Shopping

Hej! Idag står shopping först på schemat, ska åka in med min lillasyster och kolla lite på rean, känner att jag behöver nåt linne och litte sånt:) Sen när jag kommer hem ska jag försöka åka en tur på inlinesen och sen i eftermiddag ska jag och Fannie kolla vad vi ska ha med oss inför pip, är ju inte många dagar kvar nu!! Längtar verkligen som tusan! Får bara hoppas på uppehållsväder;)
Och nu är jag så in i helvetet sugen på en tatuering också, appropå ingenting, så snart måste jag ta mej i kragen och gå  dit och boka tid! Är en mästare på att skjuta upp saker så ah...här kommer lite inspiration!
 
 
 
 
 
 
 

Mjaa

Uttråkad i bött! Funderar nästan på att gå och hälsa på farmor en sväng och kanske fika eller nåt:)
Har inte så mycket att berätta om dagen för jag har inte gjort nånting förutom att sola, sola och ätit mat haha
Kan ju passa på att fråga er vad ni vill läsa om i bloggen också, nu när jag väl kommit igång igen. Bara allmänt vad jag gör på dagarna, eller vill ni ha mer skönhet, typ att jag skriver mer om dom grejerna jag testar vilket är ganska mycket mer än vad jag skrivit om innan eller om ni bara vill ha en bra blandning av allt, skulle vara roligt att veta:)
Mjaa det va väl allt, ni får ha en bra kväll så ska jag förska komma på nåt att göra.
Puss&Kram

Matrix intensive strengthning masque

Det här var hårinpackningen jag testade. Tyckte den var väldigt bra för man kände direkt när man tog i den att den gav fukt till håret, vilket mitt hår verkligen behöver!Det står på burken att man ska ha den i håret i 5-10 minuter men den tiden struntar jag alltid i och har i den i minst 20-30 minuter så att den verkar riktigt ordentligt. Som första intryck var den ju bra iallafall, får se om jag tycker den är bra nästa gång jag har i den också.
Kostar cirka 179kr.

Sun

Nu mår jag braa, har varit sol precis hela dagen och det har vart ungefär 22 grader så jag har legat ute i solen med chai latte och musik i öronen hela dagen. Har fått en ganska bra bränna också, iallafall på magen haha så typiskt att det är just där jag har mörkast pigment, det som inte syns..men men. Nu sitter jag iallafall med inpackningen i håret som jag köpte för någon dag sen, får se om den är nå bra och sen när jag gjort mej i ordning åker jag till Emelie, får se vad vi hittar på:)
Puss&Kram
 
En bild från midsommar med min lillasyster med kransarna jag gjorde med rosor, brudslöja, blåklint och klöver. Faktiskt så höll dom sej bra!

Blueberry

Nej vad ledsen jag blir! Hade skrivit värsta inlägget och så poff så var det borta, kuul!
Aja jag får väl göra om fast i en kortare variant!
Åt nog den konstigaste frukosten jag någonsin har ätit idag, blåbärsgröt. Men det var faktiskt riktigt gott! Det enda jag skulle gjort annorlunda var att jag skulle ha haft i mer blåbär annars var den toppen, sen så hade jag kokosflingor och banan på också.
Sen så såg jag att jag hade fått kommentarer som jag aldrig ens har sett! så här kommer det svar på dom också.
 
En undrade vad tjejen hette som hade sytt balklänningen som jag la upp för ett tag sen, och om hon hade blogg eller mail och på det måste jag tyvär svara att jag inte har någon aning om vad hon heter eller om hon har blogg eller mail, eftersom jag hittade bilden på google, tyvär.
 
En annan undrade om det var min tatuering jag hade bild på i ett inlägg och nej, det är inte min tatuering men jag funderar på att göra en med samma text fast på insidan överarmen. Texten betyder "Älska mig för den jag är" fast på franska.
 
Hoppas ni ser mina svar nu eftersom jag inte fattar hur man ska svara vanligt så fick ju göra dom i ett inlägg istället, jag hoppas det går bra det också!:)
 

If it makes you happy..

Gud vilket väder det är ute, regnar ju hela tiden! Jag saknar verkligen värme och sol just nu men vi får hoppas det kommer någon gång det också!:) Eftersom det var så dåligt väder idag passade jag på att ta en tur till stan och kolla lite i affärer, va massa rea men jag hittade inte direkt några kläder så jag köpte bara en haircuff, en hårinpackning och hårkontroll, bara massa grejer till håret! Sen köpte jag också svart te så jag kan göra egen chi latte, har blivit helt fast vid det, så himla gott! Och faktiskt så smakade hemgjord chi latte riktigt bra, nästan godare än pulvret man köper på espresso house plus att det är mycket nyttigare så det ska jag nog göra flera gånger.
Det märks verkligen att jag inte bloggat på länge också för nu när jag loggade in såg jag att dom hade gjort om massa grejer, skit rörigt tyckte jag att det var! men men man lär sej väl:)
Och nu är det snart bara en vecka kvar till PIP! Gud vad jag längtar, ska bli så himla roligt! så på fredag ska jag och Fannie kolla vad vi ska ha med och så, så att vi inte glömmer något viktigt, även fast det inte är så långt hem men ändå haha:)
Nej nu ska jag mysa ner mej i soffan och kolla på teve!
Hade gött!
 
Pappa har äntligen fattat att det är mycket roligare att ta bilder med en systemkamera än mobilen så nu har vi äntligen köpt en så jag var tvungen att testa den i helgen och det blev riktigt fina bilder! så nu kommer det förmodligen komma upp fler bilder på bloggen!:)

She can fuck you good, but i can fuck you betta!

Hej svejs! det här har verkligen vart en toppen vecka! Började med att jag fick sommarlov i tisdags sen har jag jobbat onsdag och torsdag i fredags firade jag sommarlovet med bästa vännerna och det var verkligen roligaste kvällen på länge, av det jag kom ihåg iallafall haha. 
Nu till vecka blir det mer jobb, eller jobb o jobb, jag ska vara barnvakt ända till torsdag så då blir det mer pengar i plånboken! Fick även reda på att dom kanske behövde folk där jag sommarjobbade förra året så ska ringa dit imorn också och hoppas att jag får jobb där med. Så det gjorde nog inte så mycket att jag inte hittade något riktigt sommarjobb, pengarna rullar in ändå:)
Ikväll ska jag förmodligen träna med Hanna, får se om det blir gym eller om vi bara går, beror ju på vädret..fast nu ska jag ut och övningsköra, så akt er!  
Ha en bra söndag allihop!:)


RSS 2.0