Riskettan och blablabla

Idag va jag och Hanna på riskettan i ca 3 timmar. Drygt som tusan men ett steg närmare körkortet iallafall :) När vi va klara gick vi och åt på subway, har inte ätit där på evigheter så det va jättegott! Sen så gick jag till skolan i 1,5 timme så det blev kort dag för mig idag. Det var förresten super kallt här imorse, 18 minus hade vi här och vi är i mars, det ska ju börja bli vår nu! Jaja, imorgon är det iallafall fredag och både sovmorgon och kort dag för mig som vanligt och det ska bli så himla skönt, är verkligen sliten efter denna veckan. 
 
 
 
 

Vase made of newspaper

Det här satt jag och resten av klassen och pysslade med igår. Det där är kanske 15 stycken remsor av tidningspapper som jag har rullat ihop som vi sen ska göra vaser av. 
 
Och här är en färdig rulle med säkert 50 remsor...Den här vasen kommer ta sjukt lång tid att göra men det kommer bli riktigt häftigt! Eftersom vi inte börjat på själva vasen än får ni inspirationsbilden till det här så att ni iallafall förstår hur den kommer bli. Jag kommer såklart lägga upp bild längre fram på hur våran vas blev! 
 

Healthy drink

Nu jädrar ska jag bli frisk! Inne på min tredje vecka nu så håller tummarna för att det här hjälper. Med tanke på hur stark den blev måste den ju slå ut liite baciller iallafall! 

Min vecka

Hej på er! Vart skit dålig på att blogga under veckan så tänkte sammanfatta lite! 
Hela veckan i skolan har vi hållt på att göra Glamelie rosor. Med det menas att man "syr" en ros så att den blir jättestor. Man börjar med att plocka av kronbladen på en ros tills det bara är lite kvar sen plockar man av kronbladen på fler roser och sätter fast dom på rosknoppen, antingen genom att göra små mälor, tråda eller limma. Jag har gjort små mälor. 
 
 
 
 
I torsdags följde jag med Fannie och hennes syster för att kolla på Dogge när han föreläste om sin barndom, karriär osv. Det va faktiskt jättebra! Skratta så jag grät flera gånger samtidigt som det va lite sorligt emellanåt. Efteråt ville Fannie ha en bild med honom och en autograf så jag passa på att få en autograf jag med, bara för att! 
 
 
 
Det va de bilderna jag hade från veckan! I fredags åkte jag till Arvika med Hanna då hon skulle ut med en kompis och jag skulle till Lars. Så medans hanna va ute och festade låg vi hemma och kollade på film och myste:) 
 
Puss&Kram
 

Glitter key

Satt och pysslade lite igår och pimpa nyckeln lite, får se hur länge det håller men jag tyckte det blev rätt snyggt ändå! 
 

Studentklänning

Fick hem min studentklänning för några dagar sen och den satt lika perfekt som balklänningen. Är super nöjd! Nu är det bara skor och kuvertväska kvar, sen har jag allt. Det enda tråkiga med den här klänningen va att den va jätte och då menar jag verkligen jätte genomskinlig! Men det går väl att lösa med en underklänning eller så, sen måste den sys upp lite för jag gilla inte att det översta tyget va längre än de som va under hehe. Annars va den perfekt! 

Studiedag!

Att ha studiedag på en måndag är verkligen det bästa som finns! Ska börja göra mig uiordning nu för jag ska snart in till stan med Fannie och kolla lite i affärer. Helgen har föresten varit jättebra. I fredags följde jag med Fannie o hennes föräldrar till killingen för att kolla när hennes mamma spelade och i lördags va jag ute igen fast med några andra kompisar så det blev ett bra slut på lovet kan man säga!:) 
När jag kommer hem ska jag nog göra lite på mitt yb ochså, känns så himla skönt att jag vet vad jag ska göra nu! Så nu är det bara att välja blommor som är det sista!:)
Ha en bra dag!


RSS 2.0