You drive me crazy

Hej och godmorgon!
Va en riktigt bra lördag igår, först "kalas" sen fest. Skulle ju egentligen inte gå på nån fest eftersom jag fyllt år men jag övertala mammsen och drog med Fannie och Julia till en fest. Va en riktigt bra fest ända tills polisen kom och förstörde allt:( Märkte inte ens att dom kom haha va en civilpolis och 2 vanliga så civilpolisen va kanske inte så konstigt att jag inte såg men ah;)
Hade tydligen vart nån granne som ringt bara för den sett att de va fest..sjysst granne! Så poliserna ringde ju hem osv och alla fick göra en anmälan förutom dom som va så fega och bara drog och lämnade alla oss andra där, tyckte jag va rätt dålit, man måste ju kunna stå för sina handlingar men aja:/
Så jag och Fannie gick hem till henne och skrev en låt? haha Tyckte den va gör bra då men vettefan nu asså hahahah

Ah var min lördag de, tack alla som gjorde den rolig så länge de vara! haha
Ha en bra söndag!:)

Lördag

Tjing tjing! Hur är det med er? Med mej är det iallafall bra:) Känner mej rätt utvilad idag, gick och la mej typ 10 igår och sov till 9 så 11 timmars sömn behöver jag tydligen för att jag ska bli pigg haha
Vid 11 imorse åkte jag, pappa och Sandra in till stan för att leta änglavingar osv, har äntligen bestämt mej för vad jag ska vara på halloween, en död ängel haha fick insperation från en sminkblogg på hur man kunde sminka sej osv och det verka ganska enkelt så tyckte det va en rätt bra idé, orkar inte lägga ner mej så mycket på sminkningen blir bara jobbigt att tvätta bort det när man kommer hem hehe

Köpte även en skjorta från H&M som jag provat massor med gånger men det har aldrig funnits min storlek men äntligen! Är en sån enkel skjorta som typ alla har men tycker den är rätt snygg så den fick följa med mej hem idag:)
Vid 6 ungefär kommer släkten för att fira mej så då blir det mer presenter, mat å tårta. Eller nej inte tårta, blev nån efterrätt istället haha.

Det va min dag de, hade bra!

Wiho, fjädrar!

Ååh nu har jag äntligen satt i fjädrar i håret! Så himla fint blev det, är jätte nöjd!
Bild komemr upp senare för tror jag har virus i mobilen så vill inte överföra det till datorn.

Har fått massa fina grejer idag, för er som inte vet fyller jag år idag hihi
Började imorse då mamma och Sandra kom in och sjöng för mej, fick då de nagellacket som ja ville ha och turkisk peppar av Sandra haha
Sen när jag kom till skolan fick jag kladdkaka av Jennifer och örhängen från henne och Sofie.
Sen när jag kom hem fick jag mer paket från familjen, parfymen jag önska mej, en sminkväska, troser och pengar:) Har oxå äte tacopaj, skit gött! haha

Ah jag har inte så mer att skriva men ah, hade bra!


Dret väder!

Kom precis till skolan och är helt sjöblöt! Vilket väder det är ute alltså, blåser som bara den och såklart regnar det pyttesmå regnadroppar så man blir sjöblöt.. Känner verkligen att det här inte är min dag. Började imorse med att mitt alarm inte ringde, eller jo det ringde i en sekund så om jag hade vart en sån person som sover djup hade jag nog inte vaknat. Så ska nog lämna in min mobil för den håller på och dampar hela tiden, skriver sms av sej själv och raderar och massa annat jobbigt. Sen hade jag en känsla av att jag glömt något när jag satt på bussen och sen när jag är i skåre kommer jag på att jag glömt äpplet som jag la på bänken så nu kommer jag vara skit hungrig..å sen det är dret vädret på de gör inte saken bättre.

Men i eftermiddag efter skolan hoppas jag på att jag blir på bättre humör för då ska jag till Kattis och sätta i små fjädrar i håret som jag vela gjort så länge, tonade håret och så igår oxå för det kommer jag ju inte kunna göra med fjädrarna i, så jag hoppas det blir bra:)
Nu har jag inte så mycket mer att skriva men bild kommer upp sen på fjädrarna och så:)
Ha en bra dag!


Begravningsdekorationerna

Hittade min usb sladd förut så här kommer bilderna på dekorationerna jag gjorde. Blev faktiskt rikitgt nöjd!

HJÄRTAT





KISTDEKORATIONEN




Färgen på rosorna stämmer inte riktigt, det är orangea i verkligheten.


Förlåt förlåt förlåt!

Jävlar vad dålig jag är på att blogga! Har ju knappt bloggat på hela veckan! Men men
Under veckan har jag iallafall pluggat och sen gjort begravningsdekorationerna som jag pratade om, blev jätte nöjd med dom och det blev min frisör också så det kändes ju bra. Kommer även tjäna cirka 1400 på att jag gjorde dom så det känns ju också super bra!:)
Tänkte ladda upp bilderna på dom sen när jag hittat min usb sladd:)

Nu har jag precis vart till tippen med pappa och slängt skräp, skit kul start på lördagen haha och sen blev det en sväng till farfar för att lämna tillbaka kärran och så blev det lite fika där också:)
Snart ska jag in till stan för att kolla på en litten hamster till syr min så får se ifall vi hittar någon:)
Får se vad jag hittar på ikväll, får hoppas att den blir bättre än vad min fredag blev, råkade somna i soffan vid 10 typ så gjorde absolut ingenting förutom att kolla lite på idol.
Så om någon vill göra något kul är det bara att höra av sej!:)
Nej nu måste jag dra, hade braa!:))

Skolaaa..

Sitter i skolan med Malin och alla andra har gått hem, och snart går nog Malin också.
Sitter och väntar på mina jävla blommor som jag ska ha till alla begravningsdekorationer..Är faktiskt lite nervös för att göra dom för tänk om dom inte blir bra? Vad gör jag då liksom?! Men jag ska göra mitt bästa, vill ju att hon ska bli nöjd och jag vill ju känna mej 100% nöjd när jag lämnar ifrån mej dom efersom det gäller en sån stor grej liksom:) Så imorn börjar jag med hjärtat och på torsdag kistdekorationen. Hoppas verkligen att hon blir nöjd! Fan vilken ångest jag skulle få om hon inte blev det, men vi får hoppas på det bästa!:)

Koort!



Är så himla sugen på att klippa håret lite kortare, typ som Tyra.
Vill ha en förändring nu och eftersom mitt hår ändå växer så segt kan jag ju lika gärna klippa av det lite;)
Va tycker ni, tror ni jag skulle passa i det?:)

11 dagar

Kom nyss på att det bara är 11 dagar kvar tills jag fyller år! Känns ju rätt bra eftersom jag bara har 67kr kvar på kortet haha:)
Jag är en sån där person som har  så himla svårt för att komma på vad jag önskar mej, blir nästan alltid pengar och kläder i slutändan och det är ju kanske inte så roligt att få egentligen, eller ah pengar kan man ju inte få för mycket av iallafall haha men för en gångs skulle har jag en lite mer varierad önskelista

  • Parfym Acqua di gioia
  • Tatuering
  • Sminkväska
  • Pengar
  • Nagellack från Isadora Cremé de la cremé


så fiiint!




Söndag

Hejsan, haft en bra helg? Det har iallafall jag, fullt ös hela helgen skulle man kunna säga så känner mej lite sleten nu.
Igår blev det smörgåstårta hos min faster, super gott va det men så mätt som jag blev då va rikitgt länge sen jag blev, orkade knappt gå haha
Sen kom Fannie och mötte mej så gick vi hem till mej en sväng sen drog vi ut med Pontus och Ronny och va ute och åkte, såg både en älg och ett rådjur hehe och sen blev en sväng till Max och lite sånt:)
Nu tänkte jag ta och sätta på mej träningskläder och dra till coop och handla och sen ta mej en powerwalk, va så länge sen! Sen hade jag tänkt att baka bullar och sen nåt fika till klassen:)
Det va allt, hade bra!

Eftersom det va så länge sen jag hade några bilder får ni några på klot som vi dekorara förra veckan, tyckte dom blev rätt fina faktiskt:)

 




Syftet med de här va att vi skulle lära oss oluika tekniker, limmning, stickning? och nålning

Värd kväll

Riktigt värd kväll igår! Började med att fannie kom hit vid 8 sen drog vi till Julia och va där ett tag sen vidare till Johans place som vi va största delen av kvällen. Va rikitgt kul även fast vi typ blev utslängda ett tag och att allt är litte suddigt hehe ramla i en buske med Fannie så idag har jag så jävla ont i benet, landa väl på nån jävla rot eller nåt hehe. Kvällen avslutades sen hos Efa där jag, Philip och Fannie satt och kolla på film så kom hem runt 4:)

Ska börja gör mej i ordning och äta och ikväll ska jag till min faster och käka smörgåstårta, mömms!
Känns som den här helgen kommer gå lika fort som alla andra om inte fortare, redan lörda eftermidda ju!
Men så äre;) 
Hade gött! 

Har litte bildbrist just nu men det kmr!

Fredag!

Såå himla gött!
Sitter här och väntar på fannie, får hoppas hon kmr snart:) Får se vad vi hittar på men förmodligen lutar det åt fest! Känner mej råtaggad för det, va ju ganska längesen sen sist så ah:)
Har inte så mycket mer att skriva men jag hoppas alla får en bra fredag!:)

"Elina testar" Tresemé Natruals



Rikitgt bra schampo och balsam faktiskt.
Båda två luktar jätte fräscht och håret blir rent och mjukt.
Båda innehåller mycket mindre sulfater och alkoholer vilket är mycket bättre för håret och dom är dessutom bättre för miljön.
Vet inte om det är så mycket mer att säga om de här förutom att dom va riktigt bra.
Kostar cirka 90kr för 900ml vilket är riktigt bra + att dom räcker läänge!

Skolan

Hejsvejs! Hinner nog med ett litet inlägg nu när jag ändå sitter i skolan och väntar:)
Försöker bli klar med psykologin men det går inte så bra känner jag, även fast jag har massa i hjärnan går det inte att få ner det i fingrarna och in i datorn..haha om jag har tur kanske jag kan fortsätta på lektionen, då går det förmodligen bättre.
Vet faktiskt inte riktigt vad vi ska göra idag på lektionen men jag har ett svagt minne av att vi ska gå på stan och kolla skyltfönster haha sen i eftermiddag har jag ju som sagt psykologi:)
När jag kommer hem måste jag verkligen åka till hon som ville ha begravningsdekorationerna och planera lite och sen plugga på naturkunskapsprovet..
Så kommer min dag förmodligen se ut, hade gött!:)


Massor att göra!

Hej har inte orka blogga på några dagar för jag har haft endel att göra.
Tänkte bara skriva ett snabb inlägg för jag har fortfarande grejer att göra, som just nu sitter jag och försöker bli klar med psykologi läxan sen så har jag prov i naturkunskap på freda så det måste jag oxå plugga på, sen så måste jag börja planera mina begravningsbeställningar och fråga om praktik plats. Har verkligen massa grejer att göra så kommer nog inte blogga så mycket mer förens jag är klar med allt, tyvär men om 2-3 dagar är jag nog igång igen:) Då kommer ni få recension på schampot och så oxå så jåll utkik för det om ni är intresserade:)
Nu måste jag fortsätta, hade bra mina fina läsare!:)


Ögoninflamation

Det är inte sant!! Tror jag fått ögoninflamation! Fy faaan säger jag bara, har fått exakt samma virus som syr min helt sjukt! haha Hoppas verkligen inte det blir värre än vad det är nu för jag tänker absolut inte va hemma från skolan! Uscha mejen..
Va nyss och köpte nytt schampo, Tressemé Natrual eller nåt sånt så får se om det är nåt att ha, kör en Elina testar sen när jag har använt de:)
Nu tänker jag ta bort mitt flagnande nagellack och måla nytt och sen göra en ansiktsmask och sen mysa framför teven:)
Ni får ha en mysig söndag kväll allihop!

 
Åå vilket mysigt öga..

Vi tar en öl!



Haha finns det några roligare än baconost!? så jädra grymma!
Kan inte låta bli att skratta åt den här låten:D haha

Låten som väcker gamla känslor!



Har haft svårt att lyssna på den här i nästan ett år pga av gamla minnen.
Minnen jag hellst inte vill minnas, men som sagt är det ett väldigt gammalt minne så har kommit över det ganska bra men i början kunde jag inte lyssna på den för man kände hur jävla ont det gjorde i hjärtat, trodde aldrig att man kunde känna såhär för en låt men det kunde man ju tydligen haha
Tvingade till och med folk att stänga av låten på fester då dom spelade den för jag kunde knappt andas när jag hörde den, sjukt jag vet.
Men just nu sitter jag och lyssnar på den och tänker; Fan vilken bra låte det här är! Så skönt att slippa den hemska känslan i hjärtat!
Så dom gångerna jag lyssnat på den den senaste tiden har det bara kännts så himla bra! För som tur är har jag även grymma minnen till den här låten som jag inte vill glömma:)

Godmorgon!

Nyss vakna och har precis ätit frukost.
Blev en rätt dryg kväll/natt igår, stod och diskuterade med en kille om hans barndom osv när det egentligen bara va pengar det handla om så ah fortfarande lite krångel med det men hoppas det löser sej iaf:)
Men en sak som hände som jag blev jävligt glad över va att jag hitta 100 spänn! Trodde det bara va papper först men icke haha så det va ju rätt najs! Sen så kunde jag inte sluta skratta när Alexander blev kallad för brud haha va några killar som ropa tjena brudar men såg inte Alexander så det kan jag ju säga att jag inte kunde låta bli att reta han för heheh

Nu ska jag iallafall börja med psykologin, det har jag bestämt mej för! Orkar ju inte hålla på med det under veckan nu när jag har massa begravnings dekorationer att planera osv så lika bra att ta tag i det ju:)
Bloggar mer sen! Hade göttt!:)


Bakpotatis & fisk!

Är vad jag alldeles snart ska äta, mumms!
Har varken städa rummet, börjat med psykologin eller kunna vart tyst, inge bra! men men får hoppas halsen blir bra iallafall:) Får bli en tyst plugg söndag istället haha
Ska va med Fannie sen också, måste fixa lite grejer, kan inte säga vad det är bara att jag är jävligt rädd! Kanske kan berätta mer sen, får se.
Hade bra!:)


Tysta leken börjar..NU!

Får se hur länge jag klarar de men har iallfall bestämt mej att försöka vara tyst hela dagen så att min hals kanske blir bra nån gång! Får köra med teckenspråk eller nåt hehe
Tänkte passa på att städa rummet nu då när jag ändå måste va osocial och försöka förstå psykologi läxan.
Sen kanske ta bilder till en ny header som jag har prata om hur länge som hellst haha vi får se va det blir.
Mja det va väl allt. Ha en bra dag!


Har säkert lagt upp den här förut men den är så jäkla bra!


RSS 2.0