fredag!

godmorgon allihoppa!
jag har verkligen ingen annan ursäkt än att de har vart så fint väder och att jag har haft roligare saker för mej än att blogga men jag ber om ursäkt för de men ni får nog vänja er vid att nu när det börjar närma sej sommarn och de att det kommer bli mindre inlägg:)
Sammanfattning på dom dagarna som jag inte bloggat, vart med Fannie,solat. de ätr typ de jag gjort haha
och så har jag ju klippt mej! de va faktiskt inte så farligt som jag trodde och det blev inte super kort heller som tur va! håret känns så himla fräscht nu så ska lära mej att klippa mej litte oftare så att det inte blir så stora förändringar varje gång.
nu ska jag äta frukost och göra mej i ordning sen ska jag och Fannie tvätta en bil haha
ha de gött!
//E


ångestångestångest!

Finns det nåt hemskare än att man vet att man måste klippa sej och man vet att de bara inte kommer bli 1 cm!?
Har beställt tid för klippning så ska klippa mej kl 11 imorgon och jag har så jädrans ångest!varför ska jag jämt vänta så länge mellan klippningarna!? blir ju arg på mej själv..för jag klipper ju hellre håret än att det går av av sej själv men ändå väntar jag alldeles för länge med att klippa håret.
så jag har förmodligen gaaanska kort hår imorgon och jag ber verkligen till gud att jag kommer passa i det!


Vad vill ni attt jag ska skriva om!?

Ja som rubriken säger, vad vill ni att jag ska skriva om!?
bara ösa på med massa komentarer för det blir ju roligare om jag skriver litte mer om vad just DU vill att jag ska skriva om men då måste jag ju veta vad det är!:) sååå skriv till mej vad ni vill läsa om!
//E


Måndag

Hej eller godmorgon kanske man säger. sovit gööött!?
Ah jag vakna nyss och nu sitter jag och äter frukost.
Låg och steekte hela dagen igår så hade inte tid för nåt bloggande.
sen litte ssenare på eftermiddagan kom sandra och stekte här hon med sen drog vi och köpte årets första mjukglass och då hände världens grerj!haha som sandra sa,de här händer bara på film!haha

De va så att vi va ute och gick vi sannerudsskolan och då kommer det en bil som tutar som galningar och vinkar så vi vinkar tillbaka. Bilen kör iväg och vi fortsätter gå sen ser vi att bilen kommer emot oss frammifrån och att den börjar sakta ner och då sktar vi oxå ner. Alla kliver ur bilen och öppnar motorhuven och börjar greja. Vi går förbi OCH DÅÅ säger en av dom vilka är ni då och sandra bara kilingar! haha och så sa dom att dom aldrig sett oss förut och grejer och det sluta med att vi blev bjudna på fest haha rätt coolt att en bil bara stannar sådär och säger de. haha så vi drog till dom vi typ 10 sen va vi där till 1 haha de va väl ingen superkul fest men de va ju litte roligt att träffa nytt folk.
 
Ska nog börja göra mej i ordning snart men jag tänker inte sola idag märkte igår när jag kom hem att jag hade fått värsta konstiga utslagen på armen som mamma sa va solexem eller nåt..-_- kuuul mitt liv är förstört! nej då men de är kasnke bra att vila nån dag nu för jag har verkligen steeek dom senaste dagarna så jag är allt litte bränd hahah
Sen vid 5 ungefär har jag lovat Fannie att följa med på gudstjänst eftersom hon ska konfimera sej så då måste man ju gå på massa sånna. Vi får se hur det går att sitta  där i typ en timme och lyssna på prat om gud haha de va ju pågrund av de jag slutade för jag orkade inte gå på ALLA gudstjänster haha

jaja nu ska jag nog hoppa in i duschen
ska försöka uppdatera någon mer gång idag men ni får ha det så bra så länge!
//E
P.S jag ska bli bättre på att lägga in bilder!


inlines!

Sitter här och väntar på att fannie ska komma hem så vi kan åka inlines.
har typ blivit beroende av att åka inlines,så jädra kul äre!haha
känner att jag behöver börja träna igen,man mår ju så himla mycket bättre när man gör de! fast de som jag tycker är svårt är att om man väl börjat att man ska fortsätta och inte sluta efter nån vecka.
för i några veckor går det väl bra att träna samma grej men sen så tröttnar man ju,iallafalla jag.
men men jag får ta och ligga i och skita i om det är tråkigt eller inte och hoppas på resultat!haha
och eftersom jag och pappsen tävlar vem som först får magruter måste jag ju verkligen ligga i!
ah nu ska jag dra hare bra!
//E


Glad Påsk!

Glad påsk på er!
tänk att det redan är påsk!tyckte nyss det va julafton haha
har inte nåt att skriva egentligen,ville bara säga glad påsk:D

sitter här och funderar på vad man ska göra på valborg också ska nog hitta på nåt med fannie:)
Nej nu ska jag dra ut och leta påskägg!
Hade bra!
//E


Tisdag

Godmorgon godmorgooon hör du hur fåglarna sjunger i köööör!eller nåt sånt haha
pigga och utvilade? det är inte jag,gick och la mej liite för sent igår men men jag får ta igen de ikväll istället.
sitter och äter frukost nu och kolla på vakna med the voice, rikigt bra är det faktiskt!
ska fortsätta slappa litte till framför tven sen ska jag börja göra mej i ordning och dra vidare mot praktiken.
är riktigt stolt över mej själv faktiskt, jag tog en kund igår! jag tog ju inte med den hem men ni fattar haha
och de gick kanon!efter en vecka gjorde jag de och jag trodde det skulle ta mycket längre eftersom man itne är så säker på vad man ska svara och så om dom frågar nåt men de gick bra så får se om jag gör det idag igen.

Nu måste jag kila
ha en bra dag alla!
//E 


"Elina testar" Silverschampo

Eftersom jag aldrig vart så blond som jag är nu har jag ingen erfarenhet utav silverschampon och så men nu när jag använder det tänkte jag tipsa om ett som jag tycker funkar bra och som inte är allt för dyrt heller.
Märket heter SP och jag tror nog det bara finns hos frisörer och det kostar ungefär 189 kr.
Jag hade ju inte så jätte gult hår innan men jag ville testa ifall det blev någon skillnad och jag tyckte det blev en litte mer vitare ton i håret eller va man ska säga så för mej funkade det bra iallafall:) första gången jag använde det hade jag bara i det i 3 min för jag var rädda tt det skulle bli lila men då blev det ingen skillnad så jag rekomenderar 5 min om man vill se någon skillnad.
Så om ni letar efter ett bra silverschampo skulle jag rekomendera detta!
  


Skolavslutningskläder!

Har ju letat och letat efter nåt att ha på skolavslutningen eftersom jag alltid brukar vara ute i sista sekund när det gäller sånt men nu har jag äntligen hittat något att ha!
Det blev ingen klänning utan en shortsdress! jättesöt va de så den är jag nöjd med plus att jag vet att jag inte bara kommer använda den på skolavslutningen utan även andra gånger också eftersom man itne känner sej allt för uppklädd eller vad man ska säga.
Bild på den kommer litte längre fram så håll utkik;)


Dåligt bloggande!

Som rubriken lyder,DÅLIGT BLOGGANDE!
jag orkar verkligen inte blogga när jag kommer hem nu för tiden för jag är så jädra trött eller så har jag andra saker att göra så förlåt för de. Jag ska försöka bättra mej lite iallafall!

Praktik denna vecka med så det är där jag har tillbringat mest tid idag. Kom hem vi 5 ungefär och då trog jag och Fannie ner på kil och chilla bulle haha
Nu sitter jag här och ska nog kolla ikapp alla avsnitt av BB som jag missat. Har ju inte vart på datorn sen i torsdags typ!
ah men nu ska jag nog duscha
hade bra!
//E


Äh jag skiter i rubriken..

Sitter här och lyssnar på musik och väntar på att Fäännie ska komma hem så vi kan leka.haha
har inte vart med någon på hela veckan eftersom jag har kommit hem så sent så nu ska det bli kul att äntligen få prata av sej:)
Vi får se vad vi hittar på men det blir säker nåt roligt.
Så otroligt gött med helg nu oxå! och äntligen få ha ljusa och färgglada kläder på sej! har inte haft det på hela veckan eftersom det är lätt att dom blir förstörda och så om man skulle få nå jord eller nåt på så nu är jag GLAD
har fan känt mej deprimerad med svarta och mörka kläder varja dag! men nu är det slut på det iallafall i 2 dagar:)
Ah men ni får ha en bra fredagkväll!
//E


fredag!

Hej allihoppa!
De va ett tag sen jag skrev något här men jag har verkligen inte haft tid. Har börjat halv 10 och slutat ungefär vid 5 varje dag och när jag kommit hem har jag inte orkat satt på datorn och blogga så det är anledningen.
Men jag tänkte att jag ska väl hinna med ett littet snabbt inlägg innan jag drar:)
Sista dagen på praktiken denna vecka sen väntas yttligare en nästa vecka. Känns rättt gött att inte behöva gå upp så himla tidigt som jag bruka när jag gick till skolan.
När jag kommer hem ska jag förmodligen va med Fannie om hon inte skulle på bio:)
Men nu måste jag dra men ni får ha en bra fredag allihoppa!
//E  


så otroligt söt!


åå underbara väder!

Kom nyss hem från praktiken. Riktigt gött att komma hem och sätta sej vid datorn måste jag säga! har inte suttit på hela dagen,börja halv 10 och slutade 5 så jag har stått upp en hel del!
Har haft fullt upp hela dagen,började med att jag snitta typ en hel kyl sen har jag gjort massa buketter och sorgdekorationer, riktigt kul faktiskt:)
Nu ska jag äta sen bara ta de riktigt lungt och sätta mej i solen ett tag och så kolla på alla avsnitt av BB som jag har missat.
Ni får ha de bra!
//E


Sorgdekorationen jag gjorde med typ vissna blommor haha bara för att jag skulle träna på det liksom


söndag

Har inte hunnit blogga något idag för jag har vart med sandruu hela dagen typ skit kul har de vart!
Börja med att vi gick ner på kil och köpte glass sen så tänkte vi att vi skulle ta en tur med gamla bettan (sandras moped) men den hade ju ingen bensin så vi va tvungen att draaa den hela vägen till en mack och tanka haha men de va rätt kul ändå fast man kände verkligen hur alla kolla på en när två stycken sitter på en moppe och åker ner för en backe utan att ha moppen igång haha fett kul!
ah de va typ min dag de.
Nu ska jag snart äta sen ska jag nog bara ta det lugnt och kolla på stockholm- båsta och BB.

Imorn är ju första dagen på praktiken också!börjar faktiskt bli litte små nervös men de blir nog bra:)

ah ni får ha det så bra!
//E


Lördag

Godmorgon allihoppa!
Sovit gott? de har jag iallafall ända tills solen gick upp och lyste rakt in i mitt rum haha men man ska väl inte klaga nu när det för en gångs skull är sol :)

Som tur är känner jag att jag börjar må lite bättre efter en VECKA med ont i magen så de är riktigt skönt!
Ska snart äta frukost och duscha,mammas kompis och hennes familj skulle tydligen komma hit idag och fira syr min och så ska vi gratta hennes tvillingar som har fyllt år så det blir ju roligt. Kul att se lite folk efter så länge som jag vart hemma:)
Och så ska snälla Jennifer komma hem till mej och lämna massa papper och matkuponger till mej,tyckte jag var väldigt snällt eftersom hon bor så långt bort så det blir kul att träffa henne också en snabbis:)
Måste nog damsuga mitt rum också innan dom kommer för just nu ser det förjävligt ut där inne haha.
När jag gjort allt de tråkiga ska jag göra cup cakes till kalaset,så jädra gött är det! så jag hoppas dom blir bra:)
Så nu vet ni vad jag ska göra idag.
Men nu måste jag äta frukost
kommer kanske något mer inlägg under dagen om jag har tid.
kram
//E




Klänningar

 Nu har ja beslutsångest! Vilken klänning tkr ni jag ska ha på skolavslutningen?!



Oh,vilken härlig dag!



åå va man får sommarkänslor av denhär låten! de enda jag tänker på när jag hör den här är SOMMAR! blå himmel,sol & bad,grilla på stranden,fiskmåsar och allt som har med sommarn att göra!
Nu får allt sommarn komma snart!!


Sture-P!




Haha åå vilken dålig låt! Nästan lika dålig som Kissies låt succsess eller va den hette.
förstår inte hur dom ens kan få göra såna här låtar?äre bara för att dom är kända och vill få en chans innom musiken? haha ah jag förstår inte.
Men jag kommer väl snart börja nörda denhär låten så som jag gjort med alla andra dåliga låtar haha men så är det väl,alla dålig låtar med helt meningslös text sätter sej lättare på hjärnan än de låtar som man vill ska fastna.
Fast jag är nästan säker på att de här kommer bli en av sommarplågorna i sommar!


kommentarer..

Ville bara tala om att ni som kommenterar bara för att liksom med något påhittat namn kommer jag inte svara på.
tycker det bara är töntigt, dels för att ni inte kan skriva vem de är som kommenterar om ni nu vill kommentera å dels för att ni inte ha något bra att säga iallfall.
så nu vet ni de;)


"Elina testar!" Panto-3

Hej allihoppa!
tänkte bara berätta att jag just nu ska pröva att äta panto-3 i några veckor och se ifall mitt hår växer fortare.
För er som inte vet vad panto-3 är så är det ett kosttillskott som man köper på hälsokostaffären som innehåller massa vitaminer och mineraler som gör att naglar och hud blir finare men även så att håret växer fortare eftersom det ökar blodcirkulationen i hårbotten. Man kan även få en lätt rodnad i ansiktet som går över efter ett tag och rodnaden talar om att produkten fungerar så det är inge konstigt;)
Har ätit panto-3 förut och då åt jag det i några månader och jag har för mej att jag märkte en liten skullnad iallafall. Håret kändes starkare och glansigare och jag har även för mej att håret växte litte snabbare!
Gjorde sedan ett uppehåll för ja tyckte de va så jobbig att ta tabletter varje dag (man ska ta 2 om dagen) så jag slutade. Men nu hade jag tänkt att börja igen eftersom mitt hår har fått så dålig kvalitet efter alla slingningar så jag hoppas attt de kan hjälpa lite iallafall!



Såå jag hade tänkt att äta upp dom två kartorna jag har kvar så om cirka 2 månader kan jag ju berätta om jag sett någon skillnad. Men jag kan ju skriva om det någon gång under tiden också så ni vet att jag fortfarande testar de.

Ha en bra dag!
//E


"Några saker du kanske inte visste om mej"

Braattha listan va allt bra att ha!här kommer en till punkt från listan!
"Några saker du kanske inte visste om mej"


Lakrits galen!
Ja,jag är ett stor fan av lakrits.bästa som finns efter Big Brother.haha
Lakrits är de som tar upp den storsta platsen i min godispåse iallafall kan jag ju säga!
har förmodligen fått de från pappsen för han är lika galen i lakrits som jag haha

Kan låta som en bebis!

Yes du läste rätt! jag kan faktiskt låta som en bebis och då tänker ni säker ah men de är väl inge svårt de är ju bara att skrika fast nae inte riktigt kanske haha.
Det var en av mina bästa kompisars pojkvän som lärde mej det. Hade vart så fasinerad att han kunde låta som en bebis så en dag sa jag åt han att han skulle lära mej också. Jag gick hela dagen och tränade på det men de fuunkade aldrig!fick värdens kramp i hela munnen istället. MEN när jag var påväg till bussen samma dag kom de! JAG LÄT SOM EN BEBIS! haha jag blev överlycklig eftersom jag hade tränat så!
så sen när jag kom hem lät jag som en bebis konstant kan man väl säga så jag kan ju tala om att min familj va liiiite trött på mej då.


Vicka på öronen!

En lite småcool grej att kunna kanske fast det är inte så speciellt svårt.
Kommer faktiskt inte ihåg hur jag märkte att jag kunde de?har inge minne av att jag tränade på det heller utan det var nog medfött haha eller det ligger iallafall i släkten för jag fick höra att min gammel farfar också kunde göra det så det är nog förmodligen från honom jag fått det.
Vet bara att jag en dag när jag var lite mindre sprang till pappa och skrek att jag kunde vick på öronen men då trodde han ju såklart inte på mej men när jag visade de blev han helt paff, han trodde väl säker att jag skulle dra i örona haha men icke! kände mej superstolt då men nu är de ju inge speciellt så för jag vet massa som kan göra samma sak.



Haha ah nu vet ni lite mer om mej hoppas de va lite intressant iallafall:D
//E


hårförlängning!

Åå jag vill så gärna göra en hårförlängning! jag skulle fan gör allt för att få långt hår men mitt hår växer i snigelfart å innan det har blivit tillräckligt långt blir de så slitet så jag måste klippa de..är riktigt avensjuka på dom som har låångt hår som inte är slitet!
Så den enda utvägen är kanske hårförlängning? Fast hårförlängningar brukar ju vara ganska dyra och ändå dyrare om man gör de hos frisören. Men jag kollade runt litte på olika bloggar och så och hittade en sida som sålde startboxar med keratinslingor,värmetång och de tillbehören man behövde ha till ett rikitgt billigt pris om man tänker på allt som ingick! 799kr för en medium startbox och 999kr för en large! tyckte jag var ett bra pris!
så om jag ska köpa en så skulle jag nog köpa medium eftersom jag har fått så tunt hår efter alla blekningar fast det enda svåra är ju vad man ska ha för färg!? man vet ju liksom inte om färgen kommer se ut som på bilden men man får väl hoppas att det är någorlunda lika iallafall.
Så jag får väl börja spara litte pengar om jag ska ha råd att köpa det nån gång.


Mycket grejer till ett bra prisk skulle jag säga(Y)haha


Nya & gammla sommarbilder!






LÄNGTAR TILL SOMMAR'N!


onsdag

Har inget vettigt att skriva just nu..
är bara sjukt lessen & uttråkad.
Hoppas ni får en bra onsdag iallafall!
//E


StylebyTyra!

Tänkte bara tipsa om en sjukt bra sida när det gäller smycken!
stylebytyra.se
Har ursnygga smycken till ett väldigt billigt pris! varje gång jag är inne på den sidan blir jag sugen på att köpa något nytt! det som är väldigt bra är att dom fyller på med nya smycken väldigt ofta så att det är inte bara samma gammla smycken hela tiden utan dom varierar väldigt och följer trenderna.
Tummen upp för den sidan iallafall!
Här är några av de smyckena jag vääldigt gärna skulle vilja ha!

de där halsbandet med ett blått berlock tyckte jag såg väldigt sommrigt ut! fast om jag skulle köpa den så skulle jag nog köra utan berocket för det är riktigt snyggt med bara själva kedjan! fast det är ju super att man kan variera. 



"Vad jag använder för skönhetsprodukter"

Tjena!
Tänkte ta en punkt från listan igen och idag blir de " Vad jag änvänder för skönhetsprodukter" Blir de bra?

Jag är en sån där tjej som verkligen älskar smink,hårprodukter,ansiktsprodukter ah you name it!haha
Tänkte köra vad jag använder från topp till tå så håll i er nu!

Rengöring: Morgon & kväll rengör jag ansiktet med ansiktstvål & återfuktande kräm från L'oreal och ansiktsvatten från Lumene.


Smink: Jag använder en foundation från Lumene natrual code som är skit bra! täpper inte igen porerna och det ser naturligt ut på huden.
sen så använder jag concelar från I.D bare minerals som också är superbra.
Efter de brukar jag ta litte solpuder i pannan och på kinderna och sen mascara. använder också ibland en gulvit ögonpenna som gör att man ser piggare ut. Den är gulvit eftersom gult reducerar rött så de tar alltså bort det röda i ögat bättre mot en som är helvit då ögat kan se rödare ut.


Hårvård & styling: Till håret använder jag Bed Head Dumb Blond schampo & balsam brukar även slänga i en hårinpackning ibland från Lanza.
När jag ska platta håret brukar jag använda en olja som jag tar i handdukstorkat hår och sen låter jag håret självtorka men man kan blåsa de också men de sliter ju mer på håret så det brukar jag skita i. Oljan värmeskyddande och ger mycket fukt och eftersom jag har lockigt hår har jag ju rätt tort hår så då är den oljan super bra!
Sen ibland använder jag en glansspray som jag tar i efter jag plattar de för att få extra glans och den är också värmeskyddande.
Om jag vaknar upp med fett hår någon dag använder jag ett torrschampo som funkar kanon!tar bort de feta och gör håret fräscht:)


Och här är de parymer jag varierar mellan: Laila Bagge,Paris Hilton och Victoria Backham:)


Så tror de va allt. Om ni skulle undra nåt så är det bara att fråga!
//E


Hiss & Diss

Tänkte hissa och dissa litte.
Börjar med dissen: Sveriges väder. Jaa vad ska man säga?har vi ens olika väder i sverige? känns som de jämt är grått,mulet och kallt! Jag vill ju ha vår,sol och värme nu! så de blir en stooor diss idag!

Hissen nu då: Jo här sitter jag, har ont i magen,det är skit väder och jag måste plugga..
råkar kolla ut genom fönstret,ser att posten åker förbi,går ut till postlådan,öppnar den och där ser jag de! ETT BREV DET STÅR ELINA PÅ! blir skit glad går in och öppnar de och vad ligger de i!? jo,MIN EARCUFF!!
åå vad jag har längtat! den va jätte fin på också så jag är super nöjd! de enda som va ett litet minus va att de stod att frakten va på 2-5 dagar och jag fick den dag 7..men men nu är jag glad iallafall=)

här kommer en bild på den också. söt va?!;D
 
Nu ska jag försöka äta nåt så ha en bra dag allihoppa!
//E





skönhetstips!

Har väldigt tråkigt så tänkte ge några super bra skönhetstips!

Fylligare läppar: blanda olja och kanel och ta på läpparna.effekten varar i cirka 3-4 timmar. fast se till att få bort kanelkornen från läpparna ifall du inte vill att de ska se ut som du ätit kaffesump haha


Vitare tänder: ta skalet från en apelsin och gnugga det vita mot tänderna. syran i apelsinen bleker tänderna.


starkare hår: när du har haft i schampo i håret och sköljt ur tar du i äggula och olivolja i topparna. eftersom ägget har så mycket protein i sej hjälper det håret att bli starkare och olivoljan ger ordentligt med fukt.


Len och mjuk hud: blanda socker och olivolja eller kaffesump och olivolja. båda är superbra att få bort döda hudceller och gör huden super mjuk.


Ansiktsmask: ta äggvita och vispa så att det inte bara är en enda klump och fördela sen i ansiktet. Man får jätte len och fräsch hy. både sammandragande på stora porer och återfuktande.

Så det va några snabba enkla tips.
Hade gött!
//E


Måndag..

Tjena bloggen!
Dålig jävla måndag har ja..ont i magen igen så de blev ingen skola för mej idag..känns ju sådär eftersom de är mycket i skolan nu, men men hoppas de blir bättre tills imorn iallafall:)
Måste plugga sen igen också KUL!
Och inte har jag fått min earcuff heller, vad är de här!? har gått en vecka nu och leveransen va på 2 till 5 dagar..
Ah jag kan inte säga annat än att de här är en skit måndag..
Elina tar ut sina aggritioner (eller hur de nu stavas) på bloggen!!

Nej nu ska ni få slippa läsa mer om mina tråkigheter så nu tänkte jag berätta nåt som jag längtar väldigt mycket till.
JAG SKA ÅKA TILL GREKLAND!! hur underbart är inte de!? fast de är ett bra tag kvar för vi åker typ i juli men ändå, riktigt supernajs! rikigt gött att slippa den svenska sommarn i 2 veckor och bara njuta av sol och bad!

Nu ska jag kolla på BB sen börja plugga.
Hoppas ni får en bra måndag!
//E  


Sommarfrisyr!

Tänkte visa en super enkel sommarfrisyr som bara tar cirka 5 minuter att göra!

Du behöver: många hårnålar
         hårspray
    kam

1. Börja med att kamma igenom hela håret.
2. Dra sedan bak håret som i en hästsvans
3. Sen viker du upp hästsvansen så att du får som en korv i nacken.haha jag hoppas ni förstår hur jag menar.
4. Fäst "korven" med hårnålar så att de sitter ordentligt
5. Spraya sedan hela håret med hårspray så att du får extra hållbarhet på uppsättningen

Jag tycker frisyren blir snyggare om man har mittbena för då blir mer jämt fram vid ansiktet.
Man kan även göra en fläta i luggen för lite variation.

Lägger in lite bilder så ni kanske förstår bättre.
Frisyren är faktiskt finare i verkligheten men det va väldigt svårt att ta kort där bak men jag hoppas ni förstår tanken med den:)






ny header!

Hej!
Gjorde precis klart min header.va tycker ni?
tyckte att den andra var för grå och tråkig så jag gjorde en lite sommrigare:)
Ska snart köra igång med pluggandet igen..känner att jag måste lägga ner mej mer på de här provet eftersom antiken är ju inget jag kan nåt om och är inte direkt så intreserad av de heller men har man prov så har man!

 Nu måste jag dra men ni får ha det så bra!
//E 


Kissie går till överdrift!

Läste nyss Kissies blogg och det enda jag kan säga nu är HERREGUD! vad håller tjejen på med!?
Hon bantar och bantar och bantar och BANTAR! Hon ser ju seriöst ut som ett vandrande skelett!
läste att hon hade ätit en måltid som bara innehöll 70 kalorier!70 liksom! fast det är ju egentligen rätt mycket för att vara Kissie..hon äter väl typ bara några 100 kalorier om dagen vilket jag tycker är hur jävla idiotiskt som hellst! En tjej eller kvinna ska ju äta ungefär 2000 kaloreir per dag så hon äter ju extreeemt mycket mindre mot vad man ska så att kroppen mår bra! Förstår verkligen inte hur hon orkar göra något på dagarna när hon äter så lite?!Hon får ju ingen energi! om jag skulle äta så lite som hon skulel jag nog vara död för länge sen!
Förstår verkligen inte varför hon bantar som hpon gör när hon redan är smal! hon är ju bara en dålig förebild för unga som läser hennes blogg och tror att det är snyggt att vara så smal som hon! men nej, det kan jag verkligen inte hålla med om,att se ut som ett vandrande SKELETT är inte det minsta snyggt så jag hoppas verkligen inte folk tar efter henne och börjar banta så extremt som hon eller inte ens banta överhuvud taget!

Det här är överdrift!!




FLER LÄSARE!

Jo jag har funderat på en sak..
Hur ska man egentligen göra för att få en kände blogg som många läser? Eller en blogg som många vet om?
Ska man behöva ljuga,göra silikonbröst, ha en litten chiwawa och provosera folk?
De är den stora frågan! för dom bloggarna som jag läser verkar det ju nästan som att det är de som gäller!
Men om man är en helt vanlig person, hur fasen ska man göra för att synas?! man kan ju länka sin blogg på fb och så men inte får man så många fler läsare än dom som redan läser den för de..
För jag bloggar ju för att jag vill att folk ska kunna läsa om mitt liv och de ja gör på dagarna och inspirera folk att göra samma sak som mej men det känns ju inge kul om man nästan inte har några läsare! för jag skriver ju inte här bara för att skriva av mej i tomma intet liksom utan jag vill ju att folk ska läsa min blogg! bara de gör ju att man skriver fler inlägg och blir motiverad till att fortsätta blogga. men om man aldrig får några kommentarer och åsikter om ens blogg blir det ju lätt att man tröttnar!
 
Så om någon som läser min blogg har något bra tips på vad man kan skriva eller göra för att få fler läsare skulle jag bli glad om nån berätta det för mej! fast jag skulle aldrig i hela mitt liv skaffa silikonbröst för att få massa läsare och kommentarer utan jag vill bara veta nåt bra sätt att göra reklam för sin blogg!:)

Nu lät jag nästan som att jag ville bli som Kissie fast de va inte min tanke, vill bara att min blogg ska synas mer..
Ha en fortsatt bra lördagkväll!

//E


Vad jag har i min väska

Tänkte att jag kör igång direkt med den där listan och börjar med de jag tycker är rätt roligt att veta och det är vad folk har i sina väskor!
Så här får ni se vad jag har i min väska.
märkte att jag hade väldigt mycket grejer när jag väl plockade ur allt,de kan ju förklara varför den brukar kännas tung även fast jag inte har med mej massa böcker och sånt haha
Har väl de som de flesta har i sin väska och lite till haha
De här är då de jag har i väskan; Plånbok,headset,solglasögon,tamponger,p-piller,en halstablett,tuggummi,en bok,nagellack,läppsyl, ett skrynkligt äpple(visste inte att jag hade ett äpple i väskan eftersom jag har använt min datorväska hela denna vecka typ)pennor,huvudvärkstabletter och handkräm.
Så nu har ni fått veta vad jag har i min väska! litte utfyllnad bland inläggen bara.
Ni får ha en bra kväll allihoppa!
Kram E


Braatthalista!

Hittat en super bra lista ifall man inte vet vad man ska skriva om i bloggen!
Kommer nog att använda den här listan rätt ofta för att få lite variation på inläggen och inte bara skriva om mina dagar. Så jag hoppas ni tycker det är en bra idé:)
Kommer nog inte skriva sakerna i ordning som listan står utan tar nog de jag har lust att skriva om just då så ni får hålla utkik ifall det är nåt speciellt ni vill veta om mej eller helt enkelt komma med egna förslag på vad jag kan skriva om:) 


♥ 1 – Presentera mig själv. 
♥ 2 – Min kärlek.
♥ 3 – Mina föräldrar.
♥ 4 – Det här åt jag idag.
♥ 5 – Vad är kärlek.
♥ 6 – Min dag.
♥ 7 – Min bästa vän.
♥ 8 – Ett ögonblick.
♥ 9 – Min favorit outfit
♥ 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ 11 – Mina syskon.
♥ 12 – I min handväska.
♥ 13 – Den här veckan.
♥ 14 – Vad jag använder för skönhetsprodukter
♥ 15 – Mina drömmar.
♥ 16 – Min första kyss.
♥ 17 – Mitt favoritminne.
♥ 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ 19 – Detta ångrar jag.
♥ 20 – Den här månaden.
♥ 21 – Några saker ingen kanske visste om dej
♥ 22 – Det här upprör mig.
♥ 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ 24 – Det här får mig att gråta.
♥ 25 – Det här klarar jag mej inte utan 
♥ 26 – Mina rädslor.
♥ 27 – Min favoritplats. 
♥ 28 – Det här saknar jag.
♥ 29 – Mina ambitioner.
♥ 30 – Ett sista ögonblick.


lördag

Hej allihoppa!
Har ni sovit gott? de har iallafalla jag,vakanade för bara nån timme sen och den sömnen va riktigt välbehövlig kände jag för nu är jag super pigg! Åt frukost nyss,eller ah frukost och frukost men de va ju iallafall de första jag åt så då kallar vi de frukost,haha tacos och tårta blev de för mej eftersom vi hade kalas för min lillasyster igår så då blev de litte över som jag tog till frukost. Tjockisvarning! haha
Nej snart ska jag ta och duscha och göra mej i ordning och så ska jag börja plugga på ett antiken prov jag har på fredag...skulle gärna gjort nåt roligare men de är så mycket att plugga å så lika bra att börja så tidigt som möjligt.
Juste,de va ju första april igår också och jag ville ju så gärna lura någon men jag hade ingen aning om vad! Såå på svenska lektionen uigår satt jag och kolla fb och såg att de va väääldigt många som fick ett förhållande och man fatta ju direkt att de va nåt lurt. Såå när jag kom hem väntade jag att en kompis skulle logga in på chatten så jag kunde fråga om han ville vara med på mitt aprilskämt. Det tog nån timme men tillslut logga han in.
Jag hade tänkt ut att vi 2 skulle ha ett förhållande i nån timme för eftersom om man  skriver VEM förhållandet är med blir det ju helt plötsligt mer troligt. Så igår hade jag ett förhållande men David i ungefär 1 timme och de va vääldigt många som gick på de! så istället för att bara lura en person lura jag i stort sett hela fb!hahah de va riktigt kul faktiskt eftersom så många gick på de!
De va nog de bästa aprilskämtete jag har gjort. Eller ah förutom att satt tejp på kranen och osthyveln då;)
Nu ska jag ta och kolla på BB!
Hade gött!
//E



RSS 2.0