liite längre! 

Så där har ni lite tips på hur man får friskare och längre hår. Men eftersom alla inte är lika är det ju inte säkert att de som funkar för mej funkar för er men det är ju iallafall värt att testa?!:)




4 Januari 2012

Hej hej och hej! Blogga kanske inte är min grej ändå? Inte bloggat på över två veckor nu! hehe
Eller vad tycker ni, ska jag ta tag i saken och börja igen??
Jag kanske ska blogga lite mer än vad jag gjort hittills, lite väl långt mellan inläggen kanske..
Är det något speciellt ni skulle vilja läsa om i min blogg? eller om ni har något tips på vad man kans skriva om? Behöver lite insperation nämligen:)
Men tills dess får jag väl köra på det gamla vanliga!

Kan ju börja med lite bilder ifrån nyår! Va ett lyckat nyår måste jag säga, bästa på länge!
Fest från 9 på kvällen till 7 på morgonen så tråkigt hade vi inte iallafall:)








Min nyårssminkning







RSS 2.0