bääääääm

Har nu precis gjort klart min andra toning och äntligen blev det bra! Igår såg mitt hår inte ut som jag ville om man säger så, har aldrig hänt att jag misslyckats med nån toning så igår va första gången och det ska ALDRIG hända igen! haha fy. Men nu är jag nöjd ialalfall, blev mörkröd brun typ. Kommer lägga upp före o efter bilder sen när jag fixat håret så får ni se. Nu tänkte jag fika sen kanske jag ska sola o sen ska jag och sandra hitta på något.
Det är föresten bara 21 dagar kvar tills jag äntligen blir 18! Så mycket som jag längtar har jag inte gjort sen jag var liten, helt sjukt! haha
Ha en bra lördag nu gott folk!  

Vill ha!

Tycker inte alls om Converse med platå men DOM HÄÄR var riiiktigt snygga! dom kommer hamna högst upp på min önskelista nu!  
 
 
 

Tjejkväll!

Hej hej! Kom precis hem från skolan, fick sluta lite mer än en timme tidigare vilket var jätte skönt! Har ändå knappt haft något att göra idag, bara gjort en moodboard och en dekoration sen fikat lite. Imorn kommer vi också få sluta tidigt för då ska vi till Lars Lerin museét vid 10 till 11 ungefär och sen slutar vi typ, så kommer bli rätt kort dag imorn med andra ord! Nu tänkte jag äta lite sen åka in till stan igen för att gå på tjejkvällen i mitt i city med Fannie. Kommer vara massa rea och så, så jag hoppas jag hittar lite fina kläder!
 

Jag hoppas att ditt vin blir till vatten, blixtrar prickar dig hälsa till satan vi hörs!

Hej på er! Idag har jag verkligen haft en riktigt chill dag, inte gjort ett dugg..men lite senare ikväll tänkte jag iallafall gå ut och gå, man kan ju inte bara lata sej!;) Känner verkligen att jag behöver komma ut och rensa tankarna lite och prata av mej, så jag hoppas Fannie hänger med sen, känner mej så otroligt förvirrad och stressad just nu, men det löser sej förmodligen på ett bra sätt!
Föresten! Tänkte faktiskt ha en bloppis! Har flera skor som jag knappt använt och jackor som jag inte använder längre, så kan ju lika gärna köra lite bloppis då! Får se när det blir men det kommer bli av iallafall!
Nu ska jag och mamma baka så önskar er alla en bra söndag!
 
 
 

Vårdcentralen

Hej på er! Har precis kommit hem från vårdcentralen nu. Usch vad nervös jag va, är verkligen det värsta jag vet att gå till doktorn, och speciellt om jag måste ta blodprov! Brukar få svimmnings känslor och börja må illa och jag har faktiskt svimmat nån gång oxå, men det gjorde jag som tur inte idag, fick bara ta i fingret så det gick gör bra! Läkaren trodde iallafall det kunde bero på stress när jag sa att jag var rätt stressad. Får se om hon ringer, då visades tydligen något fel med blodprovet, annars är det bara att ha ont i magen och försöka stressa ner och hoppas det försvinner..
 
 
Bjur på den här sletna bilden, lite dåligt med såna på min blogg tycker jag! hehehe
HA EN BRA DAG!
 
 

Gelé naglar

Tänkte bara säga att jag tänkte börja göra gelé naglar! Både förlängning och på sin riktiga nagel. För att veta hur mycket jag ska köpa in skulle det vara bra att veta på ett ungefär hur många som är intresserade, kommer ta ca 150 för båda händerna i början, kan ni väl slänga in en kommentar eller så? Det var allt, puss&kram!

 

 
Bilder från google!

Dissar Lady Gaga Fame

Hittade den parfymen på Åhléns förra veckan så jag var ju tvungen att lukta på den. Den luktade inte alls gott tyckte jag, luktade typ tant haha nej men ni förstår hur jag menar? Den hade en väldigt mogen doft skulle jag säga ändå riktar sej parfymen till tjejer i 15-24 åldern, men flaskan var riktigt snygg! Enligt Lady Gaga skulle den lukta blod och sperma, vilket såklart inte är sant utan man skulle lukta " dyr prostituerad".. Tyckte det va lika konstigt de! haha
Jag gillar den inte iallafall!
 
 
 
 
 

Sjuk

Hej på er! Blir hemma från skolan idag för jag har värsta ont i magen, så drygt att det aldrig går över! Men aja då har jag ju iallafall tid att blogga heheh. Har egentligen inte så mycket att skriva om, har inte hänt så himla mycket. Min helg va rätt tråkig, satt hela lördagen och försökte göra mitt halsband av burkflärpar, men det sket sej, så gjorde en kuvertväska istället! Är ett skolarbete att göra ett smycke eller en accessoar i material som går att återvinna. Ni får se bild när det är klart! Tänkte leta upp en sån där lista där man kan skriva ifrån, så får ni några personliga inlägg och några andra. Låter det braa? Tycker jag iallafall, ha en bra dag! :)

Fotar!

Hej på er! Håller på att fota lite till ett skolarbete i fotografisk bild, jätte kul faktiskt! Vi fick i uppgift att fota olika saker, typ ett fryst objekt och att ta en suddig bild osv för igår lärde vi oss hur man använder bländare och slutare så nu börjar jag få in de. Blev en kort skoldag för mej idag för jag fick så himla ont i magen och började må illa. Har haft så hela veckan till och från så kände att jag behövde gå hem och ta det lugnt.
Hade tänkt visa er bild jag tog för ett tag sen på mina naglar där jag hade gjort fransk manikyr fast inte med vit utan en annan färg, men bra som jag är förstörde jag mobilen i måndags för att jag råka tappa den i backen när jag skulle knyta skorna, så nu är den helt paj. Kommer därför inte åt något jag har i mobilen, lite surt!
Tänkte iallafall visa en av bilderna jag tagit hittills, en med ett fryst objekt för den suddiga kanske inte är så intressant haha.
Ha en bra dag!
 

 

Söndag

Heej på er! Känner att jag är i en svacka nu för nu va det allt längesen ja blogga, men men!
Helgen har varit jättebra, har varit själv hemma hela helgen så i fredags hade jag lite fest, blev inte så mycket folk men det var kul iallafall. Sen igår lutade det först åt att jag skulle ha fest igen men både jag o Hanna va så trötta så vi hade myskväll istället och åt chips o godis och kollade på Dear John. Var nog rätt beslut att inte ha fest för jag vet inte hur många gånger jag somna i soffan, jag var nog rätt trött ändå! haha
Idag tänkte jag röra på fläsket lite! Känner att det behövs.. sen så tänkte jag tvätta och lite så, så jag kan bevisa att jag kan vara själv hemma en hel helg utan att det ser ut som ett bombnedslag, vilket det känns som att dom tror just nu hehe. Sen tänker jag skriva om mitt cv lite och söka lite jobb sen blir det nog bara att ta det lugnt för min del:)
Ha en bra söndag!

Bad teacher

Nu tänkte jag faktiskt krypa ner i sängen och kolla på film och ladda upp för skolan imorn. Blev en pw imorse på 5km och så sprang jag 1 jädra km dålig som jag är haha men ja va så slut i bena. Sen när jag kom hem tänkte jag vara lite snäll så jag klippte gräset också! Sen har jag inte gjort så mycket mer faktiskt.
Börjar däremot känna mej så himla taggad för helgen för då blir det party kan jag lova! Det är bra att ha något att se fram emot iallafall, för då blir inte dagarna så långa!
Puss&Kram

I´ll be there in a heartbeat

Godmorgon! Har ni sovit gott? Det har jag iallafall, har inte sovit såhär gött på länge, haha. Har precis ätit frukost så tänkte dra på mej träningskläderna och försöka få upp Fannie och sen dra till höjda och träänaa. Tror JB challenge fick igång min tanke att det nog inte är så dumt att träna iallafall! Sen vet jag itne vad jag ska göra idag, plugga lite körkortsteori kanske? och så måste jag leta upp mitt mecenatkort! Jag vet att jag har fått det men det är helt borta:( SLARVMAJA!! annars får jag väl försöka skaffa ett nytt:)
Sjuk vad helgen gått fort också! Redan måndag och skola imorn, fast det gör inge att helgerna går snabbt, då kommer det ju gå fortare till studenten hehe
Ha en bra söndag allihop! :)

Can you feel the love

Hej på er! Hann inte blogga något igår för jag åkte till min moster, så där sov jag till idag sen mötte jag upp mamma på stan och var smakråd när hon skulle köpa byxor och hon fick vara smakråd till mej. Fick med mej en jättefin mörkröd tröja, en t-shirt utan ärmar och en mascara. Sen åkte jag hem till farmor och hälsade på, hade hoppats på att jag skulle få fika där men hon hade inga bullar..men jag fick med mej en påse svamp hem! haha..
Just nu håller jag på att göra mig i ordning för jag och Fannie ska snart bort till Emelie. Och just det! Lite uppdatering om JB challenge! Jag och Sofie klarade hela banan på under två timmar, vilket var vårat mål. Tror vi gjorde allt på ca 1 timme och 40 min eller nåt sånt och vi kom INTE sist, som också var vårat mål så jag är jätte stolt över mej själv, och Sofie! Var bland det roligaste jag gjort så nu känns ju nästan tjurruset som nästa grej..eller? haha
Nu måste ja kila, ha en bra lördag på er!


RSS 2.0