Tikei recension

Har nu använt Tikei's mineral foundation och veil i några dagar och jag verkligen älskar det! Så himla bra! Det håller sig hela dagen, bra färg som smälter in i huden, veilen håller huden matt länge så jag kan faktiskt inte säga något dåligt med det. Klickade för några dagar sen hem en större burk med foundation och fick då med två tester på ögonskuggor som va jättefina! 
 
 
 
 
Måste bara påpeka en sak som jag sett att många gör när de använder mineral foundation. Dra INTE bort plasten som sitter för hålen till foundationen! Stick hål med en nål istället så åker inte allt ut. Det är ju meningen att man ska knacka ut den mängden men vill ha i locket, inte doppa borsten direkt i foundationen då det kommer samlas MASSOR av bakterier. Så nu vet ni de, haha :)
 
Eclips. Ser ungefär ut som på bilden i verkligheten. Grålilabrun typ. Bra neutral färg med mycket pigment till och med utan primer! Så med primer lär den bli jätefin!
 
Lace. Ser typ exakt ut som på bilden. Ljus skimmrig rosa.  

Dö onsdag döööö

Fy vilken skitdag det är idag, ingenting går som jag vill! Va hemma idag IGEN för jag har ett jävla sår vid näsan som jag alltid får när jag bara är liiite förkyld och det gör så jävla ont o kliar..ringde till vårdcentralen för jag tänkte att NU måste jag väl ändå få penicellin när jag haft det förbannade såret huur många gånger som hellst, men neej. Så nu missade jag en foto grej i skolan som jag sett fram emot hur länge som hellst. Vill bara lägga mej o grina! Kan även tillägga att teven inte funkade imorse så jag fick inte se på vakna med Nrj heller som är bästa programet att äta frukost till. Det är verkligen min dag idag känner jag! 
Riktigt glatt inlägg det här, men jag var tvungen att skriva av mej. Hoppas att ni har en mycket bättre dag

Proteinbars

Håller just nu på att göra proteinbars, får hoppas de blir bättre än förra gången! Väldigt enkelt och MYCKET bättre än såna man köper även fast jag är lite halvt beroende av Swebars..De här innehåller inget socker förutom lite fruktsocker från bananen och kanske lite i den mörka chokladen jag kommer ha på, men det är iallafall bättre än köpta! :) Eftersom de förtfarande är i ugnen lägger jag upp bild senare, förmodligen efter familjen annorlunda som jag längtat såå mycket efter, så mysigt program! 
Har studiedag imorgon föresten så då ska jag sova ut ordentligt och göra lite småsaker och sen på kvällen ska jag på hockey.
Jaja, ha en bra kväll hörrni!:)

Tiara with flowers

Såhär blev mitt diadem som jag klädde i blommor. Blev nöjd faktiskt! Sen för att utveckla arbetet lite gjorde jag några slingor som jag surrade nejlikor på som hängde i håret. Det ser rätt roligt ut men vad gör man inte för att vara kreativ! ;) 
Ha en bra dag! 
 
 
 

karamell

Hej på er! Har just nu florist lektion där vi ska klä en accessoar med blommor!  Får se hur det går. Va tvungen att testa att blogga från mobilen då det inte gått tidigare. 
 
Tänkte visa er naglarna jag måla igår.  Basen är ett creme färgat lack från isadora och glittret från gina tricot.  Tyckte det blev riktigt snyggt faktiskt! Lite karamelligt sådär:) 
 

Tikei

Hej på er! Blev ingen skola för mej idag eftersom magen kände för att krångla igen..så nu sitter jag och kollar runt på lite nytt smink. Har tidigare använt I.D bare minerals och det gillade jag och även fast de håller länge är det alldeles för dyrt för mej då fondationen kostar typ 300. Men jag använder fortfarande deras concealer och den kan ja inte vara utan! Just nu använder ja Maybelline fit me. Den va bra i början och färgen och så va bra då den verkligen smälte in i huden men nu stör jag mej bara på den för man blir så himla blank i ansiktet när man tar på den så man måste ha massa puder efter. Tror det är för den har en gelbas så den passar säkert bättre på dom med torr hud. 
Men iallafall, nu har jag klickat hem lite prover från Tikei som jag hört ska vara jättebra! Och som dessutom är mycket billigare! 149kr för en fondation eller en veil och rouge, solpuder ögonskuggor och läppglans är ännu billigare, så jag hoppas dom är så bra som alla säger! 
Kan köra en liten recension sen när jag fått alla prover och har testat dom!
Ha en bra dag!:)
 

I could be the one

Gud vad jag är dålig på det här med att blogga..Vet inte vad jag ska skriva för det har liksom inte hänt något speciellt roligt att skriva om. Så tyvär kommer det nog inte bli så mycket bloggande förens jag fått tillbaka lusten att blogga. Men ni som vill se vad jag gör på dagarna kan ju följa mej på instagram istället som jag skrivit förut. Där är jag iallafall liite mer aktiv! elinavestlund heter jag där :) 
 
Måste bara lägga upp världens bästa låt just nu, heeelt sjukt bra! 
 
 

Tränings dax

Godmorgon! Försökte gå upp i tid idag eftersom skolan börjar om två dagar och det kändes kan jag ju säga. Är svin trött.. Men men ska åka och träna om någon timme så då lär jag bli piggare! Förövrig tänkte jag ta en sväng till banken och fixa så att jag kan handla på nätet osv, sen tänkte jag hämta mina pengar sen jag jobbade och om jag hinner ska jag ringa till ett ställe och höra om jobb. Jaja det här va ju ett väldigt intressant inlägg och blablabla men om ni vill se lite mer bilder vad jag gör om dagarna kan ni följa mej på instagram elinavestlund heter jag där!
Ha det bra

Livet äger

Gott nytt år på er! haha lite efter kanske, men bättre sent än aldrig! Tycker det känns sjukt gött med ett nytt år så att man kan börja om från noll. Och just nu tycker jag allt känns så himla bra! Detta året ska jag bara göra saker som får mej att må bra! Dels ska jag träna mer än vad jag gör för det behövs och jag mår såå mycket bättre utav träning. Sen ska jag försöka spendera mer tid med mina vänner och personer som får mej att känna mej uppskattad OCH jag ska bara leva livet och fånga dagen, carpe diem liksom..haha 
Känner att 2013 kommer bli ett riktigt grymt år, om inte så tänker jag iallafall göra det till ett! 
Puss & kram
 


RSS 2.0