Flyttar hemifrån...

..i typ 2 veckor. Eller ah, jag ska bo hos min moster hehe ska bli jättskönt faktiskt att bara komma bort från kil. Nu när jag gjorde min sista praktik vecka här hemma fortsätter jag mot karlstad och herrhagen där jag kommer spendera 2 veckor till! Så skönt att ha nära till både praktiken,som bara ligger 5 min från min moster och sen att ha nära till gymmet och centrum. Behöver inte åka buss EN ENDA GÅNG! om jag inte verkligen vill da..
Men jag tar med datorn så ska jag försöka blogg lite iallafall! :)
Ha det gött! 

Frukost tips!

Fick ett bra och väldigt gott tips av en kompis igår vad man kunde äta till frukost. Blir ju lätt samma sak man äter varje dag. Men idag körde jag på hennes tips! A-fil, äpple och kanel, så.himla.gott!!
Något ni borde testa tycker jag! :)
 

Silicea

Har  nog inte berättat det men jag började äta silicea för några veckor sen, typ en månad eller så, för hår, hud och naglar. Jag blandar ut mitt i vatten för jag tycker det är så himla vidirgt att äta den där gelen bara som den är, och det funkar bra. Står att det tar någon månad innan man ser resultat, så jag kan väl inte riktigt påstå att mitt hår blivit längre, men det känns att det fått en annan kvalitet iallafall! Ska köpa en till flaska snart för min är typ helt slut så ska jag uppdatera er om nån månad igen hur det går. Men än så länge tycker jag att det är den bästa " fåhåretattväxaprodukten" jag testat! :) 
Kostar föresten ca 200 kr på hälsokostaffären. 
 

3 saker jag vill göra innan jag dör


  • Åka till Australien och snorkla i stora bariärrevet
  • Hoppa fallskärm 
  • Starta eget företag
 
Satt i helgen och tänkte lite på vad jag vill göra innan jag dör, lite mer speciella saker. Åka till Australien har jag vela gjort hur länge som hellst och det SKA jag göra nån gång innan jag dör också har jag bestämt! Samma sak med att hoppa fallskärm, vem vill inte det liksom? haha
Och starta eget. Tror jag går lite i pappas gamla tankar, han var nämligen också väldigt inne på att starta eget när han var ung, men som aldrig blev av. Jag däremot ska verkligen försöka starta eget, skulle verkligen vara superkul.
Tror jag ska börja skriva en lista på massa roliga saker jag ska göra innan jag dör! Skön känsla det måste vara att sedan bocka av dom på den listan när man gjort dom sen :)
Har ni någon speciell dröm? Skulle vara roligt att veta va ni vill göra innan ni dör! :) 

asdfghjkl

Kom hem för typ en timme sen, va mycket prismärkning och varubehandling osv på praktiken idag, är helt slut i huvuudet! Men nu sitter jag och försöker få ihop bröllops bilderna så att ni ska få se dom någon gång, men det kommer nog ta ett tag, är inte såå himla duktig på photoshop..
Föresten så kan jag äta nu! Min tand blev helt superbra när dom slipa ner den och så slipade dom bort den lilla ojämnheten som va på en av mina framtänder, så nu har jag nästan helt perfekta framtänder haha, gött att slippa störa sej på en sån liten grej iallafall!:)
Nu tänkte jag bädda rent i sängen och måla naglarna osv sen ska jag bara chillaaa och kolla på bonde söker fru! Om det inte redan varit sista avsnittet..
 

You can be the greatest you can be the best

Tja. Jag lever, jag har bara inte orka blogga. Har praktik nu som jag säkert har skrivit tidigare så nu är jag hemma på lunch. Ska till tandläkaren 13.55 för att slipa ner plasten dom la i igår, men som sticker upp så jag knappt kan äta..jag har nämligen fått syraangrepp eller vad det va på en tand, vilket jag inte förstår hur jag fått då jag typ aldrig dricker varken läsk, energidryck eller juice OCH jag borstar tänderna nog och aldrig efter jag ätit något surt.. så jag hoppas de fixar till det så jag slipper ha ont, rätt jobbigt faktiskt! 
Men nu måste jag draa. Ha en bra dag! :) 

Sportamore

Gud va sugen jag är att köpa de här skorna! Och tightsen och linnena haha, behöver faktiskt lite nytt och med tanke på att det är ta 3 betala för två på sportamore.se kanske man ska slå till? Köpte en keps där ifrån en gång och det var supersnabb leverans och allt! 
 
 
 
 

Praktik

Hejhejhej! Är hemma och äter nu och ska alldelses snart åka tillbaka till praktiken, börjar halv 2 igen så jag får nog cykla fort! hehe Ska lägga upp lite bröllopsbilder sen när jag kommer hem, så ni har något att se fram emot!
Men nu måste jag åka, ha en bra dag!:)

Farsdag

Det här har jag och min lillasyster pysslat med nu på förmiddan, gjort lite fika och så för att visa uppskattning till pappa. Tog lite inspiration från hela sverige bakar hehe men den blev faktiskt jättegod! 
Nu sitter jag och håller på att redigera massa bilder från igår till min fotouppgit och jag säger bara att photoshop är inte min grej när det kommer till att redigera dom så som jag vill...men man lär sej väl till slut!

Allt på en gång

Sitter här nu, 08.42 på en lördag och ska snart äta frukost..Känns inge bra att vara uppe nu för jag är verkligen dyngtrött! Men det är ju bröllop idag och jag har liiite finslip kvar på buketterna. Sen så måste jag hinna göra mej i ordning och allt till kl 12, inte så lång tid kvar! så jag sitter med både ansiktsmask, hårinpackning, skriver blogginlägg och ska snart fixa frukost haha 
Jag kommer ta massa bilder på bröllopet, eftersom jag har en fotouppgift till skolan, så imorn eller under veckan kommer ni få se massa fina bilder!
Nu måste jag gå, men ni får ha en bra lördag allihop!:)

Color vive

Köpte den här inpackningen igår för jag kände att jag behövde en som det inte var färg i, så köpte en budgetvariant på coop. Brukar inte gilla hårvårdsprodukter som kan köpas i mataffärer osv för att dom brukar vara så vattniga, men den här var riktigt bra! Köpte den för färgat hår, den var krämig och bra, luktade jättegott och gjorde håret supermjukt! Så får se om färgen håller bättre nu, är lite skeptisk till det, men den var helt klart godkänd! Så den här rekomenderar jag om man vill ha en billig och bra inpackning, kostade 60kr på coop.

Sovmorgon!

Så himla sköönt, börjar inte förens 1 idag och då ska jag bara hämta Apu papper och ha lite  so! Så idag funderar jag på att äta massa god frukost hehe och så ska jag hinna ner till butiken också. Där har ni min dag! Kommer nog inte göra så mycket mer idag för jag kommer förmodligen ha fullt upp med bröllopet, så jag får se om det blir något mer bloggande, ska försöka slänga in nåt snabbt senare!
Ha en bra dag! :)
 
Det här var endel av det jag fick när jag fyllde år, tror jag har glömt att visa det!

Luckiest girl

Har precis duschat och ätit så nu sitter jag och kollar på bonde söker fru. Var och pratade mer om brudbuketten och jag var också till butiken och kollade så att jag hade fått rätt blommor och det hade jag ju som tur va. Fick reda på att jag skulle göra två små tärnbuketter också, så nu kommer jag ha fullt upp! Tror jag kommer göra dom i endast brudslöja för att få en enkelhet i dom, och sen göra några detaljer i limegrönt, eftersom det är det i brudbuketten. Så vi får se hur det går! Är ganska nervös faktiskt eftersom jag inte gjort så många innan.
Föresten så är det här min sista vecka innan praktiken! Kommer vara ute i 4 veckor sen en vecka i skolan och sen är det lov, tror jag! Sjukt vad tiden går fort!
Hade gött! 
 
Så jävla braa låt! Hittade tyvär inte den med Vinsten, men den här var också bra! 

Nötmix

Det här är så himla gott! Ta dom nötter och frön du gillar, jag har tagit solrosfrön, pumpakärnor, sesamfrön och valnötter, sen ställer man in det i ugnen i 200 grader i 5 minuter sen tar man ut och saltar med flingsalt, KLART!
 
 

Bröllopförberedelser!

Kom nästan nyss hem, åkte tåg idag så kom hem liite tidigare än vanligt. Snäll som jag är har jag precis gjort min systers teknikläxa, saknar verkligen att få skriva i riktiga skrivböcker och inte på datorn hela tiden, haha så det var väl dagens goda gärning! Nu tänkte jag ta och äta lite sen får jag se vad jag hittar på, tror jag ska iväg till Hanna och prata om bröllopet igen är inte många dagar kvar tills jag ska göra brudbuketten! Måste säga att jag är verkligen nervös, tänk om det inte blir bra liksom!? Men bara färgerna stämmer och blommorna går bra ihop ska det nog gå bra..förmodligen! sen när jag kommer hem ska jag nog bara ta det lugnt. 
 

Best friends


Shine bright like a diamond

Hej svejs! Jag blev hemma idag från skolan som jag redan misstänkte igår, så jag har inte gjort så mycket. Mest tagit det lugnt och käka massa c-vitaminer! Nu ska jag snart äta mat sen ska jag och mamma gå ut så jag får mej lite frisk luft, känner mej så himla rastlös i benen av att bara ligga hemme, blir helt tokig! Så det ska bli skönt att komma ut:) 
Kollade på top model 17 förut och såg att dom har skrivit egna låtar och sen fått gjort en musikvideo. Vissa av dom var faktistk rikitgt bra, med tanke på att dom inte är några riktiga artister!
Här får ni två korta videos på dom jag tyckte var bäst, Lisa och Dominique!
 Måste säga att jag tycker att Dominique är sjuukt lik Jennifer Lopez i utseendet här och Beoncé i rörelserna ,haha !
 
 
 

BM & Silicea

Så, nu har jag tänkt att de BM en till chans plus att jag käka silicea så nu jädrar ska jag få fiint hår!
Någon som också använder sej av BM som har något tips på hur man verkligen får ur tvättbalsamet? Tycker det är så himla svårt. Det känns som man fått bort allt och så torkar håret så är det något ställe som är helt äckligt av balsam..så tips på hur man verkligen får bort det, tack! 

LOVE

 
 
 

..

Nu börjar söndags ångesten smyga sej på känner jag! Har varit väldigt skönt att vila upp sej en vecka för veckan som kommer nu kommer jag ha fullt upp med både skola och bröllop. Känner att jatg verkligen tajma in min förkylning riktigt bra, nu när jag verkligen inte hinner vara sjuk! Så får se om jag orkar iväg till skolan imorn med tanke på att jag knappt kan andas genom näsan eller prata haha. 
Nu tänkte jag äta lite kvällsmat och kolla på hellenius hörna. 

Frukostsmoothie

Gorde en jättegod och nyttig smoothie till frkost idag, som innehöll hallon, kiwi, psyliumfrön,linfrön, sojamjölk, fiberhavregryn och lite ingefära.
 

New in

 

Trallalalalaaa

Åh jag är så himla glad! Har nyss vart inne i stan och fixat en grej, är så himla glad och taggad! Ni får reda på längre fram vad jag har gjort!
Idag tänkte jag ta tag i lite skolarbete och försöka vila bort min förbannade förkylning, och sen ikväll ska vi gratta pappa som fyllde år i onsdags:) 

Godmorgon!

Vaknade för ungefär en timme sen så nu ska jag duscha och göra mej i ordning och plugga lite kanske? Sen vid 2 åker jag in till stan med Hanna för att köpa ett par byxor och så tänkte vi testa suhsi. Har testat det en gång tidigare men det var ingen höjdare, men jag tänkte att jag måste ge det en chans till, det ser ju himla gott ut! haha 
 
Här har ni en otroligt bra grupp som jag upptänkte för några dagar sen från en annan blogg. Fy fasen vad bra dom är!! 
Ha en bra dag!:)


RSS 2.0