Stressa ner

Jag är en person som är stressad i stort sett hela tiden utan att jag egentligen har något att var stressad över, ibland är det mer och ibland är det mindre. Och alla vet väl att det inte är bra att stressa så jag tänkte ge lite stressa ner tips som hjälpt mej!
 
  • Motionera. Att motionera är bra då man rensar kroppen både psykiskt och fysiskt och man får något annat att tänka på.
  • Sätta upp mål och planera. Man blir mycket mindre stressad om man sätter upp tydliga mål när man har mycket att göra. Man behöver inte göra allt på en gång om man planerar istället, då blir det lättare att lägga upp en bra och enkel tidsplan för det som ska göras, utan stress!
  • Sov ordentligt. Att sova ordentligt är jättevikitgt! Dels för att man ska orka med dagen och för att man ska kunna koncentrera sej och för att kroppen ska återhämta sej efter tuffa stunder psykiskt och fysiskt.
  • Ha egentid. Att  sätt sej själv först och främst tycker iallafall jag är väldigt svårt men nödvändigt ibland. Man vill alltid vara tillgänglig och kunna ställa upp när folk behöver en, men ibland måste man tänka bort det och faktiskt sätta sej själv först, för hur ska du kunna hjälpa andra om du själv inte mår bra? Så ibland får man faktiskt strunta i facebook och mobil och vad komunikation heter, och bara göra det du själv vill. 

Bitchkram

Fy fan vad bra den va! Det var den bion jag och min syster såg igår och om jag ska vara ärlig hade jag inge höga förväntningar på den, men den var verkligen jättebra, så den tycker jag ni ska se!:) 
 
Förövrig mår jag inte bra för fem öre..vaknade och hade ändå ondare i halsen idag, kul! Jag håller verkligen tummarna för att det försvinner innan skolan börjar! 
 

Tell them all i know now

Hej på er! Har precis gått upp och tänkte käka lite frukost nu. Usch jag hopaps verkligen inte att jag blir sjuk nu för jag vakna upp med världens halsont, inte ett dugg kul. Efter jag ätit ska jag duscha och göra mej i ordning för jag har lovat min lillasyster att vi ska in till stan och shoppa och sen gå på bio, ska också försöka hinna hämta ut mitt id. Ska försöka hinna med något mer inlägg idag men om inte får ni ha det så bra!:)

N'joy

Inte varje dag man är uppe såhär tidigt på ett lov men jag och hanna har bokat instruktör på gymmet idag så vi måste dit, men bra att komma upp i tid också så att man inte sover bort hela dagen! 
Nu måste jag packa ner det sista, ha en bra dag!:) 

Före och efter bilder på håret!

Hade ju lovat före och efterbilder när jag färga håret rödbrunt! Jag hade verkligen helt glömt bort de, men här kommer dom iallafall!
 
 
Svårt att få med det röda i bilden men i verkligeheten är det precis den röda färgen jag ville ha! Trivs verkligen i det!
Kör med en superbra färginpackning för att behålla det röda och så att man inte behöver tona det så ofta:)
 
 

Yeah im a military!

Ska snart äta sen åker jag och Sandra hem till Evelina och förfestar sen vidare mot nöjes och halloweenfest!
Superduper taggad!
Ha en bra kväll allihop!
 

0,2-

Och där kom minusgraderna, uschamejen! Igår snöade det ju också men som tur är ligger ingenting kvar hehe
Har kompledigt idag och som tur är mår jag lite bättre, fick ett tips av Evelyn att man skulle dricka ingefära och varmt vatten..Det var vidigt och jag fick bara i mej halva koppen men jag tror banne mej det hjäplte lite ändå! Så det blir nöjes idag iallafall, ska bli så kul! 
Nej nu ska jag sätta mej framför teven och äta frukost!
Ha en bra dag!:)
 

Balklänningen

 
Det var sjukt svårt att få en bra bild där färgen på klänningen stämde, så den är mer ljusrosa i verkligenheten och inte brungrårosa..

En rubrik här ja

Fick äntligen min dator goastad så nu funkar den bra igen! Kunde nämligen inte komma in på internet på flera dagar så kände att det var dax att ta tag i det här nu. Så nu sitter jag och installerar om alla program som försvann. 
Har ju varit 18 i 3 hela dagar nu men jag har inte hunnit berätta vad jag fick, men jag har tagit litet bilder till en fotouppgift så bild på det kommer upp, och även på min balklänning och klänningen jag ska ha på ett bröllop, som kom förra veckan, båda sitter heelt perfekt så jag är så himla glad över dom! 
Längtar verkligen till helgen för då ska jag till nöjes med några kompisar för det är nämligen halloween fest där då! Är så sjukt taggad och jag tror det kommer bli jättekul! 
Och en sak till! (märks att det var ett tag sen jag blogga nu!) Jag köpte ett gymkort igår för ett helt år så nu jävlar ska här tränas!
Ha en bra tisdag, puss & kram!

18!

Woho nu är jag äntligen 18! Hade det jätte roligt igår. Först hade jag middag här med tjejerna sen drog vi till tempel.
Idag har jag inte hunnit gjort så mycket, är rätt sliten från igår men jag har iallafall fått presenter sen har jag bara städat undan från gårdagen. Vid klockan sex ungefär kommer släkten och grattar mej sen hoppas jag på nåt roligt!
 
Kan inte hålla mej förskratt när jag ser den här! Bästa presenten! haha

Klänningar

Juste, glömde att berätta igår att jag har beställt både en balklänning och en klänning jag ska ha på hannas mammas bröllop! Så förmodligen kommer dom nu under veckan så jag håller verkligen tummarna för att dom passar! Lägger inte upp någon bild på hur dom ser ut nu utan det gör jag när dom kommer så man ser hur dom ser ut i verkligeheten. På bilden var dom verkligen perfekta i både färg och modell så jag verkligen hoppas att dom ser ut så på riktigt också!
Kan också passa på att äpplen smaka skit  haha PUNKT

Mys söndag

Har precis gjort en smoothie och nu tänkte jag leta upp någon bra film att kolla på. Är ju inte direkt bra väder så då är det ju skönt att bara ligga inne och kolla på film och mysaa. Kollade på lite recept förut, tänkte att jag skulle hitta nåt gott att baka men det gjorde jag inte såklart. Men jag såg på någons blogg eller vad det var att man kunde göra äppelchips, tänkte att det kan ju vara värt att testa för det har jag tänkt en gång förut men visste inte hur varm ugnen skulle vara osv men nu hittade jag en bra beskrivning på det så får se hur dom smakar sen, dom har iallafall krymt som bara den haha.
Ha en bra söndag nu!:)
 
 

Middag

Har nästan nyss kommit hem från Sandra nu, var verkligen jätte trevligt! Eftersom de som var 18 skulle till killingen drog jag och de andra som inte skulle dit, hem lite tidigare. Har inte direkt så myckte att skriva men jag slänger upp en bild från facebook, det får räcka. Nu ska jag iallafall lägga mej och kolla på film och sen sova, är dyng trött och har redan börjat fått träningsvärk igen så träningen har iallafall gett nåt!

Njoy

Godmorgon på er! Har precis ätit frukost nu och ska snart sätta på mej träningskläderna och dra till Njoy med Hanna. Ska bli riktigt gött att träna ordentligt så man får träningsvärk x2, har fortfarande träningsvärk sen i onsdags haha
Sen ikväll ska Sandra ha middag för att hon har fyllt år, så då jag och några dit och fira henne innan dom som är 18 går till Killingen för att se och höra Björn Rosenström men för oss andra vet jag inte vad det blir hehe
Va och pratade med hannas mamma om brudbuketten också så nu vet jag på ett ungefär vad hon vill ha, vet iallafall färgerna så nu börjar jag bli lite nervös för det, man vill ju att det ska bli bra men jag får helt enkelt göra mitt bästa så får vi se hur det slutar haha:)
Ha en bra lördag allihop!:)

Viva la juicy..

..det var så den hette! Jag verkligen måste ha den parfymen, godaste jag någonsin luktat på och jag blev rätt glad när jag hittade en sida som säljer den för ca 400 och det var den stora flaskan! Den ska jag verkligen köpa efter jag fyllt år och fått pengar hehe. Nog pratat om parfymer nu!
Började skolan kl 11 idag så lite sovmorgon fick man allt sen har vi börjat gjort buketter med ett rede sen slutade jag halv 4 så det var en rätt chill dag. Imorn vörjar jag som vanligt och slutar 12 så då ska jag och Fannie dra till Njoy och boka gruppträning och så ska jag försöka hinna med att fixa mitt legg också sen är det äntligen helg! På lördag är det föresten bara en vecka kvar tills jag blir 18, tror ingen har missat det nu haha.
Nu ska jag äta sen dra ut på en springtur, hade braa!:) 

Friskis och svettis

Hej svejs! Har precis duschat nu och satt mej vid teven, har nämligen vart på friskis och svettis och tränat! Riktigt skönt faktiskt, trro jag kommer ha träningsvärk imorn men det gör inge för jag behöver verkligen träna är klenare än klenast...till helgen ska jag till Njoy och provträna också så får se vilket som är bäst. Innan jag åkte hem förut gick jag in på Åhléns och testade en Juciy couture parfym, shiit vad galet gott dom luktar, synd attdom är så dyra, kostar typ 550spänn för den lilla...men jag fyller ju år snart så kanske nåt man ska önska sej;)
Aja nu ska jag kolla lite på halv 8 hos mej, hade gött!

Memories

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Massa gamla minnen från grekland, Guld vargen, nyår, kryssningen och sommaren 2012!
 
 
 

Parallell bukett

Var som vanligt svårt att få en bra bild, tycker den ser skit ful ut här haha, men här är iallafall den parallella buketten jag gjorde igår. Blev nöjd faktiskt och fatet passade sjukt bra, synd att den inte syntes mer på bilden.

Politik plugg

 
Gud vad helgerna går fort, hinner ju inte göra nånting känns det som! Har precis kommit hem från mina kusiner där vi åt smörgåstårta, gick hem lite tidigare för att jag behövde plugga.Ska iallafall sätta mej och plugga lite politik nu snart, kanon kul!.. och sen om nån timme ska jag ut och träna med Hanna. Är verkligen inne i en träningsperiod just nu, tycker både det är kul att träna och inte ett dugg jobbig, överskottsenergi eller vadå haha
Sen Kl 20.00 kommer jag sitta klistrad framför teven då Solsidan börjar igen, gud vad jag längtat! Får hoppas att det är lika bra som det alltid har varit:)
 

Nice N'Naughty

Helt klart mitt favoritlack just nu! Fick ingen bra bild på hur den ser ut på naglarna men det blir mörkgrått med lite skimmer i, så som det ser ut i flaskan. Tror den kosta 39 kr på hm.

14 dagar!

Hej heej, dålig jag är på att blogga dåå.. aja det har vart mycket med skolan och allt sånt så har faktiskt inte haft så mycket tid över men men! Sitter och kollar runt lite på datorn och har nyss kommit hem från bergvik, kollade på lite skor och byxor som jag ska önska mej när jag fyller år. Hittade ett par snygga skor på skopunkten och ett bar jättefina byxor på lindex men det dumma va att dom var alldeles för korta, gick ovanför fotknölarna så det känns ju lite kallt nu..haha så på måndag tänkte jag testa de där skinnbyxorna på gina, tycker dom är så snygga, på galgen iallafall, men känns lite väl dyra för att jag ska köpa dem själv så kan lika gärna önska mej dom:)
Mjaa, vet inte vad jag mer ska säga, kan visa en dekoration jag gjort nu i veckan i annan stickmassa än blomsterskum. Bilden är lite missvisande men den här blev bäst av dom jag tog.
Ha en bra lördag föresten!:)


RSS 2.0