GOD JUL

 
Tänkte bara säga god jul till er och hoppas ni alla får en rikitgt bra jul och julafton!
Snart ska jag göra mej i ordning och klockan ett ungefär åker vi till farfar och firar julafton där med kusinerna:)
Ät massa julmat nu och va snälla! 
 
Julkramar från mej! 

Uncover

 
Va inne på youtube och såg den här videon på första sidan och klickade på den och nu kan jag inte sluta lyssna! Så grymt duktig! När jag kollade på några mer videos hon hade gjort så såg jag ju att det var hon som var med i talang för några år sen! haha  Grymt bra är hon iallafall

Gelé naglar

Det var som sagt första gången, men jag är nöjd ändå! :)
 
 

Bra dag!

 Blev lite julshopping idag med min lillasyster, hittade EN julklapp, resten till mej haha. Så nu har jag en jättefin top  att ha på julafton och en till nyår förmodligen, kommer bild senare! Och så hittade jag en bh på Cubus. Enda affären som har den exakta storleken jag behöver och inte med onödigt mycket push up i, så nu vet jag vart jag ska köpa mina bh:ar i fortsättningen! 
Föresten gjorde jag mina allra första gelé naglar igår! Blev faktiskt jättebra för att vara första gången:) Kommer bild på det senare också när det är bättre ljus:) 
Nu ska jag fixa mej lite för jag råkade somna i soffan så har mascara i halva ansiktet sen ska jag och Hanna hitta på nåt.
Ha en fortsatt bra lördag allihop! :)

Beauty And A Beat

 
Bra kvalitet..

Magaluf

Gud jag har ju heelt glömt bort att berätta! Den 28:e maj åker jag och några i klassen och några andra till Magaluf i en vecka! Ska bli så himla kul, ser fram emot det sjukt mycket! Så förmodligen kommer jag vara brun och fin till balen och studenten hehe. Va bara tvungen att berätta det här eftersom jag helt hade glömt bort de. Vi ska även bo på ett 4 stjärnigt hotell eftersom det inte fanns några standard hotell kvar när vi skulle boka, men jag klagar inte, hotellet var jättefint!:)
Här kommer lite bilder! 
 
 
 
 
 
 
 

Kallt

16 minusgrader idag, det var inte dåligt de! Skönt ändå att få lite julkänsla iallafall eftersom det är såpass kallt och så har vi till och med lite snö ute:) Idag tänkte jag göra lite fint på rummet med nya gardiner och fixa med lite blommor. Blir nämligen ingen praktik för mej idag för jag fick åka in med ambulans till akuten igår för jag fick någon allergisk reaktion så jag spydde och hela kroppen började klia och jag blev helt röd som om jag hade bränt mej i solen haha, såg jätte läskigt ut! Dom trodde att det var för att jag hade varit sjuk för någon vecka sen och hade nedsatt immunförsvar, så jag var inte allergisk mot någon mat iallafall, som tur va! Men nu mår jag mycket bättre iallafall men det känns bra att vara hemma en dag ifall det skulle hända igen. 
Nu ska jag käka frukost och titta på vakna med the voice. Ha en bra dag!:)


RSS 2.0