Om du var en köttbulle och jag en ko, skulle jag äta upp dej för att du e så go!

Hej svejs och godmorgon! ´Just nu har jag väldigt mycket att skriva om egentligen men tveksamt om ni orkar läsa allt. Såå, istället tänkte jag skriva lite om helgen hehe

I fredags va iallafall sista dagen på praktiken. Sjukt vad snabbt 3 veckor gick och vad mycket jag lärde mej. Det som verkligen sitter kvar i uhuvudet som jag nog aldrig kommer glömma va när jag fick göra 50 luciakransar! Just då var jag gaanska trött på livet haha men jag klarade det iallafall;)
Fick också göra en julgrupp som jag inte hade någon aning om att jag skulle få men det fick jag iallafall. Kan lägga upp bild så får ni se.
På kvällen sen åkte jag och Pontus och köpte skor till han. Blev ett par Lacoste med ludd i haha.
Senare på kvällen kom han hit och kollade på film:)

lördagen åkte Pontus hem sen blev det att göra sej i ordning osv och sen på kvällen kom Fannie. Drog till coop och köpte mynta och lime och gjorde mojito. Super god blev den innan jag hällde i sprit och råkade ta alldeles för mycket haha men den gick ner iallafall. Sen ner på kil igen och köpte godis och sen hem till Fannie och kollade på film. Vi kollade på en norsk film som hette ligg med mig. Vet inte vad jag ska säga om den? haha den va lite konstig sen så såg jag inte allt för jag råkade somna tre gånger..

Idag tänkte jag träna lite. Va väl typ en vecka sen senast så måste nog träna idag så att jag inte tappar allt. Orkade springa 5 km utan att stanna en enda gång så det va jag rätt stolt över:)
Tänkte också göra knäck och sånt ifall mammsen tillåter mej och slå in julklappar och köpa mer julklappar. Har som sagt endel kvar..

Men nu måste jag nog göra mej iordning men ni får ha det superbra!:)

Uppdate

Tjoo vad det är skönt med helg! att få sova ut och slippa gå till praktiken. Underbart!
Tänkte visa lite bilder på vad gjort under veckan så att ni blir lite uppdaterade iallafall;)
Enjoy!












Nu ska jag göra mej i ordning och sen äta osv och sen förmodligen åka en sväng till stan med familjen. Ska kolla efter lite julblommor och så att man får lite julkänsla iallafall:) Sen så hoppas jag att vi hinner kolla på skor och lite så för behöver massa grejer nu känner jag! hehe
Men ni får ha en bra lördag! Kram kram


RSS 2.0