23/7

Hej svejs! Just nu sitter jag och väntar på att gräset ska torka..så jag kan klippa det, haha. Nu gör jag typ vad som hellst för att få pengar, är så supermega pank som man bara kan bli och det vill jag absolut inte vara när det är sommar och man vill göra massa grejer! Till helgen blir det frykdalsdansen och det ser jag verkligen fram emot, tror det kommer bli riktigt kul!  Så snart får jag nog leta upp sovsäcken och en luftmadrass eftersom vi ska sova i hannas lägnehet så vi slipper åka hem eftersom vi ska va där både fredag och lördag. Har inte så mycket mer att skriva, är helt tom i huvet känner jag men jag ska försöka bli bättre!
Ha det bra!:)

Torsdag 19/7

Hej på er! Längesen jag bloggade nu men jag har inte haft lust. Som ni ser har jag en helt ny design på bloggen som Caroline gjorde till mej, är super nöjd! Ska snart gå till coop och möta Felicia sen ska vi köpa jordgubbar och gå ner till fryken och mysa. Senare ikväll blir det att umgås med Hanna, Felicia och Johanna också så får se vad vi hittar på!:) mjaa jag har inte så mycket mer att skriva juste nu. Ni får ha det bra.
Puss& Kram

Hemma igen!..

..Eller ah, det har jag varit ett bra tag men jag har inte orkat blogga. Blev så himla besviken när jag kolla igenom bilderna jag tog på pip då i stort sett ALLA bilder är suddiga och man ser knappt vad det föreställer sååå, blir nog inte så mycket bilder där ifrån men jag ska försöka fixa till någon iallafall. Förövrigt tror jag mina förväntningar på pip var alldelse för höga men visst, det var helt okej.
Jaa vad har jag haft för mej sen jag kom hem dåå? Jo, i förrgår cyklade jag och Hanna till stan, till Bergvik rättare sagt, och fram och tillbaka som är ungefär 5 mil tog bara 2 och en halv timme! När vi väl va framme tog vi en liten shoppingrunda och jag köpte ett par vita spetsshorts som jag kollat på förut men nu var det rea på dom så dom kostade bara 75kr så dom fick följa med hem. Sen hittade jag ett par skor och schampo och balsam. Schampot och balsamet som jag köpte var helt sjukt bra, håret blev super mjukt och lätt att reda ut och gav massa fukt, var hela 45% aloe vera i balsamet! Visar bilder på grejerna senare:)
Nu ska jag nog börja göra mej i ordning sen ut och träna med Hanna.
Ha en bra dag!:)

Tillbaka till PiP

Hej på er! som ni kanske förstått är jag på pip så jag kan inte blogga nånting mer på några dagar, kommer hem på söndag eftermiddag. Men just nu sitter jag hemma för jag och Fannie ska hämta vårat tält för det var vääldigt trångt i det tältet vi sov i första dagen så vi åker tillbaka in med tre bussen.
Ser verkligen fram emot ikväll då Kapten röd, kent, Melissa Horn mfl spelar så idag blir det nog riktigt kul!! Mjaa har inte tid att skriva nåt mer nu men ja ska försöka ta mycket bilder så ska ni få se när jag kommer hem. Ha det super bra så länge!
Puss& Kram

Godmorgon!

Godmorgon på er! Som ni kanske har sett har jag bytt header, men den är bara tillfällig tills jag gjort en ordentlig.
Bara två dagar kvar till Pip nu och vädret ser ut att bli helt okej, så jag håller tummarna för det!
Nej nu ska jat äta frukost så får jag se vad jag hittar på idag.
Ha det bra!
 
Havregrynsgröt med kanel & socker, så himla gött!!
 


RSS 2.0