klassträff

 
Hade min fina klass på besök idag,  eller halva klassen rättare sagt.  Vi passade på att ha en liten babyshower o klassträff på samma gång. Va jätte kul att se dom igen,  även fast det inte va så längesen jag såg dom sist! Jag bjöd på tacopaj o cupcakes som blev bättre än jag trodde.  Så det blev väldigt lyckat! :) 
Just nu sitter jag på tåget påväg till min pojkvän, tänkte hälsa på honom en liten sväng idag eftersom jag har fullt upp hela helgen.
Ha en fin ffredag allihop! :)  
 
 

Rönnbär

 
Blev lite pysselsugen förut så gjoden en höstkrans till dörren. Har bara använt mej av en kransstomme, spoltrån o massa rönnbär så det är lätt som en plätt! Ett litet tips till er som är pysselsugna :)

Lumene truly bold and curly mascara

 
 
Har använt den här mascaran ett bra tag nu och jag köpte den för att den hade fått mycket bra kretik. 
Min åsikt till den här är att den suger! Den kletar av sej super lätt, som ni ser på bilden är det små små mascara fläckar som man får jätte lätt men som är typ omöjliga att få bort! Mascaran kändes torr även fast den va ny och det kommer väldigt lite färg på borsten.
Det enda positiva med den är att den är kolsvart när man väl får på någon mascara och att man får riktigt långa fransar av den, nästan för långa till och med! 
Rekomenderar inte den här över huvud taget! 
 
Finns på Åhléns, kicks osv 
kostar ca 139kr
 
 

Guld

 
 
Tog en tur i skogen med farmor imorse för att se om vi skulle hitta några kantareller vilket vi gjorde, en hel del faktiskt! Så nu har jag ränsat klart allt så ikväll blir det en macka med stekt svamp på, såå gott!
 
Vart dålig på att blogga på några dagarn nu men det va ju som sagt för att jag va på Arvika hamnfest. Så jag ska bättra mej :) 
 
Ha en bra dag! 

Andra avenyn

 
Har precis vaknat och sitter och kollar på Andra avenyn och äter frukost. Har blivit helt fast i den serien nu igen..jag och serier som är repris har blivit väldigt bra kompisar haha
Till frukost blev det turkisk yoghurt, linfrön och torkade aprikoser! Mättande och bra :) 
Ikväll ska jag på Arvika hamnfest där Norlie & KKV, Ansiktet och Nause spelar så det ska bli kul!
 


RSS 2.0