Torsdag

Så sjukt gött väder det ha blivit ute! Har gått i shorts hela veckan så nu tror jag faktiskt att sommaren är på gång! Idag har jag floristik hela dagen så det är en rätt chill idag, sen efter skolan tänkte jag gå köpa ett limegrönt virkat linne jag kollar på ett tag, om den nu passar..och sen ikväll blir det nog kubb och mys med tjejerna!


Being yourself is the pretties thing a person can be

Godmorgon på er! Sitter just nu i skolan typ en timme innan vi börjar men så är det när man bor i kiiil och inte här i karlstad..Idag står floristik och matte på schemat så det blir nog att fortsätta skriva på kultur och stilhistoria med Elin och sen i eftermiddag fortsätta med matten om jag orkar vara i skolan tills dess för jag mår verkligen inte bra idag, ända sen jag vakna har jag mått så himla illa så om det inte försvinner åker jag nog hem. Så himla skönt att det här är sista dagen i skolan denna vecka sen är det långhelg och inte alls många skoldagar kvar innan det är sommarlov, mitt sista sommarlov! Har bestämt att det här sommaren ska bli den bästa någonsin och det tror jag den kommer bli också med tanke på att jag ska på Putte I parken med Rebecca, Fryksdalsdansen med resten av tjejgänget och sen massa annat skoj så jag håller tummarna för att det kommer bli en riktigt varm och solig sommar! Jaa, det var allt från mej just nu, ha en bra dag!
Puss&Kram



Sunny sunday

Ojojoj nu har ja verkligen varit dålig på att blogga! Märks ju att jag har mina perioder då jag bloggar som tusan sen tappar jag lusten och slutar helt plötsligt haha
Aja men här kommer ett litet tråkigt inlägg bara så ni vet att jag lever hehe
Sjukt fint väder är det idag! Ända sen jag vakna har det varit soligt och varmt så jag har luggit ute och solat när jag tagit paus från matteplugget. Har ett test på onsdag inför nationella så att vi är förberedda på vad som kommer typ..inte ett dugg taggad för de men som tur är kommer man ihåg det mesta man gjort bara man repeterar de.
Lite senare ikväll tänkte jag ta mej en lång promenad och rensa tankarna, mycket som snurrar i huvudet nu. Hmm tror inte jag har något mer att berätta nu faktiskt! Tänkte lägga upp lite bilder på arbetena i vegetativ stil jag ochSofie har hållt på med i veckan, blev väldigt nöjd med dom faktiskt!
Aja ni får ha en fortsatt bra söndag!
Puss&kram










RSS 2.0