Onsdag

Tjo långdag i skolan idag, eller ah längsta dagen denna veckan iallafall.
Hade marknad och service med Camilla och sen på eftermiddan hade jag psykologi vilket va jätte kul!
Så dom lektionerna kommer jag nog iallafall se fram emot:)
Just nu sitter jag och kollar på halv 8 hos mej och snart börjar Robinson, känns som jag kommer nörda det lika mycket som jag gjorde med Big brother haha
Sovmorgon imorn också, börjar 20 över 12 vilket ska bli jätte gött fast hade nästan hellre vela slutat tidigare istället för sovmorgon men man ska väl inte klaga:)
Men ni får ha det så bra, kommer nog inte bli så mycket bloggande under dom senaste dagarna så ni vet:)
Hade gött!


BM

Har ni hört talas om det förut? Om inte så tänkte jag berätta vad det är. BM står för balsam metoden vilket innebär att man bara tvättar håret med balsam. Låter skit vidrigt men är mycket bättre för håret än om man tvättar det med både schampo och balsam. BM används främst för dom med lockigt hår eftersom lockigt hår oftast är mycket torrare än rakt hår.
Jag har ju som ni säkert vet lockigt hår och har ju blekt det väääldigt många gånger så mitt hår är i perioder jätte torrt! Men så tänkte jag att det kanske inte är så dumt att testa och se ifall håret blir mindre torrt och gissa vad, mitt hår är inte alls lika torrt längre! Har bara använt mej av det i ungefär en vecka och jag ser redan skillnad!
Varför man just tvättar håret med balsam istället för schampo är för att schampo öppnar hårstråt och när det är öppet blir det mer kännsligt, därför det är så viktigt att ALLTID använda balsam efter. Men om du bara använder balsam så öppnar sej inte håret lika mycket och det gör att fukten i håret stannar kvar. Håret blir även mindre fett eftersom balsam inte är uttorkande för hårbotten vilket gör att balansen i hårbotten är mer balsanserad.

Balsamet som man använder som schampo ska hellst inte innehålla några alkoholer, mineraloljor eller silikoner.
Alkoholer torkar ut och mineraloljor och silikoner kan lägga sej i hårsäckarna vilket kan leda till att håret får mindre syre och växer långsammare. 
Jag hade tyvär inget balsam hemma som inte innehöll något av dom men hittade ett barnängen balsam som bara innehöll en silikon så det använder jag som "schampo".
Balsamet som man sen ska använda som balsam ska istället innehålla mineraloljor och silikoner, så där kan man använda något lite bättre balsam, typ sånt man köper hos frisören.
Se också till att skölja ut "schampot" ordentligt för annars kan det se fett ut och balsamet du använder efteråt ska man hellst inte skölja ur mer än i 30 sekunder för då försvinner effekten av den, gäller även om man tvättar håret med schmpo och balsam, skölj inte ur balsamet i mer än 30 sekunder!

Rekomenderar verkligen den här metoden för alla med torrt eller fett hår för på mej funkar det och det är ju iallafall värt ett försök för håret kommer i vilket fall må bättre av de:)
Hoppas ni förstod vad jag mena ifall nån vill testa:) haha
Och om ni har några frågor är det bara att fråga!





Måndag

Godmorgon!
Åå finns det något bättre än att vara ledi en måndag? Nää, tror inte de:) Inte nog med att jag är ledig idag, kommer ju även vara ledig på fredag och sen så har jag sovmorgon på torsdag så bara onsdag som är en lång dag, rätt chill:)
Ska börja göra mej i ordning nu men måste lyssna klart på Eminems och Bruno Mars nya låt, Lighters
Jätte bra faktiskt:)
Vid 1 åker jag in till Sofie, skulle egentligen åkt in tidigare men hon måste följa med Erik till Elgiganten och köpa en ny mobil till han eftersom Sofies mamma råkade tvätta hans mobil i tvättmaskinen haha så lika bra att åka in efter det:)
Ni får ha en bra dag för det ska iallafall jag ha:)


Söndag

Heej har inte haft tid att blogga något förens nu typ, har haft fullt upp hela dagen.
Redan vid 11 imorse drog jag och min lilla syster och tränade, sprang några km sen massa styrke träning, kondition och ah det mesta man kan tänka sej, använde i stort sett allt som fanns att använda i sannerudsvallens föråd vilket är ganska mycket så blev ett 3 timmars lång träningspass vilket va vääldigt jobbigt men välbehövligt så blir nog några fler såna framöver:)
Så vill tipsa er om att köra något sånt pass i veckan för det tror jag alla behöver även fast det är jätte jobbigt och så just då så känns det så himla bra efteråt!
Sen när vi kom hem började jag städa rummet vilket tog nån timme hehe(a)
Sen gjorde vi en fruktsallad som blev dret go och sen har jag legat i soffan vilket oxå vart väldigt gött:)
Ska väl inte gå och lägga mej allt för sent idag eftersom jag ska till Sofie imorn eftersom vi är lediga:)
Så blir väl att gå på stan och lite så, behöver köpa ett nytt puder men eftersom jag snart ska till Åland vill jag ju inte lägga så mycket pengar på det så tänkte faktiskt testa HMs puder, någon som testat deras smink och så för jag har absolut ingen erfarenhet av dom?;D
Jaja, ni får ha en bra kväll så hör jag av mej mer imorn:))

Fy fan vad jag hatar att solbrännan försvinner så snabbt! Det här va andra dagen på Kreta och sen redan efter typ en vecka när man varit hemma är den nästan helt borta!:(


Shontelle T-shirt


Intar soffläge

Blev varken fest eller Fannie idag, blev inte som vi tänkt det så ah
Så nu ligger jag i soffan med datorn i knät och kollar på smink videor på youtube bara för att ha något att göra haha nolifer jag vet men vafan, det är rätt kul faktiskt
Imorn ska jag iallafall träna för det gjorde jag inte idag eftersom det börja regna och åska så och så kanske träffa Evelina en sväng vilket va vääldigt länge sen:) Och på måndag är jag ju ledig också så då drar jag in till stan och träffar Sofie!:))
Ni får iallafall ha en bra kväll så ska jag fortsätta kolla smink videos hehe
Hade gött!


ACQUA di GIOIA


Det här måste nog va den godaste parfymen jag någonsin luktat på!
Den luktar så otroligt gott, jätte fräscht luktar den
Har velat haft den här ända sen förra julen men har inte blivit att jag köpt den så tänkte önska mej den i födelsedags present istället:)
Den kostar ungefär 400kr och finns på Åhléns, Kicks osv
Ett litet parfym tips bara:)


Senaste inköpen


Kort svart skinnjacka


Svarta skor med klack


Silvriga kors örhängen


Krämfärgad t-shirt med tryck
(blev vääldigt skrynklig i påsen..)


Gårdagens outfit


Blev en väldigt dålig bild men ni ser vad det är iallafall?
Jeansjacka
T-shirt
svarta byxor med dragkedja
svarta skor


Lördag

Så, nu är jag tillbaka igen:)
Första veckan i skolan avklarad så skönt med lite helg så man får vila upp sej tills allvaret börjar, har mest vart slapp dagar typ:)
Hade ju fått världens bästa schema ända tills i torsdags då vi fick reda på att vi inte slutar tidigt på tisdag och fredag utan har istället sovmorgon på torsdagar till efter 12 och sen att vi har naturkunskap nu på hösten istället för på våren..men men då får vi ju en bättre vår iallafall:)
Har även studiedag på måndag eftersom våra lärare är med florist ettorna i göteborg på teambuilding resa så blir lång helg för mej:)

Idag blir det att träna, hjälpa mammsen med massa grejer eftersom hon är yr och sen ikväll va med Fannie då det förmodligen blir fest så en fullspäckad lördag för mej:) Känner att jag behöver göra något kul för har inte mått så bra sista tiden så hoppas på en bra kväll:)

Vad ska ni göra i helgen?:)



Har tyvär ingen roligare bild än så får bli på en dekoration jag gjorde i torsdags
inte världens finaset jag vet, jag kan bättre men efter 3 månaders ledighet blir det inte alltid som man tänkt sej..


Bloggpaus

Tar en bloggpaus nu har ändå inge roligt att skriva om just nu så hade bra i några dagar!:)


Första dagen

Första dagen i skolan idag och det kändes verkligen bra att va tillbaka.
Jätte kul att träffa alla igen och så även fast det inte blev så mycket prat eftersom vi bara va där i någon timme.
Vi fick tillbaka våra datorer också, så jädra gött fast nu har jag ju inte några bilder här så blir kanske inte så mycket bilder några inlägg frammåt men jag lovar, det kommer:)
Schemat vi har den här terminen är inte att klaga på iallafall, slutar tidigt både tisdag och fredag och har massa florist lektioner, super gött verkligen!
Så ser verkligen framemot den här terminen måste jag säga, eller hela året faktiskt haha

Nu ska jag äta sen tvätta bort sminket och lägga mej i soffan och bara ta det lugnt, sov bara 3 timmar inatt så jag är ganska trött nu
Ni får iallafall ha en bra kväll så kommer det mer inlägg imorn och förmodligen lite bilder också:)


Promenix

Tänkte ta mej en promenix nu i det fina vädret sen blir det att göra hårinpackning, ansiktsmask och alla såna där tjej grejer.
Tänker gå och lägga mej rätt tidigt idag så att jag är utvilad imorn så blir nog inte så mycket mer bloggande skulle jag tro, så ni vet:)
Ni får ha det så bra!


Sista sommarlovs dagen

Hej och godmorgon!
Jaa som sagt, sista sommarlovs dagen för mej idag känns ju rätt bra när typ alla andra går till skolan:))
Men imorn är det slut på det roliga fast jag har faktiskt längtat till skolan, har blivit så långtråkigt att vara ledig såhär länge fast ändå gick jag upp lite tidigare idag för att riktigt njuta av sista dagen:)
Såå, såhär ser min dag ut idag iallafall:
Äta frukost
Ut och jogga
förmodligen sola eftersom typ all min bränna är borta nu..
leta fram min dator sladd och allt sånt där
Det är det jag kommer på nu men blir säkert mer grejer

Ni får ha en bra dag!
Puss på rumpan


Silica


Blev ingen hårkontroll utan tog den här istället.
40 spänn för 120 tabletter, fan värt att pröva tycker jag så nu ska jag äta 4 tabletter om dagen i 30 dagar sen 3 tabletter om dagen så får vi se om mitt hår kan växa bättre av dom här, jag håller tummarna!
Ska ju även vara bra för huden och naglarna också.
Någon som testat?


Dagens outfit


Haha nästan hemskt dålig outfit bild men jag hoppas den duger, ni ser väl vad det är iallafall?
Jeans
Vitt linne med skinndetaljer typ


Hårkontroll

Någon som testat? Är grymt sugen på att testa det iallafall även fast man både har hört bra och dåliga saker om dom men kanske värt ett försök?
Vill ju så gärna få lång hår! Fast tycker faktiskt att kvaliten på håret blivit bättre nu när jag inte plattar det lika ofta men det är fortfarande inte så långt som jag vill! haha
Ska nog kolla sen på Coop eller nåt om dom har det annars får jag väl vänta tills skolan börjar så jag får köpa det i stan, gör verkligen allt nu för att få lååångt hår!

Eller har ni något bättre tips på att få håret växa snabbare?:)


Godmorgon!

Pigg och glad är jag! Eller nä, nu ljög jag fast glad är jag men inte den minsta pigg!
Ska snart börja göra mej i ordning och äta frukost sen blir det småstjärnorna med Fannie! Haha är tveksam till om det finns något gulligare än småstjärnorna faktiskt ur gulliga små barn som står och mimar till Eric Saade typ haha
Sen vid fem kommer släkten hit och firar mamma som fyllt år:)
Såå,det är min dag det:)
Hade gött!


Exakt ett år sen..

..jag satt och bläddra i tidningen för att ta reda på vilka som skulle gå i min klass och fyy vad nervös jag va för att börja! Kände inte en enda i min klass men kände flera stycken som skulle gå på samma skola men det var ju inte samma sak. Vet att jag sökte på alla på facebook för att se hur dom såg ut och så och jag hittade alla förutom några stycken. Redan första dagen lärde jag känna en tjej som skulle gå samma linje som mej så det var väldigt skönt för jag va så rädd för att inte få några kompisar!haha

Så vill bara säga till alla som ska börja gymnasiet, va inte rädda för att inte få nya vänner för det kommer ni garanterat få! Även fast det kanske kommer ta emot att kanske gå fram och prata med någon så kommer det så småningom när man känner sej mer säker.
Och jag måste säga att jag är grymt stolt över mej själv som valde den linjen jag själv ville gå även fast jag inte kände någon för det valet är nog mitt bästa som jag gjort, ångrar inte en enda dag att jag valde florist även fast det är många som säger "Ska du till skolan och plocka blommor nu eller?" eller " Lär ni er ens något annat än att plocka blommor?" HAHA hur kan man ens vara så jävla dum och tro att vi inte lär oss något annat än blommor?
Klart vi lär oss annat också, florist är ju som vilken linje som hellst precis som idrottsklasser lär sej mer än att spela fotboll lär vi oss mer än blommor;)
För om man valt en yrkesinriktad linje är det ju klar att det är det man har fokus på men massa andra saker också, så nu vet ni det också att florist är som vilken linjesom hellst!;)


Blev ingen skinnjacka..

..blev en hårinpackning och en rund förborste istället haha har hört att sånadär borstar ska vara väldigt bra och att man får rakt och glansigt hår så vi får hoppas det stämmer, om jag har tur kanske det till och med ersätter plattången;)
Letade i varenda affär men ingen hade en sån skinnjacka jag ville ha, kort och svart..
Får väl helt enkelt fortsätta leta lite mer i höst för då borde dom ju fått in mer iallafall:)
Eller om nån vet nån affär nu som har såna skinnjackor får ni gärna säga till, skulle vara väldigt tacksam för det:)
Nej nu ska jag nog snart gå och lägga mej, måste ju börja vänja sej till skolan börjar:)
Sov gott alla söta!


Tårtan..


HAHA det här va nog den fulaste tårtan jag någonsin gjort men den smaka bäst av allihop tror jag haha så jag lyckades ändå;)
Hade gjort värsta fina maränghjärtan å lagt på men mamma kom ju aldrig hem så dom blev mjuka, smakade som grädde ungefär ifall ni vill veta haha


18 Augusti..

..och idag fyller min kära mamma år! Så nu håller jag på att baka en tårta till henne, har värsta iden i huvudet så jag hoppas den blir som jag tänkt och att den inte smakar allt för illa hehe
Har tyvär inte tid för mer bloggande just nu men bild på tårtan och så kommer senare!
Hade gött!


Grattis mammsen!!


,

Asså jag blir så trött på mej själv. Jag säger att jag inte ska göra saker jag ångrar men ändå gör jag det och jag vet vid det tillfället att jag kommer göra det men ändå gör det, vad är det för fel på mej?!
Hatar också att kanske just vid det tillfället tänker jag att jag gör helt rätt så går det ett tag och jag inser att just det jag gjorde va så fel, vet seriöst inte vad jag ska göra. Nu tänker ni säkert; Ah men det är ju bara att tänka efter innan man gör något så slipper man ångra det, men det är inte så enkelt för mej för även fast jag tänker efter innan så blir det ändå bara fel! Har till och med förlorat folk som jag verkligen tyckt om pga att jag inte gett dom en chans, hur stört är inte det då!? Ååå blir verkligen arg på mej själv, går typ inte en dag utan att jag gör något som jag vet att jag kommer ångra. Okej kanske inte är så roligt för er att läsa det här hur mkt jag stör mej på mej själv men ah nu vet ni det iallafall.
Om nån har något bra förslag på hur man kan slippa det, KOMMENTERA.


Bildbomb från Elafonisi
















J.Cole- Work out




Onsdag

Tjoo allt bra med er? Själv äre bra iallafall:)
Ska hoppa in i duschen alldeles strax sen förmodligen dra ner på kil med syr min och kolla på present till mamma eftersom hon fyller år imorn. Har redan köpt en grej till henne på Kreta men tycker hon är värd något mer också så får se vad vi hittar, ska även köpa rouge, hämta ut p-piller och köpa solkort till mej själv också haha får ju passa på nu när man har pengar och allt:)
Kanske kommer dagens outfit lite senare också, det va ju ett tag sen:)
Ah det var allt, hade bra så länge!:)


HAHA Kissie!

Haha vad ska man säga, läste Kissies blogg igår iallafall som jag brukar göra och jag brukar ofta få mej ett gott skratt men igår slog alla gånger.
Hon har ju gjort en så kallad "dokumentär film" med hennes blogg fans haha jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta..
Asså vad är hon känd för egentligen?Jo, hennes blogg! Tänk om hon inte hade den då skulle hon ju inte vara nånting?Eller? Har svårt att se mej henne vara känd för något annat för hon är ju trots allt Kissie med sveriges största blogg;)haha
Jag har ju alltid tyckt så synd om dom som läser hennes blogg och blir liksom påverkade av det hon skriver, tex det där med barnmaten och testar det bara för att bli lika smal som henne vilket jag tycker är helt stört för det är inte ens fint att vara så smal och framförallt livsfarligt!
Men en sak skrämde mej i söndags när jag var i stan, jag stog i provhytten och prövade jeans sen så kom det bara; FAN vad tjock jag har blivit!! Då tänkte jag; Sa jag nyss det där? Ja det gjorde jag..
Jag har aldrig i hela mitt liv tyckt att jag vart tjock, har till och med tyckt jag vart för smal när jag var yngre men nu tycker jag helt plötsligt att jag är för tjock?! Sjuukt, asså visst jag har inte den perfekta kroppen det vet jag men vem är perfekt? Ordet perfekt borde inte ens få finnas för det finns verkligen INGET eller INGEN som är perfekt, det är bara nån dum jävel som har kommit på ordet för att få folk ska sträva efter det extrema, det är min åsikt.

Så jag vill bara säga till alla inklusive mej själv, låt er inte påverkas av andra och jämför er inte med andra heller! Var stolta över den ni är för det finns en av er och vi lever bara en gång så kasta inte bort ett helt liv pga av att se perfekt ut för det finns inget eller ingen som är perfekt iallafall.

Så det var allt från mej hoppas ni inte hatar mej nu för att jag nyss sa att ordet perfekt typ inte finns haha
Hade gött!


Glaad tjej!

Vet ni vad som händer den 2:a September!? Ska jag säga eller ska jag hålla det hemligt ett litet tag till?
Äh jag säger det! Är iallafall superglad för jag och Fannie ska på ÅLANDSKRYSSNING! Wihoo!
Eller jag och hela Fannies familj rättare sagt, men blev värsta glad när hon fråga om jag ville följa med för dom hade typ såna här resecheckar eller vad det heter så det blev billigare och så.
Längtar så otroooligt mycket asså! Riktigt bra start på hösten iallfall!:)

Någon som vart på Ålandskryssning förut? Själv har jag faktiskt aldrig varit på kryssning överhuvudtaget så det blir första gången för mej och jag är taggad till max!

Haha ah jag var bara tvungen att säga det!:))


Svamprensning

Usch nu har jag suttit här i nån timme och rensat svamp. HELT FRIVILLIGT! Vet inte varför jag erbjöd mej men hade inge bättre för mej så..Men lite stolt är jag ändå att jag inte gav upp innan jag var klar så nu förväntar jag mej av pappa att han gör varma mackor med svamp på ikväll:) 




Söndagens shopping

Har ju inte visat vad jag köpte i söndags ju!
Hittade faktiskt nästan allt jag skulle ha förutom en skinnjacka men det ska jag kolla på en annan dag:)
Det blev iaf ett par jeans som satt som smäck, en tröja med jättefin urringning i ryggen, ett par svarta tygskor och en vit bh. Skorna och bh:n blir det ingen bild på för skorna är redan lortiga och bh:n ligger nånstans i garderoben hehe

Jeansen, ser fan kobent ut men det va faktiskt svårt att få bra bilder på dom..




Tröjan


Tisdag

Godmorgon godmorgon!
Gud vad pigg och glad jag känner mej idag ingen aning om varför men, kanske för att jag och Fannie ska in till stan igen och för att jag har massa pengar att shoppa för? Vem vet;)
Igår va jag och Fannie och kollade på paraden nere på kil och uuu vad dålig den va. Den var mycket mindre mot vad den brukar va och var allmänt dålig så nästa år känns det ju nästan ovärt att ha den även fast det typ är tradition.
Ah det va nog allt från mej just nu, kommer inte på nåt mer att skriva:)
Men ni får ha en toppen dag iallafall!:)


Haha en ganska tråkig bild från när vi va i Chania men men, tyckte Sandra såg så rolig ut för hon va gör brun och gick runt men en rosa fejk Gucci keps så hon såg ut som värsta stekarn haha


Jennifer Ekvall..

..är en tjej med mycket bra inom sej, som här tex hur bra text som hellst så jag tycker ni ska ta er tid att läsa detta inlägget:)

http://cattiangel.blogg.se/

Nu ska jag för övrigt snart gå och lägga mej vilket ska bli hur skönt som hellst efter bara 3 timmars sömn:))


ujujuj sleten


Motherlover


Grym låt hade inte hört den förens igår men nu kan jag inte sluta lyssna på den istället..

Söndag

Hej!
Rätt lyckad kväll igår, jag och Fannie skulle egentligen ha mys kväll med några men så blev det inte utan vi va med Julia och så och jag gjorde världens goaste likörblandning haha typ bara jag som tyckte den va god men ändå, den va grön och såg ut som snor..
Sen vi 3 kanske gick jag och Fannie hem till henne, skulle ju sovit där egentligen men det va en annan som tog min plats, typ så jag gick hem typ 6 så har bara sovit 3 timmar inatt eller nåt men är rätt pigg ändå.
Tänkte dra in till stan sen vid 1 med Fannie och kolla på lite jeans och så så jag hoppas jag hittar något:)
Hör av mej mer sen för nu måste jag börja göra mej i ordning:)
Hade bra!


Världens gulligaste tjej på Kreta. Baddräkt med rosa volang, rosa armpuffar och ett svart cyklop som gjorde att det såg ut som om hon hade värsta kråknäsan haha gööör söt! Och inte nog med det, sen skulle hon ha snorkel oxå och då stoppa hon den i munnen å la själva röret på axeln, kunde inte sluta skratta åt va söt hon va:D


Kreta shopping

Blev faktiskt förvånad över vad mycket fina kläder och smycken och ah allt det fanns på Kreta!
Hade med mej 100euro och när jag åkte hem hade jag bara 10 cent kvar så shoppade verkligen upp allt men fick med mej otroligt mycket hem.
Ett par skor, en väska, tre armband, en ring, en klänning, solglasögon, ouzo, tunika, byxdress, en plånbok, örhängen ah jag har säkert glömt något litet men det är det jag kommer på nu iallafall så allt det för 1000 kr tycker jag är rätt bra. Har inte bilder på allt men ni kommer få se de när jag har på mej det då istället:)







Lördag

Godmorgon! har precis äte frukost och ska väl snart börja göra mej i ordning. Sov ovanligt länge idag, brukade ju gå upp vi typ halv 9 varje dag på Kreta så det sitter väl i men idag tog jag mej en riktig sovmorgon heh
Igår va jag med Fannie hela dagen och så blir det nog idag också, ska kanske sova där också eftersom hon är själv hemma. Man måste ju ställa upp liksom haha
Idag är det ju nån marknad eller vare är också så blir väl att kolla lite där även fast det bara brukar vara skit haha
Asså åå jag kan inte fatta att det här är sista veckan på sommarlovet! Det har gått så jävla snabbt, känns som man inte hunnit med nånting! Men nu har jag kommit på massa saker som jag måste göra, typ klippa mej även fast den itne är så slitet denna gången men vill inte vänta för länge nu så jag måste klippa så mycket och sen måste jag börja köpa höst kläder. Gör fan ont i hjärtat att säga de men det har ju blivit jätte kallt och jag har inte ett enda par hela jeans..och så vill jag ta ett till hål i örat inte så nödvändigt men jag vill iallafall haha
Blev ett väldigt långt inlägg men aja haha ha en bra dag!:D


Im back!

Heej allihopp! det va inte igår!
Igår kom jag hem från kära Grekland, Kreta och käraste Agi apostoli. Två veckor gick väldigt snabbt måste jag säga, var tvungen att fråga pappa om det verkligen var sant när dom sa på planet att vi var i Stockholm och att det bara var 18 grader och det var det ju såklart.
Men jag måste också säga att jag saknat mitt liv här hemma i Sverige även fast det inte är lika varmt;)
Fast det är grymt ovant att man kan dricka vatten ur kranen och slänga toapapper i toan nu haha igår var jag nära på att både slänga toapapper i papperskorgen istället för toan och att gå till kylskåpet och ta en vattenflaska istället haha
Tuvär tog jag inte så mycket bilder från kreta för jag glömde mobilen hemma typ hela tiden men några har jag allt så det kommer komma upp lite då och då:)
Idag blir det att va med Fannie! Har saknat henne vääldigt mycket faktiskt och kil överhuvudtaget så blir väl några raggarrundor på kil sen också höhö
Nu ska jag äta frukost och sen ta mej en springtur, eller gåtur haha

Ha det bra så länge!:))




2 bilder från Elafonisi, europas maldiverna. Otroligt fint där



RSS 2.0