ointressant inlägg..

Hej allihopa!
Just nu ligger jag i sängen och har nyss kollat senaste avsnittet av solsidan,bästa serien helt klart! Längtar som fasen till nästa avsnitt ikväll!

Idag ska jag nog bara ta det lugnt för jag mår fortfarande inge bra men lite senare ikväll ska jag iallafall dra och sola med Sandra, känns rätt behövligt.
De va allt från mej just nu,ha de bra!
//E


10.24

Godmorgon allihoppa!
Nu måste jag verkligen skärpa mej! Jag har ju inte bloggat på veckor!Har helt enkelt inte orkat..
Blogga kanske inte va min grej ändå...Nej men nu ska jag skärpa mej och försöka göra ETT inlägg per dag iallafall.

Vaknada nyss så liggger i sängen och lyssnar på Bruno Mars, Grenade. Den låten tycker jag är så fruktansvärt bra! Kan verkligen inte sluta lyssna på den!
Nu ska jag nog snart dra mej upp ur sängen och äta frukost och duscha.
Idag blir det nog att bara ta det lugnt eftersom jag är sjuk..igen..känns verkligen som att jag är sjuk jämt nu förtiden fast Sandra berättade att februari va den sjukaste månaden så då kanske det inte är så konstigt då;)

 Nu till veckan ska jag försöka börja med dagen outfit också så vi får se hur det går;)

Nej nu måste jag ha i mej frukost innan jag huungrar ihjäl!
Ska försöka göra nåt mer intressantare inlägg under dagen också men ni får ha det så bra så länge!
//E 



sooool!!

Tjenixen!
Nu va de grymt länge sen jag skrev nåt i bloggen! Men om jag ska vara ärlig så har jag inte orka blogga, vet inte direkt varför men?Aja men nu kommer det ett littet inlägg iallafall!haha
Har precis äte frukost typ så nu ska jag börja göra mej i ordning och så plocka ur diskmaskinen...skit kul..
Sen så måste jag börja plugga till matte provet jag har på tisdag och jag har knappt ens kollat i matte boken!! INTE BRA! så de blir en riktigt pluggar helg för mej..fast jag får väl skylle mej själv, har ändå haft typ 3 veckor på mej;)
Fast som tur är ska jag ta en tur på längskidorna med sandra på eftermiddan,det är ju så himla fint väde ute!Det är ju strålande sooool!Super gött! Så då kommer jag ju iallafall få en lite paus från pluggandet och förhoppningsvis tänker jag bättre efteråt.
Nej men nu måste jag kila.

Ha en bra lördag alla!
//E 



RSS 2.0