Första advent!

Herregud säger jag bara, första advent redan! helt sjukt! Inte många dagar kvar till julafton!;) hehe

Ska snart ta en dusch och duscha av mej all skamm hahah vilken kväll det var igår! Riktigt lyckad faktiskt:)
 Började med att jag Fannie och Julia drog ner till Grillhuset och åt, eller ah Fannie och Julia åt hehe sen kom Pontus och hämtade oss och körde oss till stan. Sen Mötte Jonas oss och vi va på en fest ett litet tag bara sen drog i vidare för dom skulle hämta vin och då träffade vi några schyssta killar som vi sen gick till. Va inte så myckte till fest men dom va riktigt trevliga och jag träffade världens grymmaste tjej, vet att Fannie håller med mej om det haha super trevlig var hon.
Slutade med att alla 3 gråt en skväll även fast vi lovade varann att inte göra det haha men det blev bra tillslut och  jag prata som om det inte fanns någon morgondag.. haha men lyckad kväll var det iallafall, det tycker jag:)

Ah har inte så myckte mer att skriva just nu, kommer nog något inlägg lite senare:)
Ha en bra söndag allihoppa!:))

26/11

Hej! Tänker inte köra en till ursäkt för att jag inte bloggat på länge, blir bara tjatigt hehe

Idag ska jag stå på Alsters julmarknad och sälja kransar och ljusdekorationer med klassen för att få in pengar till studentresa. Vi är två och två och ska stå där hela helgen så det är bara att komma och köpa! Jag och Jennifer ska stå där från 1 till 4, blir sista dagen jag får se henne också för på söndagen åker hon till Norge i 3 veckor på praktik! Kommer sakna tjejen!:(

Ikväll blir det att hitta på något kul med Fannie och Julia, ingen aning vad det blir men det märks.

Sen till veckan börjar min praktik! I hela 3 veckor! Känns rätt gött men ändå inte eftersom de flesta kommer jobba efter praktiken fram till jul så kommer inte få se dom förens nästa år:(

Jaja men nu måste jag göra mej i ordning innan Jennifer kommer och hämtar mej. Lovar att blogga nör jag har mer tid!
Puss på er och hoppas ni får en bra lördag!:)

21.46

Hej svejs! Har precis borsta tänderna och allt sånt, tänkte att jag skulle gå och lägga mej lite tidigare för en gångs skull så jag blir riktigt utvilad. Har vart en riktigt bra dag idag faktiskt men studiepass, floristik och shopping med Karin. Känns riktigt bra att jag har gjort klart både svenskan och psykologi läxa plus att jag nästan är klar med analysera din omvärd så himla go känsla när man bifogar filen på elits och sen trycker på skicka och vet att då är det klart! Efter skolan gick jag och Karin en sväng på stan var så himla shoppingsugen, har inte köpt något på flera veckor hehe Blev en body, en blus utan armar och en halsring men halsringen måste jag lämna tillbaka för den va alldeles för krånglig att få på, känndes som jag skulle strypa mej själv när jag skulle sätta den på och av lite synde för den va vekligen skit snygg på..
Bilden på kläderna kommer upp nån gång under veckan för just nu ligger jag i sängen och har ingen aning om vart min usb sladd är..hehe

Men nu ska jag sova så det inte blir för sent igen.
Drömm sött mina fina läsare!:)

Farsdag

Jag har väldigt dåligt samvete nu.. har inte köpt något till min kära pappa! Hade helt glömt bort det:O
Så vad gör man nu? Jag kommer ju inte hinna åka och köpa något nu iallafall eftersom jag verkligen måste plugga och sen träna. Funderar lite på att laga mat med efterrätt, det borde väl uppskattas?
Eller har ni något annat tips på vad man kan ge till pappa?:)
Ja det va allt för nu måste jag plugga vidare, rolig söndag hehe
Men ni får ha det så braa :))


You spin my head right round

Tjing tjing va en evighetersen jag bloggade nu! Har egentligen ingen anledning till det har bara inte haft nån lust.
Men nu tänkte jag iallafall slänga in ett littet inlägg om vad jag gjort i veckan:)

Skola, skola skola kan jag ju börja med, är så himla mycket i skolan just nu så jag vet inte hur jag ska hinna med allt! Florist projekt, typ samma sak i naturkunsapen, psykologi hemtenta, psykologi läxa, göra massa grejer till Alster.. har säkert glömt något men mycket är det!
Sen har jag vart med Pontus och hjälpt han med bilen eller, ah mest kollat på och hållt han sällskap haha men lortig blev jag ändå av nån konstig anledning..
Och igår kollade vi på film, trevligt trevligt:))

Nu ska jag fixa håret osv sen träffa Fannie, va ett tag sen nu så det ska bli kul! Blir att gå en sväng med Takki och köpa godis sen får vi se vad som händer:)

Vad ska ni göra ikväll?:)


Slänger in en superbra låt och någon bild också:)





Så kan det gå..


Något liknande hade jag tänkt till florist projektet

Godmorgon godmorgon!

Hej hej har nästan nyss vaknat och nu sitter jag och kollar på repris av ensam mamma söker:)
Har typ inga planer för dagen så vet inte riktigt vad jag ska skriva om hehe eller jo! Fannie kommer ju hem idag! Så blir säkert att umgås en sväng med henne:) Mjaa vet inte vad jag ska skriva om mer..? Helt värdelöst inlägg jag vet men aja alltid något!;)
Ha en bra dag!:)


One more piece of my heart fell to the ground

Hej hej hallå! Va väldigt länge sen jag blogga nu märkte ja! Men jag har helt enkelt inte haft nåt kul att skriva om även fast det hänt väldigt mycket! Men jag tänkte att jag skulle sammanfatta lite av vad jag gjort iallafall:)

I torsdags när jag och Jennifer kom till skolan stod hela skolan ute på parkeringen och flera brandbilar va där, va alltså brandövning. Dom hade tydligen lagt några rökgrejer i skolan så skolan va helt täck med rök där inne, bara för att få det mer verkligen skulle jag tro. Men som tur kom ju jag och Jennifer lite sent så vi slapp stå där ute så länge, de andra hade tydligen stått där i en halvtimme typ. Sen gick vi in och gjorde klart kransara och hjärtana som vi ska sälja på torget imorn.

I fredags va jag taggad hela dagen eftersom det skulle va halloween fest i slalomstugan, kunde inte sitta still på hela dagen haha
När jag kom hem gjorde jag mej iordning och drog sen till Fannie och sen vidare till Julia.
Vi skulle egentligen fått skjuts av Pontus men bilen hade pajat så Christer fick komma å hämta oss istället.
Festen va helt okej, kunde vart bättre. Spräckte byxerna ändå mer, kröp i skogen för att polisen kom och grina. Inte så jättelyckad kväll kanske.

Emellan allt det här ha jag bara känt att jag vill gå och lägga mej och inte gått upp förens alla problem är lösta, har mått så jädrans dåligt nu i några dagar. Tänker väl inte gå in på det så mycket men rubriken är en liten ledtråd. Usch och fy för livet ibland alltså!

Imorn ska jag ju som sagt stå på torget och sälja kransar osv, mellan halv 12 till halv 2 så om nån vill ha en krans, hjärta eller bukett att lägga på graven är det bara att titta förbi, kommer stå folk från klassen ända från 10- 18 tror jag:)

Nu ska jag nog börja göra mej iordning, har ingen aning om vad jag ska hitta på idag men..skulle ju inte sitta fel med att göra något som får en på bra humör:)

Hade gött!:)


RSS 2.0