Packat och klart!

Eller ah nästan iallafall..Ska äta nu sen fortsätta packa. Lite senare blir det nog att träffa Fannie en sista gång och så ska jag ringa Sandra och ikväll träffa Pontus. Ah finns inte så mycket mer att säga förutom att jag börjar bli nervös och att jag kommer sakan Kil (konstigt nog) och alla kompisar! Men men sånt är livet, rätt gött och åka iväg också:) Är ju inte borta föralltid om man säger så haha
Ska försöka mobil blogga imorn också hade jag tänkt om jag har tid:) Men sen blir det nog inte så mycket bloggande men jag ska försöka hitta nån dator eller gratis internet så jag kan vara inne på mobilen iallafall:)
Ni får ha de super bra här hemma i SVerige iallafall!:)


Ny dag nya tag

Hej och godmorgon!
Som sagt, ny dag nya tag. Var ju så extremt sleten igår efter helgen men idag känns det som jag redan sovit bort halva dagen men utvilad och pigg är jag iallafall!
Ska börja göra mej i ordning och smsa Fannie, måste ta ner det sjöblöta tältet som vi skulle sovit i under helgen men eftersom det regna så blev det inte så plus att de va massa sniglar utan skal i så där hade jag inte vela sovit iallafall:)
Lite senare ikäll måste jag nog börja packa också, är rätt mycket som ska med.
Har till och med gjort en lista och den är inte liiite lång om man säger så hehe

Aja ni får ha en bra dag allihopa!


Slut på blogg pausen!

Nu är jag tillbaka igen! Orkade inte vänta ut hela helgen, saknade faktiskt att blogga!
Den här helgen har både vart bra och dålig, fast mest bra!
I fredags va jag och Fannie nere vid fryken och träffa massa folk, blev inte som vi hade palnerat men helt okej ändå. Höjdpunkten va iallafall när ponuts skulle leka fjortisfull och tar världens kliv ner i ett dike som va mycket djupare än vad han trodde och fick värsta såret på knät och sniglar över hela sej, han hade till och med sniglar i håret haha. Jag och Fannie blev först rädda att han hade gjort illa sej ordentligt för han låg bara där men ja fick hjälpa han upp och sen skratta alla åt de som bara den haha så jädra kul va de!

Igår blev det fryken igen för Broken door och Melody club spelade.
Va där i stort sett ända tills dom stängde och de va gör kul ända tills Fannie försvann och jag fick totalt panik och börja gråta..haha men vi hitta henne till slut och allt de slutade bra. Sen gick vi därifrån och gick runt, va lite överallt kom hem 6 på morgonen så de va paaty i stort sett hela natten plus morgonen.
Så idag mår man som man förtjänar!

Hur har eran helg varit!?:)


Haha tanter i klackskor alltså! Kommer inte riktigt ihåg hur de hände men har för mej att de va nån galen tant som hoppa på mej med hennes klackskor. Sved ju lite kan jag ju säga haha


Blogg paus

 Funderar på att ta en liten blogg paus nu under helgen eftersom de är sista helgen innan jag åker till Grekland i 2 veckor så vill ha kul med mina vänner innan jag draar:) Hoppas ni förstår och står ut hehe
Hör av mej på måndag igen!
Ni får ha en super bra helg för de tänker jag ha iaf:)


Mini shopping!

Hej!
Har vart i stan typ hela dan med mamma och köpt de sista grejerna innan Grekland och ALLT var på rean, förutom nagelacket men de kosta ändå bara 25 kr.

Nu ska jag baka negerbollar, eller chokladbollar kanske man säger sen ska jag möta Fannie och fixa lite grejer inför helgen:)
Funderar på att gå ut och gå lite sen fast får se om jag orkar, ska ju ändå ut imorn med Fannie:)

Dagens min shopping


Uppe med tuppen

Tjoo och godmorgon!
Tycker nästan man kan säga att jag är uppe med tuppen idag, gick upp halv 9! så tidigt va riktigt länge sen jag gick upp nu. Och vet ni varför? jag ska åka och shoppa med mammsen hehe
Så jag måste börja göra mej i ordning och så nu men det kommer fler inlägg under dagen hoppas jag;)
Ha de bra så länge!:) 


Godmorgon!

Har precis ätit frukost och ska kolla om Fannie är vaken så vi kan åka och träna.
Vet inte vad som hänt med mej men jag är verklgien tränings sugen! Fast det är ju rätt bra ändå haha
Jaaa, ska väl sätta på mej träningskläderna och vänta på att Fannie svarar.
Ha en bra dag!:)


Hiss & Diss!

Fick tipset från Sandra, hade verkligen inte tänkt på att ha Hiss & Diss i bloggen även fast man ser det i nästan alla bloggar hehe
Tänkte köra med de nån gång i veckan kanske för lite variation.

Börjar med det dåliga, dagens Diss.
Svensk sommar! Mkt dåligt man kan säga om den! Regn regn regna tex!
Den här sommar har nog vart värre än de senaste sommrarn, har nog bara vart sol kanske 3 veckor om man lägger ihop allt? Riktigt dret väder om ni frågar mej för jag älskar verklgien sol och värme men men jag bor ju oxå i Sverige..Så svensk sommar med regn blir min diss.

Dagens Hiss..
..blir nog myskvällarna man kan ha när det är dåligt väder! Haha Hissen och Dissen gick lite hand i hand idag.
Men det är ju faktiskt lite bra med regniga dagar oxå så att man kan sitta inne och kolla på massa filmer och så utan att få dåligt samvete för att det är så fint väder ute och att man egentligen borde vara ute istället för att sitta inne:) Så min Hiss blir faktiskt oxå regn! I lagom mängd om man säger så hehe 


Statistik kurvan siktar uppåt!

Vad glad jag blivit de senaste dagarna och sett att bara fler och fler läser min blogg, det gillas mycket mycket av mej! Gör kul tycker jag att det är, får mer ork om man säger så att blogga när man vet att det är fler som läser:)
Tummen upp för det så fortsätt att läsa min blogg så blir jag ändå gladare hehe!:))


Soffrill!


Snygg frill, jao. Sminket lite överallt, jao.
Så går de om man somnar i soffan!!
Haha jädrar hur jag såg ut när jag vakna haha ser mycket värre ut i verkligheten.
Skulle vart ut å träna med Fannie nu på kvällen men blev inte så mycket av de eftersom jag somna och tror inte hon kommit hem än heller så ah, får bli imorn ist!

Och kolla här då! Gick faktiskt bra att ta blodprov, svimmade inte eller nåt och så blev de bara  en liten liten prick efter nålen typ som ett myggbett haha skillnad från förra gången då jag fick värsta blåmärket och hade ont i flera veckor.. Men nu är de bara vänta på provsvaren och hoppas att min lever är OK! (Y)


Fransk maikyr


Jädrar så stolt jag är! Lyckades göra en franska manikyr som hållt längre än några timmar!
Använder tejp så att man får en rak linje och inte kladdar ner sej på hela nageln, ett littet tips bara;) hehe


Outfit


Är ju inge sommarväder direkt så fick bli
Jeans- Gina tricot
Top- Gina tricot


Sa jag att jag va nervööös?

Tjenärä!
Borde väl egentligen inte sitta här, borde göra mej i ordning istället men jag har verkligen ingen lust med de.
Mamma skulle ringa ner till vårdcentralen och höra när jag kunde komma men hon ville vänta tills jag var klar för hon vet hur lång tid de kan ta..hehe
Men helt serri, jag vill inte ta blodprov!! Är helt galet rädd för de, har till och med svimma och grejer för att jag har tagit de?! Fast det konstiga är ju att jag inte är ett dugg rätt för blod eller nålar? Tror nästan att det är själva miljön och tanken att nån sticker en nål i min arm som gör att jag blir svimfärdig?
Har inte alltid vart såhär utan tror de börja när jag gick i 6:an för då va jag och tog massa blodprover och grejer för att jag va yr och då slutade de med att jag svimma så säkert de som sitter i. Men jobbigt äre iallafall att vara rätt att svimma för de är verkligen inte kul, man blir ju helt konstig efeteråt haha

Ah nej nu måste jag börja fixa mej men kommer fler inlägg under dagen!:)
Hade gött!


Sweeet!

Sitter här och dunkar massa bra musik i min gör goa sweet t shirt, ska nog börja använda den som mys tröja istället för att ha den till vanliga kläder för de är ändå så svårt att hitta nåt som är snyggt till hehe
Ska nog snart gå och lägga mej, känner att de börjar svida i ögona och sen måste jag väl upp tidigt eftersom jag ska till vårdcentralen:) Ni får hålla tummarna för mej att jag är frisk nu!?(a)
Puss och gonatt alla bloggläsare!


Sleteen ja veeet!


Sasha Lopez- All my people



Ååå man vill verkligen bara dansa när man hör den här! Grym partylåt om ni frågar mej! ååå säger ja bara!!

Regn, regn och regn

Usch vad det regnar känns som de inte gör annat:(
Idag har jag haft en riktig chill dag, inte gjort nånting verkligen bara chillat:)
Tänkte dra och träna på dagen förut men då började de ju såklart att regna så blev inget av de heller.
Imorn ska jag ner till vårdcentralen och ta blodprov för att se om jag är frisk eller om jag fortfarande har körtelfeber, håller verkligen tummarna för att jag är frisk! Orkar inte va sjuk längre även fast jag inte märkt så mycket av de, men ändå:)

Idag är det exakt 10 dagar kvar tills jag åker! Så himla gött! Fast jag kommer verkligen sakna Sverige, det är jag helt säker på även fast det bara är regnigt och tråkigt hela tiden. 

Idag kl 21.00 på 3:an är de Systrar i jeans- andra sommaren
vet att jag kollade på det när jag va liten och tyckte det va jätte bra så får se om jag tycker de är lika bra nu haha, tänker iallafall ta en titt sen:))
 
Ni får ha en bra söndagskväll och sen vill jag bara tala om att Gabriel är awsome hehe hoppas han blir glad nu när jag gör lite reklam för han i min blogg:)))))





If you want dreams, take a nap.

Hejsvejs!
Träningsvärken börjar smyga sej på i skinkorna nu känner jag haha va ute och gick 5 km på höjda förut så känner mej rätt duktig hehe
Sen så har jag städa rummet också vilket va rätt välbehövligt, så nu äre inga dammråttor kvar och de luktar gooott!
Ah jag har absolut inge roligare att skriva om eftersom jag inte direkt har gjort nåt idag men det kommer roligare inlägg, jag lovar:)
Ni får ha en bra lördag allihop!
Nu ska jag sätta mej framför tven och kolla på sommarkrysset och mysaa:)


Nu jävlar!

Hej!
Nu har jag äte fukost så nu ska jag bara sätta på mej springskor och träningskläder och dra upp till höjda!
Jädrar va taggad jag känner mej för att börja träna på riktigt! Fast litte tölit för Fannie mådde inte så bra efter igår, börjar bli förkyld å så, så jag får helt enkelt åka och träna själv och hoppas att hon kan hänga med nästa gång:)

Ha en bra dag!:))


Fick låna en grymt snygg t shirt igår, vet inte riktigt hur de kom sej att jag satte på mej den men ah haha
I <3 Kil står de på den iallafall haha


Träna bort stress

Jag har ett stort problem. Jag är stressad i stort sett hela tiden. Har absolut ingen aning om varför!
Även fast jag bara sitter vid datorn eller ligger i soffan och kollar på tv och tar de lugnt liksom känner jag mej stressad, känner liksom att hjärtat slår fortare än vad de ska. Jätte jobbigt är de verkligen för vem vill gå runt och vara stressad hela dagarna? Inte jag iallafall!

Så nu har jag kolla runt lite på internet och de bästa botemedlet mot stress är faktiskt att träna.
Så jag har bestämt mej för att börja träna på allvar nu, inte bara lite promenader då och då utan riktig träning.
3 gånger i veckan borde ju räcka, ska dra med mej Fannie oxå för jag vet att hon oxå vill börja träna.
Blir ju roligare att träna tillsammans oxå så man kan peppa varandra.
Hoppas verkligen de ger resultat både fysiskt och psykiskt.
Ska börja redan imorn så får se hur de går sen haha

Om någon har nåt bra träningstips tar jag gärna emot de!  


Godmorgon!

Eller gomiddag kanske man säger hehe
Ska snart börja göra mej i ordning, ska på kalas hos mina kusiner på gatan. Eller två gator bort rättaresagt.
Så ska duscha och leta upp nå kläder att ha på mej. Kan nästan slå vad om att de kommer bli lika svårt som vanligt..
Lite senare ikväll blir de förmodligen Fannie, tror vi ska dra till Pekås Camp och kolla lite haha, för er som inte vet vad Pekås Camp är, sök på facebook så står de mesta där hahah.
Jaaa de va allt från mej så länge!
Hade gött!


Shopping!

Tjoho kom nyss hem från stan, blev lite shopping idag med;)
En klänning och torrschampo.
Ska laga mat nu sen sola och sen va med Fannie igen:)

Imorn ska jag jobba också eftersom jag va ledig på midsommar så om jag vill ha hela lönen fick jag chansen att ta igen de så klart man gör de liksom:)
Aja de va allt från mej, ha en bra dag!:)




Köpte torrschampo för brunetter så får se om de funkar. Så jädra fult om man blir vit i håret när man är brunhårig, spelar ju inte så stror roll när man är blond för de syns ju typ inte.


Amanda Mair

Klickade runt litte på youtube och hittade den här gör duktiga tjejen som bara är 16 år har gjort massa låtar!
Tycker ni ska ta och lyssna på henne faktiskt. 
Här har ni en låt av henne som jag tycker är gör bra:)

 


Godmorgon!

Vakna för inte så länge sen och har äte frukost och så, så nu ska jag bara hoppa in i duschen.
Skulle åkt till stan idag med Fannie men hade inge busskort att ta så får bli imorn istället:)
Får se vad jag hittar på idag, blir nog Fääännie;)
Ah jag har inte så mycket mer att skriva om just nu men hör av mej under dagen:)

Hade bra så länge!:))



Coming home


Hallon & choklad smoothie


Såhär gör man; Banan, hallon, havrekli, linfrön.
Mixa allt och tillsätt naturell fil.
Häll sedan i ungefär en msk kakao och ungefär lika mycket florsocker.
Blanda ihop allt och vipps har du en göör go och nyttig smoothie!



"Lika som bär" David och Andreas Wijk

 

Ny kategori på bloggen, "Lika som bär"
Har tänkt på de här vääldigt länge att min kompis David och Andreas Wijk är gryymt lika!
Ansiktet, stilen allt! Tycker de nästan är läskigt!
Eller vad tycker ni,är de Lika som bär??
Och föresten, ni singel tjejer där ute, David vill att ni addar han på fejjan;))
DavidPersson@facebook


Trip to Karlstad!

Jajamen, jag och Fannie cykla ända till Karlstad! De ni, de kallar jag motion! Men de va väldigt kul faktiskt. Vi åkte ungefär vid 3 och kom hem vid 10 ungefär så de blev en heldag där. Åkte till Mariebergsskogen för att bada men blev inte så mycket bada direkt för de va verkligen svin kallt! Nästan kallare än Fryken! Men vi låg där och sola ett tag iallafall sen åkte vi till mc Donalds och åt sen drog vi hem.
På vägen hem tog vi lite kort och plocka blåbär och smultron. Fulla skogen verkligen så va helt blå om munnen när jag kom hem haha
De va min dag de:))







Natt inlägg!

Kan ju börja med att säga godnatt för jag ska alldeles snart gå och lägga mej. Har precis tvätta bort sminket och borsta tänderna så nu är jag redo för sängen!:)

Har vart med Fannie hela dagen, eller dagen och dagen blev väl vid 6 på kvällen eller nåt sånt hehe
Följde med henne och hennes mamma till Skoghall för att kolla på ett hus som hennes moster och pojkvän hade köpt sen gick vi runt lite och kollade, måste säga att Skoghall är mer dött än Kil nu, verkade jätte tråkigt där.
Sen åkte vi hem igen och sen har vi inte gjort så mkt vart med Linus och Ricky och litte sånt:)

Aja de va allt nu måste jag gå och lägga mej innan jag somnar vid datorn hihi
Sov gott alla söta!


Dagen outfit!



Nu drar jag ut med Fannie!
Ha en bra kväll allihop:))


Äntligen lördag!

Godmorgon alla glada!
Så skönt att de är lördag nu så att man får vila ut fast känner att en bit ändå fattas fast de bara gått en dag, SANNERUDSHEMMET! känns faktiskt gör hemskt att jag inte kommer gå dit på måndag:( Fick ju inte ens säga hejdå till gamlingarna eftersom dom sov:( men jaja har ju lovat  att skicka ett vykort från Grekland så hoppas dom blir glada för de:)

Försöker få tag på Fannie nu oxå men verka som hon sover..ska nog ringa till henne snart och höra om vi ska dra till abborstjärn och bada nu när det är rätt fint väder iallafall:)
Så då blir de en cykeltur på typ en mil men de borde vi ju klara? eller vad tror ni?;) haha


Fick en blomma när jag slutade, då känner man sej verkligen uppskattad!


Lämna honom nu


Grym låt!

Sommarens första dopp!

Idag har jag jobbat som vanligt sen va jag med Fannie och vi åkte till stan och shoppade. Hittade ett par skor och ett linne för bara 130kr! Det kallar jag fynd!
Sen tänkte vi att vi skulle bada så vi tog en sväng ner till Fryken och där blev det årets första dopp. Rätt kallt men man vänjde sej sen.
Nu sitter jag här och hade tänkt at duscha av mej allt fryken vatten sen äta kvällsmat och sova.
Kom nyss på att de är sista dagen på jobbet imorn! Sköönt! Fast jag kommer nog sakna gamlingarna och personalen lite, har ju blivit van att åka dit varje dag och så, men om de blir för illa får jag väl åka och hälsa på hehe

Här kommer lite bilder från dagen







Fjäder extensions

Har fastnat riktigt ordentligt för trenden med fjädrar, tycker de är gör snyggt!
Nu har det ju kommit fjäder extensions också, eller det har funnits i några månader tror jag med nu som jag börjar gillat iallafall.
Fjädrarna man sätter i är äkta och kommer från påfågel och tupp.
Man kan till och med platta, locka och föna håret utan att fjädern tar skada eftersom fjäder liknar ens hår. Man ska bara vara försiktig att kamma på den.
Så funderar faktiskt starkt på att sätta i en men är bara de att jag vet inte om dom gör sånt här? finns ju i stockholm och större städer men vet inte om dom här de här i närheten. Någon som vet?
Annars kan man köpa de på kosmetikan.se och sätta i de själv. Ringarna som man sätter fast dom med ingår men då måste man köpa en tång.
Om man inte är van att göra såna saker är det kanske lika bra att göra de hos en frisör, man vill ju att de ska bli bra liksom:)
En slinga kostar ungefär 150kr och sitter i 2 till 3 månader beroende på hur man sköter de.

Ah nu vet ni de också, skulle bli gör glad om nån kunde tala om för mej om de finns någon som gör de i Karlstad.
Bara slänga in en komentar isåfall:)


Såhär ser slingorna ut. Om ni vill se hur det ser ut i håret får ni söka själva på google eller nåt för jag hittade ingen bra bild hehe


Outfit



Va ju ett tag sen jag visade dagens outfit så här kommer de!


Sminktips!

För er som använder flytande foundation;
Nu på sommarn när man blir brun och så kan det ju vara svårt att få rätt nyans på foundationen (om man nu använder någon), men då har jag ett litet tips!
Ta er "vinter foundation" och blanda med "sommar foundationen" så kan du ju själv blanda till rätt färg!
Sen när brännan börjar försvinna är de ju bara att minska på den mörka så får du en perfekt färg på foundationen året om!

Mineral foundation är ju lättare att få till en bra färg då man kan ha samma färg året om eftersom man själv bestämmer om man vill ha lätt, medel eller full täckning, och ju mer man har desto blekare brukar man bli så det är ju bara att satsa på mindre smink på sommarn helt enkelt!:)
De va allt för mej! Hade gött!


anywhere you are im near..

Nyss vart ute och gått och jag säger bara fy satan för körtelfeber! Man blir svettig direkt och så fick jag gör ont i hjärtat så jag trodde jag skulle få hjärtattack eller nåt, va lite läskigt faktiskt.
Nu ska jag däremot ta en låång dusch med hårinpackning och allt vad det innebär, super skönt!
sen blir de nog att kolla på Allsång på Skansen. Det är verkligen ett riktigt sommar program tycker jag så även om jag skulle kolla på det mitt i vintern skulle det kännas som sommar!:)

Jaja men ni får ha det så bra så länge!:)


Den nya mobilen är rätt bra ändå. Har iallafall bra kamera


trööött

Hej hej hej! kom precis hem från jobbet tänkte äta nåt sen ut och gå. Känner att jag behöver röra på fläsket även fast jag är dödstrött usch är verkligen super trött! Ska försöka gå och lägga mej tidigt idag även fast jag vet att de är rätt liten chans men ändå haha
Hur har eran dag varit?


Godnatt?

Känns rätt hemskt att gå och lägga sej nu typ på sommarlovet,de är ju nu man vill vara uppe sent!men icke sa nicke..
Va iallafall med Fannie nyss,va en sväng nere på kil och så. hände inte mycket men rätt kul ändå:)
Ah jag har absolut inge att skriva om just nu, är helt tomt:(
ska nog sova på saken så kommer jag förmodligen med nåt roligare imorn:)
Godnatt me er!:)


Klart!

Glad överaskning när jag kom hem, headerna va upp! rätt gött för nu är bloggen helt klar.
Vad tycker ni?
Ska äta lite jordgubbar nu sen ska jag va med Fannie:)
Hörs sen!


 


Äntligen klar!

Såå,nu är jag äntligen klar med allt, gött kött!
Fast de verkar ju ta ett tag för allt att ladda upp så får se när headern och de här inlägget kommer upp, hoppas de blir idag iaf haha

Sitter och äter frukost just nu och ska om typ 45 min dra till jobbet. Känns riktigt gött att de är sista veckan, börjar bli lite trött på gammalt folk nu!
Ha en bra dag!:))


Fel på blogg.se?

Buhu nu när jag bara har headern kvar att ladda upp äre nåt fel på sidan..kul!
Är de nån mer som har problem att ladda upp grejer eller äre min blogg de är fel på?!
Jaja får väl hoppas de går lite senare eller iallafall imorn! ni får hålla tummarna för mej:)
Hade bra!


Renovering av bloggen!

Håller på att göra om bloggen helt så ser helt galet ut just nu men ska försöka bli klar med den så fort som möjligt så får vi se hur de blir;)


Korthus!


Haha jaa, de här är vad jag sysselsätter mej med på dagarna, bygga korthus haha
Satt och spela kort med en men det gick inte så bra så testade att bygga ett korthus istället och de gick ju ganska bra, gamlingarna blev rätt inmponerade måste jag säga och jag med för den delen haha

Ska alldeles strax dra till stan med Fannie och shoppa lite, kulit de!;)

Hörs senare!



RSS 2.0