Från tipp till färdig nagel

Såhär säg nageln ut när jag filat min riktiga nagel och sedan satt på en tipp.
 
Blev ingen bra bild på lillfingret när jag hade filat klart men såhär såg tumnageln ut när den var färdigfilad! 
 
Och såhär blev det när det va klart! Naturliga tippar med genomskinglig gelé.
 
Blev gör nöjd för dom blev verkligen naturliga! :) 

Tralalalalaa

Hej på er! Äntligen börjar jag må liite bättre så ska försöka ta en liten prommenad sen, har ju inte varit ute sen i onsdags. Men som tur är så är det ju sportlov för mig nu så ska gå förbi blomaffären o fråga om praktikplats och köpa hostmedicin så att jag klarar av att ha mitt YB möte imorgon utan att hosta ihjäl..
Klickade hem min student klänning igår också så nu är alla klänningar klara! Förmodligen får jag den imorn så jag hoppas verkligen att den passar! Så nu är det bara skor och kuvertväska kvar :)
Gjorde gele naglar på min syster och mig själv igår också och nu måste jag säga att jag börjar få in det! Blev jätte nöjd med dom för dom ser verklgien ut som riktiga naglar! Ska försöka lägga upp före och efter bilder under dagen om min mobil vill visa bilderna i datorn..och om någon är sugen på att få gelenaglar gjorda är det bara att säga till för jag har tänkt att köpa in lite grejer nu snart kommer kosta mellan 150 och 200 beroende på vad jag gör :)
 
 
 

Hårtips

Tänkte bjuda på lite hårtips för att få ett friskt och fräscht hår. Sitter just nu hemma i soffan med världens förkylning och kan knappt prata. Så nu när jag har lite mer tid tyckte jag det passade med lite bra hårtips. Hoppas ni gillar det! :)  
 
För att få frisyren att hålla när du använt hårspray, blås med kall luft från hårfönen direkt efter du använt hårspray för att försegla den.
För att få en hållbar frisyr när du förnar håret, växla mellan varm och kall luft.
 
För att undvika statiskt hår, tvätta håret på kvällen så att håroljorna hinner återfukta och släta ut hårstrået.
Använd balsamsprey eller leave-in podukter, det hjälper också.
 
För att slita mindre på håret använt ALLTID värmeskydd när du fönar, lockar eller plattar håret.
Istället för att gnugga håret torrt när du duschat, krama ur vattnet istället. Det sliter mindre på håret och det går inte av lika lätt, det blir dessutom mer lättkammat! 
Återfukta håret ofta med tex hårinpackning, leave-in produkter, håroljor osv. Ett ordentligt återfuktat hår går inte av lika lätt som ett torrt.
 
För att få ett glansigare hår avsluta föningen med kall luft för att stänga håret och göra det mer glansigt. 
Mår du bra mår håret bra, så se till att äta bra och dricka MYCKET vatten. Skölj ur balsamet när du duschat med kallt vatten, det stänger också håret och gör det glanigare och mer lättkammat.
 
 
 

Alla hjärtans dag

Hej på er och glad alla hjärtans dag på er! Gud vad jag tycker den här dagen är överskattad egentligen, man får verkligen ångest för att man inte är kär i nån haha. Fast den här dagen går ju att fira med andra personer än pojk/flickvännen! Två stycken i klassen hade bakat supergoda muffins som dom bjöd på sen när jag kom hem hade mamma köpt jättegoda kakor så det har blivit mycket ätande idag! Och för att göra mamma lite extra glad fick hon en tulpanbukett av mej, så kul att hon alltid blir så överraskad och glad! :) I skolan hade vi också lite kärlekstema  och gjorde buketter som hade formen av ett hjärta. Var faktiskt riktigt roligt och jag blev för en gångsskull nöjd med det jag gjort:) Nu ska jag nog käka lite keso och hallon sen dra ut och springa en rund innan jag somnar i soffan..
Puss och Kram på er! :)
 

Sanna Redsäter

Såg på facebook och aftonbladet och grejer imorse att Sanna Redsäter hittats död i sin bostad i Göteborg! Herregud vad hemskt! Hon var bara 25 år och för er som inte vet vem hon var så va hon med i Big Brother 2011.
Om man läser tidigare artiklar om henne kan man läsa att hon förra året försökt ta sitt liv genom att hoppa från en bro, så troligen va det kanske självmord som denna gången gick igenom. Det är vad jag tror iallafall. Så hemskt sånt här!
 


RSS 2.0