Lady Gaga Fame

Någon mer än jag som är grymt sugen på att dofta på den här parfymen?! Tror jag ska gå in på Åhléns någon dag och kolla om dom har den. Grymt snygg flaska och inte nog med det, själva parfymen är svart fast den blir ju såklart osynlig på huden, att gå runt med svarta fläckar är kanske ingen höjdare. Har hört och läst att den ska vara väldigt söt i doften, vilket jag tycker är det vidrigaste som finns, jag gillar mer lätta och fräscha dofter iallafall på mej själv, men jag får se hur den är när jag väl hittar den. Om jag gör det ska jag tala om vad jag tyckte sen.
Den kostasr iallafall 299kr för 30ml och det är en EdP

Tralalallalaa

Sjukt vad trött man kan vara, tror jag ska gå och lägga mej tidigt idag! Har haft floristik hela dagen idag med både ettor och tvåor. Fick ett case att göra en dekoration eller arrangemang till Loreen då hon skulle tacka sina producenter osv på ett hotell, så då skulle man göra något som passade in i miljön och henne. Blev riktigt nöjd med det faktiskt, ni får se bild senare när min mobil slutat trångla.
Fick veta en riktigt rolig sak idag och det va att vi florrar också får vara med i JB Challenge som tidigare bara varit för hälsa och idrott, då ska man springa och cykla och så är man ett lag. Vet inte riktigt hur långt allt är men det skulle va en mil sammanlagt ungefär, så får se om jag tycker det är lika roligt efteråt haha jag är iallafall jätte taggad! Kommer uppdatera er på fredag hur det gick hehehe.
Nej nu ska jag duscha och göra om manikyren på naglarna och bara ta det lugnt:)
 

Många bollar i luften

Hej heej, kom hem för ungefär en timme sen så har inte hunnit gjort så mycket. Att jag kom hem så sent idag berodde på att jag gick till körskolan med Hanna efter jag hade slutat för att hon skulle få köpa ett teoripaket och för att vi skulle göra dataskrivning. Tror inte jag nämner hur många poäng jag fick på det men det va faktiskt första gången och det va mycket svårare än vad jag trodde och så kanske det inte är så smart att inte ha pluggat någon teori på hela sommatlovet typ, så jag hoppas det går bättre nästa gång då jag har pluggat lite mer innan.
Känns rätt gött att bara tagit sej i kragen och gått dit, är ju faktiskt inte så lång tid kvar tills jag fyller 18 så om jag inte kommer kunna ta körkort direkt jag fyller, vilket jag inte tror med tanke på hur mycket jag slö pluggat på sista tiden, men ja vill iallafall ta det så snart jag är redo!
 
Sen hade jag fått en kommentar om hur hårkontrollen fungerade som jag började med för ett bra tag sen, och eftersom jag inte fattar hur man svarar skriver jag det här så alla kan se. Tycker att hårkontrollen fungerar skitbra! Men det tar typ en hel kartong, alltså 120 tabletter, alltså 60 dagar innan man ser något på längden tycker jag, fast man såg ganska snabbt att håret blev fräschare iallafall! Så det rekomenderar jag om man har tålamodet att testa, men jag vill bara säga att det inte fungerar på alla, det är inviduellt men man kan ju alltid göra ett försök!:)
 
Nu ska jag göra mej i ordning lite för kvällen, göra lite kvällsmat och så och sen kolla på någon film, är rätt sliten.
Hade gött!

Söndag

Hej hej! Sjukt vad helgen gått fort, söndag idag redan vilket innebär skola imorn. Tycker schemat vi fått är helt okej faktiskt men det är bara preliminärt eller hur det stavas, men hoppas ändå det blir bra i slutändan.
I fredags följde Jennifer med mej hem och vi kolla på film och umgick med mina kompisar, sen i lördags åkte hon hem och då följde jag med farmor ut i skogen och plocka svamp. Det va inte dåligt mycket svamp nu heller, korgarna blev helt överfulla ändå plockade vi ju inte allt vi såg.
Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, mest ta det lugnt tror jag och kolla på film eller nåt, vädret är ju inte direkt det bästa, här öser regnet bara ner..
Ni får ha en bra söndag iallafall, puss o kram
 
skulle inte klaga om himlen var såhär idag..

Men neej jag vill inte ha nån rubriik

SISTA DAGEN PÅ MITT SOMMARLOV IDAG! Aja men det känns rätt bra iallafall, har saknat mina florrar!
Tänkte göra en ansiktsmask och måla naglarna och sen äta kvällsmat och gå och lägga mej i tid så jag orkar upp imorn:) det va allt jag hade att säga idaag, puss o kram!

Matrix "Sleek"

Bästa schampot för lockigt hår som behöver mycket fukt, enligt mej! Faktiskt så va det ett schampo mamma köpte till pappa nån gång och jag va ju tvungen att testa, för det va ju inget typiskt killschampo så klart jag var tvungen att testa de och det var så himla bra! Och idag köpte mamma äntligen ny upplaga med schampo och balsam. Håret blir mjukt, glansigt och lätt att reda ut, litet plus i kanten är att den är färgbevarande också så detta rekomenderar jag starkt!!

Moster

Hej hej och godmorgon! Försöker fortfarande komma upp i tid så det inte blir allt för jobbigt innan skolan och faktiskt går det bra, gått upp mellan halv 9 och 9 ett bra tag nu, fast är ändå litte trött hehe.
Har precis ätit mat och ska göra mej i ordning lite till sen åker jag in till stan för att träffa min älskade moster. Var riktigt länge sen jag såg henne nu, ändå bor vi så nära varandra! Angående håret föresten, det blev jättebra! tycker jag iallafall, och det är ju de viktigaste. Bild kommer upp när pappa rensat kameran så håll utkik!
Nu måste jag kila, ha det bra!
 
Hittade en gamal bild från när jag och Fannie va på kryssning, det var seriöst bland det roligaste jag gjort! Så det var inte sista gången! P.s. Döda mej inte för bilden nu fannie!! hehe

Med toningen i håret!

Sitter nu med toningen i håret och ska snart skölja ur den! Som tur är, är bilden på kartongen vääldigt missvisande, jag ska inte färga håret rött! Tänker inte säga vilken färg det är än heller utan det kommer ni få se sen, jag lovar att jag ska lägga upp bild på hur håret blir sen när jag känner för det. Håller verkligen tummarna för att det blir som jag vill nu!

I.d Bare minerals

Titta vad jag fick hem på posten igår som jag klickade hem för någon dag sen! Eftersom det är såpass dyrt  så delar jag och mamma på pudret och concealer och även fast vi gör det räcker allt jättelänge! I.d tycker jag faktiskt är det bästa mineral sminket då det räcker läänge och för att det blir naturligt på huden, minuset är ju då priset. När det gäller såna här produkter tjänar man endel på att köpa dom på nätet istället för i affären då man sparar hundralappar. Fick med ett test på rynkkräm också, få se om jag tar den eller om jag ska ge den till mamma haha:)

3 days left..

..av mitt SISTA sommarlov! Det är sjukt, nu kommer jag aldrig ha något som kallas sommarlov mer utan semester..mitt sista år på gymnasiet sen är det jobb som gäller för min del. Det är helt otrolig vad efterklok man kan vara, jag ångrar som bara den att jag inte tog vara mer på skoltiden nu när det bara är ett år kvar. Jag ångrar att jag inte tog vara på låg och mellanstadie tiden och högstadiet mer än vad jag gjorde för nu inser man ju hur bra man hade det i skolan egentligen! Och visst, gymnasiet tyckte jag ändå att jag tog vara på mest för nu gör jag ju något jag verkligen vill så nu är det mer att tiden runnit iväg så snabbt bara för att man haft så himla kul, och det känns ju bra till viss del för jag ångrar absolut inte någonting av det program jag går nu! Så jag vill bara säga till er som känner att skolan är pest och pina och inte värt osv, ta vara på tiden, njut av att gå i skolan för det kommer en dag du tvingas jobb istället för att sitta i en soffa i skolan och ha en hel timmes rast. Även fast jag inte gått klart skolan vet jag att iallafall jag kommer sakna skolan efter ett tag, för att det är så mycket slappare och så mycket mindre man måste sköta på egen hand, nu gör ju lärarna nästan det största jobbet!
Så ta vara och njut av skolan för om du inte gör det kommer du ångra dej, skolan är inte så hemsk, det är jag helt säker på! :)

Till stan

Hej hej, ska äta lite snabbt nu sen ska jag till stan med sandra och fixa nya p-piller för dom jag har nu är verkligen inge bra. Sen när jag kommer hem måste jag gå och handla eftersom JAG har ätit upp i stort sett hela kylskåpet på dom här tre dagarna då jag varit själv hemma, haha. Tänkte också att jag ska åka upp till Kattis och köpa en toning om jag hinner, vad det blir för färg får ni se senare! Men nu måste jag kila, ha en bra dag!:)

Friidrott

Godmorgon på er! Sitter just nu och kollar på webbteven när min lillasyster tävlar på dn galan i Stockholm, men bra som jag är glömde jag bort tiden så jag missade alla kast i spjut förutom de sista och det kastet gjorde så hon kom 2:a så det hoppas jag att hon är nöjd över, det är iallafall jag!
Idag blir det nog rätt lugnt, är lite sliten från igår men ikväll kör vi igen för idag fyller Emelie 18 ååår!!
Men nu måste jag nog äta frukost hehe men jag hoppas alla får en bra lördag!
Puss & kram!
 

Fira mamma!

Hej svejs! Blev ju inga tidsinställda inlägg som jag lovade er som ni säkert såg i tidigare inlägg, förlåt. Väntar iallafall just nu på att mamma ska komma hem så vi kan gratta henne. Egentligen fyller hon år på lördag men då är alla i stockholm förutom jag så vi får gratta henne lite nu istället! Tycker det alltid är så svårt att komma på nåt att köpa till mamma o pappa för dom säger aldrig vad dom vill ha! Så när jag kom till stan tidigare idag med Jennifer gick vi runt i lite affärer men jag hittade inge bra så fick helt enkelt gå ner till blomaffären och göra en bukett! Den blev riktigt sommrig tyckte jag så jag hoppas hon gillar den:)
Jaa det var väl allt så länge, ha en bra kväll!

Flirt with me!

Heter nagellacket jag målade naglarna med för någon dag sen!
39 kr på Gina Tricot!
 
 
 

Hos Jennifer!

Sitter just nu hemma hos Jennifer. Hann tyvärr inte med att göra tidsinställda inlägg så jag bloggar mer imorn! 
Ha det bra!
 
 
 
 

.

Nu äntligen börjar jag klara av att gå upp i tid! Gick faktiskt upp lite innan 9 idag så jag har hunnit äta frukost och allting så jag tänkte ta och träna lite snart.
Imorn åker jag till Jennifer och sover där. Har inte varit hos henne en enda gång och vi har känt varandra i mer i två år haha sjuk, men det är inte så lätt att träffas när det inte är skola heller eftersom vi bor en bra bit ifrån varandra. Men imorn åker jag iallafall och det ska bli så himla roligt att träffa henne eftersom vi inte setts på hela sommarolvet! :) Ska försöka hinna med att göra massa tidsinställda inlägg så ni har något att läsa medans jag är borta, för jag tror nog inte jag kommer ha tid att blogga då.
Ha en bra dag!
 
 

JFR

Hej på er! Sitter och kollar på litte skor på jfr.se, såg att dom både har plattformsskorna som är vääldigt inne nu och fake Jeffery Campbell. De där plattformsskorna skulle jag nog aldrig köpa, tycker dom ser så dumma ut haha men fake Jeffey Campbell skulle jag absolut kunna köpa eftersom de bara kostar 800-900kr ganska stor skillnad mot de äkta! Fast frågan är ju om dom är lika sköna att gå i som äkta, någon som vet??
 
 
Utseendemässigt är det ju inte så stor skillnad!

You always want to be on top!

Det blev en riktigt lyckad kväll igår! Först hade Hanna förfest men massa trevligt folk sen åkte vi bil och var lite överallt, kom hem llite väl sent kände jag men tiden bara rann iväg så jag trodde inte klockan var så mycket som den var, men det va värt det!
Får se vad jag hittar på idag, har ju turen att aldrig bli bakfull så jag tänkte inte bara sitta hemma och inte göra nånting iallafall:) Men nu tänkte jag gå ut och passa på att sola lite eftersom det är fin väder för en gångs skull!
Ni får ha en bra dag!

Isabellas hemligheter

Är så himla sugen att köpa den boken! Är egentligen ingen bok människa men Ego boost som va hennes första fångade verkligen mitt intresse, man fick verkligen en ego boost av att läsa den så hennes andra bok måste jag bara ha och hoppas på att den är lika bra som första:) Någon som sett om den kommit ut i affären än? för jag har inte sett den då jag varit och kollat. 
 

Perfect boys only exist in books

Morning sunshines! Känner mej så pigg, glad och taggad idag, för absolut ingenting haha! Sitter just nu och kollar på Top model Sverig, gud vad jag älskar såna program:) Får se vad jag hittar på idag, det är ju kil hela veckan nu så kanske ska gå ner och se om det är något, jag tycker inte att det brukar vara nåt speciellt, det enda bra är typ marknadsgodiset haha sen ikväll hoppas jag på fest, är så himla festsugen för nu va det längesen eftersom jag varit sjuk osv. Föresten, gillade ni mitt sminktips igår? Är det något ni vill se mer av? Som ni läste i tidigare inlägg så älskar jag verkligen sånt som har med skönhet att göra så jag skriver gärna litte extra inlägg i det området!:)
Va ute och fotade igår och jag tyckte jag fick en riktigt bra bild som jag måste visa! En riktig sommatbild :)
 

Få ögonskuggan att bli näst intill vattenfast utan primer!

Tänkte ge er ett super bra tips angående ögonskuggor! När man använder ögonskuggor vill man ju få ut så mycket som möjligt av dem när det gäller pigmentet och jag som inte använder ögonskugga mer än till fest känns det lite onödigt att köpa en ögonprimer som får ögonskuggorna att sitta bättre plus att pigmentet blir bättre.
Såå, nu till mitt tips! De flesta äger ju en ögonpenna, vanligast är kanske vit eller svart men det finns ju i alla möjliga färger. På bilden har jag iallafall använt MUS ögonpenna vanilla matt som är lite gulvit som man ska ha inne på undre ögonfrans kanten för att få ögat se piggare ut men det fungerar lika bra som primer på ögonlocket!
Eftersom den är gulvit passar det som underlag till de flesta skuggor, en svart ögonpenna funkar bara till svarta skuggor! Men hellst ska man ju använda samma färg på ögonpennan som på skuggan, men hur många har lika många ögonpennor som skuggor? Så en vit funkar utmärkt!
Så här ser ögonpennan jag använt ut. Tror den kostar mellan 100-150!
 
Här ser ni vilken stor skillnad det blir! Skuggan högst upp är med pennan under och den nedre är utan. Man kan ju knappt tro att det är samma skugga för pigmentet är sjuukt mycket bättre!
Och inte nog med det, sminkningen blir nästan vattenfast och håller mycket längre!
 
Hoppas ni gillade tipset!
 
 

Dagens!

Har ju inte gjort nån dagens outfit på vääldigt länge, så idag kände jag att det var dax!
Bara nya kläder idag, svarta jeans H&M, t-shirt Gina Tricot.
 

Godmorgon!

Har precis ätit frukost nu och tänkte börja göra mej i ordning, har försökt börjat gått upp i tid nu så det inte blir allt för svårt att komma upp när skolan börjar, är ju bara 14 dagar kvar! Men innnan jag börjar göra mej i ordning tänkte jag hoppa hopprep faktisk, det ska ju vara jättebra konditionsträning! Får hoppas min hostattack ger sej snart för nu har jag snart hostat nästan konstant i en halvtimme, så jädra dryyygt! Och min mage gör lika ont som igår, får hoppas det försvinner för jag ska på middag med några tjejer men annars får jag väl stanna hemma för det är väl inte så mycket man kan göra åt det. Och föresten, är det någon av er som läser min blogg som ockås har problem med att eran klocka på mobilen vrider tillbaka sej?! Det här är nämligen tredje gången min gör det och senaste gången var imorse, vaknade och kollade på klockan och ser att den är halv 9 och tänker att jag inte behöver gå upp men i själva verket är den halv 10, den har alltså dragit bak sej en hel timme!! Och det konstiga var att den gjorde så igår också men då ställde jag ju rätt den, men ändå håller den på och krånglar, så himla tråkigt och extra jobbigt blir det om det händer så när det är skola, som det redan gjort en gång..Om nån vet varför det blir så får nui gärna säga till!
Men nu önskar jag er alla en bra dag!
 
Har ju glömt bort att visa det jag köpte från Style by Tyra för flera veckor sen! Köpte ju det där läppbalsamet som skulle förstora läpparna, vilket de gjorde men det sved ganska ordentligt om man tog på för mycket! Sen köpte jag några tatueringar som man duttar på med vatten, typ såna man hade när man var liten, och jag tyckte dom var riktigt snygga och höll sej fina jättelänge! Men på bilden ser man ju verkligen att det är fejk men det va nog för blixten träffade det där blanka som är runt men i verkligenheten såg det helt okej ut!

Stylisterna

 
Ligger i sängen med världens magont och kollar på gamla avsnitt av stylisterna, rätt mysigt ändå och ligga i sängen under täcket och bara kolla på massa gamla program, har gjort det i några timmar nu, hehe. Vet däremot inte vad jag har gjort med min mage men det gör jävligt ont iallafall! Jag hoppas verkligen inte jag får magsjuka nu som grädde på moset efter min förkylning!
Har föresten tänkt på det där med att vara stylist, fy fasen vad roligt det skulle va! Känner att det är så mycket jag skulle vilja göra men tror varken jag kommer ha tid eller pengar till att göra allt. Men eftersom jag läser till florist är det de jag främst vill jobba som men sen har jag ju ett sånt otroligt stort intresse för smink och skönhet över huvud taget så det skulle vara så himla kul att bara gå en grundkurs eller nåt liknande inom make up och skönhet! För det är verkligen något jag brinner för, tycker att det är nästan det bästa som finns när någon vill bli sminkad eller vill få håret fixat för det gör jag mer än gärna! eller om nån frågar om något som har med det att göra som jag inte vet svaret på, så jag får sitta och leta upp de och på det lär jag ju mej ändå mer och mitt intresse växer sej ändå större! haha tror min familj tycker jag är lite tjatig som alltid vill visa nån ny produkt jag köpt eller hittat på nätet som ska vara så bra som jag bara MÅSTE testa haha.
Oj, ja det här blev lite mer än vad jag tänkt skriva, hoppas ni gillar att läsa! hehe
Men nu ska jag nog gå och göra mej i ordning och sova!
Puss&Kram 

Turquoise

Tänkte att eftersom det ändå är sommar, vilket inte direkt märks med tanke på vädret, blev jag sugen på att måla naglarna i någon fin färg. Så jag rotade runt i lådan med nagellack jag har i kylskåpet och hittade ett turkost som jag helt hade glömt bort att jag hade och som faktiskt inte va så tokigt på naglarna! Så nu är iallafall naglarna sommriga och fina!:)
Ville visa mamma idag föresten vilken duktig dotter jag är så nu har jag dammsugit hela övervåningen, städat toaletterna och lagat mat, det måste ju ge lite vuxenpoäng iallafall, haha! Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, funderar på att lägga mej lite i solen och hoppas på lite färg eftersom det ändå är ganska fint väder för en gångs skull:)
 
 

En tur till stan!

Blev en sväng till stan idag med min lillasyster. Var på jakt efter ett par svart byxor vilket jag hittade på hm och också en grön jacka som jag letat efter huur länge som hellst, och så blev det en tröja från gina också!
 
 
va svårt att få en bra bild på mina svarta byxor men ni fattar nog hur dom ser ut, svart! och dom satt som smäck!
 
och här har ni min gröna jacka som enligt mej är nästintill perfekt! har letat efter en sån här verkligen hur länge som hellst så den här kommer jag använda flitigt i höst!
 
 
 

Mandelolja

Har nu äntligen skaffat mej en flaska mandelolja! För en som inte vet vad man har det till så änvänds det främst till hår och hud, den ska tydligen vara riktigt bra att ta bort make up, till och med vattenfast! men det är inte de jag ska ha det till utan jag ska ha mitt i håret. Har tidigare använt olivolja osv som en hårinpackning typ, fast jag har låtit det vara i i flera timmar, innan jag duschar för att tillföra massa fukt till håret vilket jag tycker har funkat rätt bra förutom att det luktat liiiite olivolja om håret sen vilket jag inte tycker är så himla gött. Så jag tänkte att jag skulle testa mandelolja istället som inte ska lukta nånting, men det gjorde det ju såklart..men absolut inte mycket men det luktade liksom..olja bara haha. Testade att ta några droppar i torrt hår och det tyckte jag funkade bra, typ som vanlig hårolja, men var försiktig så att man inte får i för mycket för då kommer det se fett ut, bättre att ta för lite än för mycket. Ska testa att sova med det inatt eller en annan dag så får vi se om den slår olivoljan!
För er som inte har så torrt hår som mej funkar den ju som ansiktstvål istället som jag sa tidigare, ska tydligen vara bra om man har acne och stora porer vilket jag kan tänka mej är för att den är så mild och ger mycket funkt. För visste ni det att om man har massa finnar kan det bero på att man torkat ut huden för mycket, använt för starka rengörings grejer och så för att man tror att finnarna försvinner bara för man torkar ut dom, men icke, det är då det blir bakslag! Så satsa på produkter som balanserar huden och inte torkar ut istället, det är mitt tips!:)
 
 
Nu blev det ett väldigt långt inlägg men nu ska jag börja göra mej i ordning för kräftskivan och kanske baka något om det finns nåt man kan baka utan smör haha och överaska tjejerna med så hoppas dom inte läser detta isåfall!
 

Home spa

Tänkte ha ett litet hemma spa eftersom det ändå är sånt dåligt väder. Blir att ånga, peela och göra en ansiktsmask och sen måla naglarna tänkte jag. Har inte gjort ett dugg idag bara städat rummet och vart och köpt kräftor och vitlöksbröd, jag och tjejerna ska nämligen ha kräftskiva imorn! Får se om jag fortfarande tycker lika mycket om kräftor som jag har gjort, va verkligen jätte jätte längesen jag åt det så det ska bli gott! Vill förövrigt bli frisk nu, är så sjuukt träningssugen, så himla typiskt att man verkligen vill träna när man inte kan..fast som tur är, är det bara min hosta som förstör så jag borde ju bli frisk snart!

Still in bed..

..för jag är sjuuuk, så himla tråkigt. I måndags började jag känna att jag hade ont i halsen och sen blev det bara värre och värre så nu är jag dyng sjuk men som tur är börjar det bli lite bättre iallafall. Ska nog tacka min tre dagars fylla, regn och för lite sömn för det. Så nu under veckan har jag inte gjort nånting, bara legat i sängen eller soffan, kollar på teve och druckit vatten och ätit turkisk peppar, haha inte så himla kul. Imorn hoppas jag ändå att jag mår bättre för då har Felicia fest eftersom hon fyllt år så det vill jag inte missa, men ingen alkohol för mej!
Föresten så känner jag mej grymt sugen på att göra en ombre, har tänkt på det ända sen det blev "inne" men har ändå inte vågat gjort de. Jag vill hellst göra det hos frisören men det kostar ju en hel del så ska försöka göra det själv, jag gör ju allt annat helt själv med håret så jag borde ju klara av det också för jag hade inte tänkt att göra nåt extremt utan bara en liten förändring. När jag tänker tillbaka hade jag faktiskt en ombre förra året när jag kollar på skolfotot, fast det var absolut inte meningen då! haha.
Vad tycker ni, är det hiss eller diss??
 
 
 
 


RSS 2.0